Kesän parhaat hyvän olon mökkituliaiset

Kesän parhaat hyvän olon mökkituliaiset

Paras mökkisesonki on alkamassa! Jos kutsu kilahtaa tuttavan mökille, on kohteliasta viedä tuliaisia isäntäväelle. Parhaat tuliaiset ovat sellaisia, jotka on hankittu ajatuksella lahjansaajan mieltymykset ja tarpeet edellä. Hyvikseltä löydät monenlaista hyvän olon mökkiviemistä. Kokosimme tähän juttuun muutamia tuliaisideoita, jotka on helppo hankkia ja joista taatusti löytyy joka makuun sopiva vaihtoehto.

Saunatuotteet kaikkia aisteja hemmottelevaan saunakokemukseen

Ei kesämökkiä ilman saunaa – siksipä mökkituliaisten ylivoimainen klassikko ovat saunatuotteet. Mökkisaunan tunnelmaa voi tehostaa esimerkiksi saunatuoksuilla. Kotimaiselta Emendolta ja Hetkiseltä löytyy ihania saunatuoksuja sekä yksittäin että lahjaksi soveltuvissa seteissä. Pitäisikö isäntäväki kenties tervan, koivun tai savusaunan tuoksusta?


Emendon vihta mökkisaunaan
Hauska tuliainen mökkisaunaan on Emendon vihta, joka tekee saunomisesta virkistävää ja tuo saunaan aidon koivun ja eukalyptuksen tuoksua, 8,95 €.

Spa-tunnelmaa mökkisaunaan tuovat hierontakivet, saunasuolat ja saunahunajat. Hukalta löytyy vuolukivestä valmistettuja hierontakiviä, jotka soveltuvat erinomaisesti saunassa käytettäväksi. Saunan lämpö tehostaa kivien vaikutusta ja auttaa sulattamaan kropan jumitukset. Emendon saunahunajat hellivät kaikkia aisteja ja pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Kylpysuolasta taas valmistuu mökkisaunaankin sopiva jalkakylpy, joka rentouttaa väsyneitä jalkoja.

Ei muuta kuin nauttimaan kesäillan löylyistä hyvässä seurassa!

Mökkioloihin soveltuva kotimainen luonnonkosmetiikka

Kotimainen luonnonkosmetiikka on mainio tuliainen isäntäperheen emännälle – ja miksei isännällekin! Mökillä ei tarvitse liialla kosmetiikalla läträtä, vaan mökkioloissa kauneudenhoito onnistuu muutamalla hyvin valitulla perustuotteella.

Palasaippuat ja palashampoot soveltuvat erityisen hyvin mökkioloihin: yhdellä tuotteella puhdistuu parhaimmillaan niin kasvot, vartalo sekä hiukset, ja ne ovat lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto muovipulloon säilötyille tuotteille. Ne mahtuvat myös pieneen tilaan ja säilyvät pitkään. Kotimaisen Flow Cosmeticsin palasaippuat ovat nousseet jo klassikkoasemaan. Valikoimasta löytyy supersuositut ja ihanan tuoksuiset chakrasaippuat sekä varta vasten kasvoille tarkoitetut saippuat.
Flow Cosmetics One with Universe -chakrasaippua
Flow Cosmeticsin One with Universe -chakrasaippualla puhdistuu niin vartalo kuin hiuksetkin, 14,95 €.

Retrohenkistä mökkiromantiikkaa huokuvat Frantsilan Midsummer Rose -tuotteet ovat kuin tehty kesämökille. Ruusuntuoksuinen kasvovoide on normaalille, kuivalle tai couperosaan taipuvalle iholle soveltuva perusvoide, jollainen on hyvä löytyä mökiltä kuin mökiltä.

Frantsila Midsummer Rose Ravitseva kasvovoide

Voisiko romanttisempaa putelia enää olla? Frantsila Midsummer Rose -kasvovoide, 19,95 €.

Kesäiset teepakkaukset

Kesäinen tee virkistää ja vie janon mennessään. Kaunis teelahjapakkaus on myös kätevä mökkituliainen, joka ei taatusti jää saajaltaan käyttämättä. Valikoimastamme löytyy mökkituliaisiksi soveltuvat yrttiteet, marjateet ja jääteet.


English Tea Shop Luomu Indian Summer Jäätee
English Tea Shopin Indian Summer -jäätee sammuttaa janon helteillä, 6,95 €.

Makeaa ja marjaisaa mökille

Marjajauheet ovat mainio ja hiukan erilainen mökkituominen! Marjajauheita voi helposti ripotella mökkijälkkäreihin, kuten vohveleiden päälle, pavlovaan tai kakkuihin. Marjajauheet tuovat jälkkäriin kaunista väriä ja mikä parasta, aino annoksen vitamiineja ja kivennäisaineita. Arctic Warriorsin Pohjoisten makujen kolmikko -pakkauksesta löytyy mustikkajauhe, puolukkajauhe sekä kerkkäjauhe – joka makuun siis jotakin.

Herkkusuille löytyy viemisiksi kotimaisen Goodion raakasuklaita. Kauniisiin pakkauksiin pakatut ja käsintehdyt laatusuklaat maistuvat taatusti raakasuklaaseen tottumattomallekin.

Goodio Spring Flavours

Goodio Spring Flavors -lahjapakkauksesta löytyy neljä kausimakuista suklaalevyä, 2 kpl sitruunasuklaata ja 2 kpl fenkolisuklaata, 24,90 €.

Tunnelmaa kesäiltoihin

Turkulaisen Hetkisen kynttilät tuovat savusaunan, männyn ja kuusenpihkan tuoksua mökkiin. Kynttilän äärellä on mukava muistella ystävien kesken menneitä ja luoda uusia ihania muistoja. Hetkisen kynttilät ovat myös ilo silmälle ja ne sopivat simppelin mutta tyylikkään designinsa puolesta monenlaiseen mökkiin.
Hetkinen Kasvivahakynttilä Kuusenpihka
Hetkisen kasvivahakynttilä tuo kuusenpihkan tuoksua mökkiin, 26 €.

Hyvikseltä löydät kaikki nämä ja paljon muuta ihanaa mökkituliaisiksi soveltuvaa – tutustu valikoimaan!

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Hyviksen varasto muuttaa – pakettien käsittelyssä viivettä toukokuun lopulla

Seuraava artikkeli

Hyviksen Ystäväkirja: content marketing manager Saara

Näitä luetaan

Hyviksen kauppiaspariskunta vieraili TerveysSummitissa keväällä 2022
Katso Hyviksen kauppiaspariskunnan haastattelu kevään 2022 TerveysSummitista!
Parhaat TerveysSummit-tarjoukset löytyvät Hyvikseltä
Suomen suurin ja suosituin terveystapahtuma TerveysSummit on jälleen käynnissä 2.5–8.5.2022! Jo kahdeksatta...
Hyviksen suuri munajahti 2022
Tänä vuonna Hyviksellä vietetään pääsiäistä munajahdin merkeissä! Piilotamme kauppaamme joka päivä 15.–18.4. pääsiäismunia,...
Syötävät vitamiinipurkit syntyivät amerikkalaisen huippututkimusryhmän innovaatiosta
Helposti kierrätettävät ja ympäristöystävälliseksi laskettavat pakkaukset alkavat olla pakkausteollisuudessa arkipäivää. Hyvinvoinnin Tavaratalo...
Hyviksen oloALEn kiinnostavimmat edut
Hyviksen vuoden suurin alekampanja, oloALE, on taas täällä! Vietämme oloALEa tänä keväänä...
Hyviksen Naistenviikolla ylistetään naisten hyvinvointia ja esitellään naisille suunnattuja hyvinvointituotteita
Kansainvälistä naistenpäivää vietetään jälleen 8.maaliskuuta. Naistenpäivän tarkoituksena on osoittaa kunnioitusta naisia kohtaan...
Hyvis tarjoaa hätäapua Ukrainan kriisiin
Parhaillaan on käynnissä vakava maailmanpoliittinen kriisi. Niin kuin monessa muussakin yrityksessä ja...
Kauppiaan viikkokatsaus vko 7
Tämän viikon viikkokatsauksessa asiaa huikeasta Solgarista joka on nyt viikkotarjouksessa. Tutustutaan myös...
Eikö 5-HTP-ravintolisää voi enää käyttää? Tästä on kyse yksittäisten tuotteiden takaisinvedoissa
5-HTP-valmisteiden takaisinvetojen taustalla on Suomen Ruokaviraston uusi tulkinta tuotteissa käytettävän Griffonia simplicifolia...
Kauppiaan viikkokatsaus vko 6
Kauppiaan katsausessa mukana muutama klasikkotuote sekä ihana tyrni uutuus!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.