puhdas+ New Skin setti hoitaa ihoa.

Kolmen taika, uuden ihon aika

Kaikki tietävät, miltä mehevä viinirypäle näyttää kuivuttuaan. Kaikki tietävät myös, miltä iho näyttää pitkän talven jälkeen.

Taivaalta on tullut puoli vuotta vettä, lunta ja loskaa. Pimeys on näännyttänyt mielen, kehon ja sielun. Suojellessaan meitä läpi näiden koettelemusten iho alkaa helposti kutista, ärtyä ja menettää kimmoisuuttaan.

 Kun aurinko näyttää jälleen kasvonsa, on palkinnon aika. Voit palauttaa ihosi elinvoiman näillä kolmella taianomaisella tehoaineella.

 Hyaluronihappo

Ihonhoidon superaine on ollut jo jonkin aikaa hyaluronihappo. Se on solujen välissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota elimistö tuottaa itse. Hyaluronihapon tehtävänä on sitoa kosteutta soluväliaineessa. Se voi sitoa vettä itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran.

Hyaluronihappo on ihon paras kosteuttaja. Kun kosteutus on tehty tehokkaasti ihon sisään, turvottava vaikutus pehmentää ja silottaa ihon nopeasti. Tämä häivyttää ihon urat, juonteet ja rypyt huomaamattomiksi. Iho uudistuu tehokkaasti kimmoisaksi ja pehmeäksi.

 Elimistön oma hyaluronihapon tuotanto voi vähentyä jo 20-30 vuoden iässä. Sopivalla ainetta sisältävällä tuotteella iholle voi hankkia kosteutettua jatkoaikaa.

Arnikkiuute Arnica Montanan kullankeltaisten kukkien mykeröistä

Tämän lääke- ja rohdoskasvin tehon ovat tunteneet vuosisatoja sekä kansanparantajat että intiaanit.

 Arnikilla on ehkäisty ja hoidettu kuumetta ja tulehduksia. Sitä on käytetty kivun lievitykseen, mustelmiin, haavoihin, suonikohjuihin, murtumien aiheuttamaan turvotukseen ja hyönteisten puremiin. Antiseptiset vaikutukset tunnettiin jo varhain, vaikka toimintamekanismia ei vielä ymmärrettykään.

 Arnikin kukinnosta on löydetty jo yli 150 vaikuttavaa ainesosaa. Flavonoidit ehkäisevät kollageenin hajoamista. Seskviterpeenilaktonit estävät tulehdustekijää toimimasta ja auttavat yhdessä muiden aineiden kanssa ihoa uusiutumaan. Yli 150 aineella on lukematon määrä vaikutuksia, joista kaikista emme vielä tiedä mitään. Arnikkiuutteella on todistetusti tulehdusta laskeva ja mikrobeja hävittävä vaikutus.

Kauran beetaglukaanit

Kauran ja erityisesti sen beetaglukaanin terveyshyödyt on tunnettu jo pitkään ruokavaliossa. Ihonhoidossa beetaglukaani kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä korjaa ihon vaurioita. Se hillitsee kutinaa ja vähentää nopeasti punoitusta. Beetaglukaani tukee ihon uudistumisprosessia ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Nämä kolme tehokasta ja korkealaatuista ainesosaa löytyvät Puhdas+ New Skin -ihonhoitosarjan kaikista tuotteista.

Sarjassa on voide (50 ml), seerumi (30 ml) ja silmänympärysseerumi (15 ml).

Tuotteet on suunniteltu erityisesti herkän ja allergisen ihon hoitoon. Sarja sopii kaikille ihotyypeille, eikä sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Kaikki Puhdas+ kosmetiikkatuotteet tehdään kotimaassa, korkein laatukriteerein eettisesti ja ekologisesti laadukkaista raaka-aineista EcoCert-sertfioidussa tehtaassa.

puhdas+ new skin sarja hoitaa ihoa.

Tähän liittyvät tuotteet:

Reilusti parempi piknik

Lahjoita ekopisteet hyväntekeväisyyteen

Näitä luetaan

Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?
Osallistu TerveysSummit-arvontaamme ja voita upeita tuotepalkintoja!
TerveysSummitin kunniaksi Hyvis järjestää SUUREN arvonnan ja Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita...
Voita Hyviksen aurinkotuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Hyviksen aurinkotuotepaketti! Arvo 68 euroa!


Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.