Rauhankyyhky lentää Ukrainan lipun edessä

Hyvis tarjoaa hätäapua Ukrainan kriisiin

Parhaillaan on käynnissä vakava maailmanpoliittinen kriisi. Niin kuin monessa muussakin yrityksessä ja yhteisössä, myös Hyviksellä on etsitty keinoja tarjota konkreettista apua Ukrainan tilanteeseen. Olemme tämän lisäksi yrittäneet valaa toivoa paremmasta tulevaisuudesta niin yrityksemme sisällä kuin läheistemme keskuudessa.

Ruokaa ja ensiapupakkauksia Ukrainaan

Pohdimme ja punnitsimme erilaisia keinoja, joilla voisimme ojentaa oman kätemme ja tarjota mahdollisimman suoraa ja konkreettista apua Ukrainaan. Sitten törmäsimme tuttavamme sosiaalisen median julkaisuun, jossa hän kertoi kyyditsevänsä henkilökohtaisesti hätäapuna lahjoitettavaa tavaraa Helsinkiin Ukrainian Association in Finlandin (Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa) jaettavaksi. Päätimme heti lahjoittaa merkittävän määrän energiapatukoita ja satoja ensiapupakkauksia Ukrainaan tämän mahdollisuuden kautta. Iloksemme saimme kuulla, että myös logistiikkakumppanimme Logitrail sekä turkulaiset verkkokaupat Scandinavian Outdoor ja Piiloset antoivat omat lahjoituksensa saman väylän kautta.

Poistimme tämän lisäksi myynnistä valikoimassamme aikaisemmin olleet venäläiset pinjansiemenet, ja lopetimme verkkokauppamme toimitukset Venäjälle toistaiseksi.

Haluatko sinä auttaa?

Voit auttaa lahjoittamalla useiden eri järjestöjen kautta. Tunnetuimpia avustusjärjestöjä ovat ainakin:

Ukrainian Association in Finland kerää tietoa avuntarjoajista tällä lomakkeella. Lomakkeella voit kertoa, miten pystyisit auttamaan Suomeen tulevia ukrainalaisia pakolaisia (naisia ja lapsia).

Haluamme uskoa rauhan syntymiseen ja vahvistaa myötätuntoa itsessämme

Näin yrittäjän näkökulmasta tässä ajassa on vaikea keskittyä työntekoon, vaikka tiedän sen tuoman toimeentulon turvaavan omaa perhettäni ja koko työyhteisöämme. Olemmekin keskustelleet hyvisläisten kesken siitä, että jokainen antaa itsestään sen työpanoksen, johon tällä hetkellä pystyy, ja toisaalta yrittää löytää omasta työstään tarttumapintaa hetkessä olemiseen. Välillä työnteko nimittäin juurruttaa hetkeen, jolloin päivät eivät kulu pelkästään Ukrainan tilannetta murehtien. Teemme sen, mitä voimme, mutta emme kuvittele pystyvämme kontrolloimaan kaikkea. Yhteisöllisyys, läheisten läsnäolo ja tarvittaessa ammattilaisen tarjoaman avun puoleen kääntyminen ovat varmasti tässä hetkessä oikeat avaimet mahdollisimman tasapainoiseen arkeen, jota eletään nyt päivä kerrallaan eteenpäin. 

Uskotaan yhdessä parempaan tulevaisuuteen, toivotaan, että sota saadaan päätökseen mahdollisimman pian, ja ruokitaan myötätuntoa niin ukrainalaisia kuin venäläisiä yksilöitä ja perheitä kohtaan, jotka ovat täysin syyttömiä tähän järkyttävään tilanteeseen. Osoitetaan omalla toiminnallamme, että enemmistö maailman ihmisistä haluaa rauhaa ja rakkautta, ei sotaa.

Edellinen artikkeli

Kauppiaan viikkokatsaus vko 7

Seuraava artikkeli

Hyviksen Naistenviikolla ylistetään naisten hyvinvointia ja esitellään naisille suunnattuja hyvinvointituotteita

Näitä luetaan

Hyviksen kauppiaspariskunta vieraili TerveysSummitissa keväällä 2022
Katso Hyviksen kauppiaspariskunnan haastattelu kevään 2022 TerveysSummitista!
Parhaat TerveysSummit-tarjoukset löytyvät Hyvikseltä
Suomen suurin ja suosituin terveystapahtuma TerveysSummit on jälleen käynnissä 2.5–8.5.2022! Jo kahdeksatta...
Hyviksen suuri munajahti 2022
Tänä vuonna Hyviksellä vietetään pääsiäistä munajahdin merkeissä! Piilotamme kauppaamme joka päivä 15.–18.4. pääsiäismunia,...
Syötävät vitamiinipurkit syntyivät amerikkalaisen huippututkimusryhmän innovaatiosta
Helposti kierrätettävät ja ympäristöystävälliseksi laskettavat pakkaukset alkavat olla pakkausteollisuudessa arkipäivää. Hyvinvoinnin Tavaratalo...
Hyviksen oloALEn kiinnostavimmat edut
Hyviksen vuoden suurin alekampanja, oloALE, on taas täällä! Vietämme oloALEa tänä keväänä...
Hyviksen Naistenviikolla ylistetään naisten hyvinvointia ja esitellään naisille suunnattuja hyvinvointituotteita
Kansainvälistä naistenpäivää vietetään jälleen 8.maaliskuuta. Naistenpäivän tarkoituksena on osoittaa kunnioitusta naisia kohtaan...
Hyvis tarjoaa hätäapua Ukrainan kriisiin
Parhaillaan on käynnissä vakava maailmanpoliittinen kriisi. Niin kuin monessa muussakin yrityksessä ja...
Kauppiaan viikkokatsaus vko 7
Tämän viikon viikkokatsauksessa asiaa huikeasta Solgarista joka on nyt viikkotarjouksessa. Tutustutaan myös...
Eikö 5-HTP-ravintolisää voi enää käyttää? Tästä on kyse yksittäisten tuotteiden takaisinvedoissa
5-HTP-valmisteiden takaisinvetojen taustalla on Suomen Ruokaviraston uusi tulkinta tuotteissa käytettävän Griffonia simplicifolia...
Kauppiaan viikkokatsaus vko 6
Kauppiaan katsausessa mukana muutama klasikkotuote sekä ihana tyrni uutuus!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.