Kesän parhaat mökkituliaiset - hyvää oloa ja mieltä

Kesän parhaat hyvän olon mökkituliaiset

Paras mökkisesonki on alkamassa! Jos kutsu kilahtaa tuttavan mökille, on kohteliasta viedä tuliaisia isäntäväelle. Parhaat mökkituliaiset ovat sellaisia, jotka on hankittu ajatuksella lahjansaajan mieltymykset ja tarpeet edellä tai sellaiset, jotka kuluvat pois käytössä. Hyvikseltä löydät monenlaista hyvän olon mökkiviemistä. Kokosimme tähän juttuun muutamia tuliaisideoita, jotka on helppo hankkia ja joista taatusti löytyy joka makuun sopiva vaihtoehto.

Saunatuotteet kaikkia aisteja hemmottelevaan saunakokemukseen

Ei kesämökkiä ilman saunaa – siksipä mökkituliaisten ylivoimainen klassikko ovat saunatuotteet. Mökkisaunan tunnelmaa voi tehostaa esimerkiksi saunatuoksuilla. Kotimaiselta Emendolta ja Hetkiseltä löytyy ihania saunatuoksuja sekä yksittäin että lahjaksi soveltuvissa seteissä. Pitäisikö isäntäväki kenties tervan, koivun tai savusaunan tuoksusta?


Emendon vihta mökkisaunaan
Hauska tuliainen mökkisaunaan on Emendon vihta, joka tekee saunomisesta virkistävää ja tuo saunaan aidon koivun ja eukalyptuksen tuoksua, 8,95 €.

Spa-tunnelmaa mökkisaunaan tuovat hierontakivet, saunasuolat ja saunahunajat. Hukalta löytyy vuolukivestä valmistettuja hierontakiviä, jotka soveltuvat erinomaisesti saunassa käytettäväksi. Saunan lämpö tehostaa kivien vaikutusta ja auttaa sulattamaan kropan jumitukset. Emendon saunahunajat hellivät kaikkia aisteja ja pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Kylpysuolasta taas valmistuu mökkisaunaankin sopiva jalkakylpy, joka rentouttaa väsyneitä jalkoja.

Ei muuta kuin nauttimaan kesäillan löylyistä hyvässä seurassa!

Mökkioloihin soveltuva kotimainen luonnonkosmetiikka

Kotimainen luonnonkosmetiikka on mainio tuliainen isäntäperheen emännälle – ja miksei isännällekin! Mökillä ei tarvitse liialla kosmetiikalla läträtä, vaan mökkioloissa kauneudenhoito onnistuu muutamalla hyvin valitulla perustuotteella.

Palasaippuat ja palashampoot soveltuvat erityisen hyvin mökkioloihin: yhdellä tuotteella puhdistuu parhaimmillaan niin kasvot, vartalo sekä hiukset, ja ne ovat lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto muovipulloon säilötyille tuotteille. Ne mahtuvat myös pieneen tilaan ja säilyvät pitkään. Kotimaisen Flow Cosmeticsin palasaippuat ovat nousseet jo klassikkoasemaan. Valikoimasta löytyy supersuositut ja ihanan tuoksuiset chakrasaippuat sekä varta vasten kasvoille tarkoitetut saippuat.
Flow Cosmetics One with Universe -chakrasaippua
Flow Cosmeticsin One with Universe -chakrasaippualla puhdistuu niin vartalo kuin hiuksetkin.

Eteerisyyttä ja mökkiromantiikkaa huokuvat Frantsilan luonnonkosmetiikka, jotka ovat kuin tehty kesämökille ja niistä voikin löytyä parhaat mökkituliaiset. Ruusuntuoksuinen kasvovoide on normaalille, kuivalle tai couperosaan taipuvalle iholle soveltuva perusvoide, jollainen on hyvä löytyä mökiltä kuin mökiltä.

Voisiko romanttisempaa putelia enää olla? Frantsila Ravitseva Kasvovoide.

Kesäiset teepakkaukset ilostuttavat ja nesteyttävät

Kesäinen tee virkistää ja vie janon mennessään. Kaunis teelahjapakkaus on myös kätevä mökkituliainen, joka ei taatusti jää saajaltaan käyttämättä. Valikoimastamme löytyy mökkituliaisiksi soveltuvat yrttiteet, marjateet ja jääteet.Clipper Luomu Gold Brew sekoittuu myös kylmään veteen, joten siitä saa täydellisen kesäjuoman vaivatta. Lisää vain jäitä ja jäätee on valmis!

Onko parhaat mökkituliaiset makeita ja marjaisia?

Marjajauheet ovat mainio ja hiukan erilainen mökkituominen! Marjajauheita voi helposti ripotella mökkijälkkäreihin, kuten vohveleiden päälle, pavlovaan tai kakkuihin. Marjajauheet tuovat jälkkäriin kaunista väriä ja mikä parasta, aimo annoksen vitamiineja ja kivennäisaineita. Arctic Warriorsin Pohjoisten makujen kolmikko -pakkauksesta löytyy mustikkajauhe, puolukkajauhe sekä kerkkäjauhe – joka makuun siis jotakin.

Herkkusuille löytyy viemisiksi kotimaisen Goodion raakasuklaita. Kauniisiin pakkauksiin pakatut ja käsintehdyt laatusuklaat maistuvat taatusti raakasuklaaseen tottumattomallekin. Parhaat mökkituliaiset jättävät herkullisen kesämuiston mieleen!Goodion monista suklaista yksi pikku mökkituliainen voisi olla tämä yleisimpiin mökkimiljöisiin sopiva Metsäsuklaa.

Tunnelmaa kesäiltoihin

Turkulaisen Hetkisen kynttilät tuovat savusaunan, männyn ja kuusenpihkan tuoksua mökkiin. Kynttilän äärellä on mukava muistella ystävien kesken menneitä ja luoda uusia ihania muistoja. Hetkisen kynttilät ovat myös ilo silmälle ja ne sopivat simppelin mutta tyylikkään designinsa puolesta monenlaiseen mökkiin.
Hetkinen Kasvivahakynttilä Kuusenpihka
Hetkisen kasvivahakynttilä tuo kuusenpihkan tuoksua mökkiin.

Ne ei niin tervetulleet mökkivieraat

Mökit lähes poikkeuksetta sijaitsevan luonnon ääressä. Niin ihanaa kuin luonnossa olo onkin ja se vaikuttaa ihmiseen positiivisesti niin fyysisesti kuin henkisestikin - on mökillä usein myös niin sanottuja kutsumattomia vieraita mm. erilaisten hyönteisten muodossa. Mikäpä olisikaan tällöin parempi tuliainen, kun jokin luonnollinen tapa häätää kuokkavieraat matkoihinsa? Erilaiset eteeriset öljyt, suihkeet ja roll-onit pitävät kutsumattomat vieraat pois paikalta ja jos kuitenkin vaikkapa ampiainen pääsee pistämään tai punkki kaivautuu ihoon, on niitä varten hyvä varautua. Erilaiset karkottimet ja ensiapuvälineetkin ovat oiva mökkituliainen.


Punkkis punkkikarkoite pitää punkit sekä hyttyset loitolla.

Löysit vinkeistä parhaat mökkituliaiset tarpeisiisi? Hyvikseltä löydät kaikki nämä ja paljon muuta ihanaa mökkituliaisiksi soveltuvaa – tutustu valikoimaan!

Tähän liittyvät tuotteet:

Hyviksen varasto muuttaa – pakettien käsittelyssä viivettä toukokuun lopulla

Hyviksen Ystäväkirja: content marketing manager Saara

Näitä luetaan

Osallistu Hart-Sport -arvontaan ja voita kylmäallas!
Legenda on palannut! Osallistu arvontaan ja voita upea kylmäallas. Arvo noin 500...
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.