Rauhankyyhky lentää Ukrainan lipun edessä

Hyvis tarjoaa hätäapua Ukrainan kriisiin

Parhaillaan on käynnissä vakava maailmanpoliittinen kriisi. Niin kuin monessa muussakin yrityksessä ja yhteisössä, myös Hyviksellä on etsitty keinoja tarjota konkreettista apua Ukrainan tilanteeseen. Olemme tämän lisäksi yrittäneet valaa toivoa paremmasta tulevaisuudesta niin yrityksemme sisällä kuin läheistemme keskuudessa.

Ruokaa ja ensiapupakkauksia Ukrainaan

Pohdimme ja punnitsimme erilaisia keinoja, joilla voisimme ojentaa oman kätemme ja tarjota mahdollisimman suoraa ja konkreettista apua Ukrainaan. Sitten törmäsimme tuttavamme sosiaalisen median julkaisuun, jossa hän kertoi kyyditsevänsä henkilökohtaisesti hätäapuna lahjoitettavaa tavaraa Helsinkiin Ukrainian Association in Finlandin (Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa) jaettavaksi. Päätimme heti lahjoittaa merkittävän määrän energiapatukoita ja satoja ensiapupakkauksia Ukrainaan tämän mahdollisuuden kautta. Iloksemme saimme kuulla, että myös logistiikkakumppanimme Logitrail sekä turkulaiset verkkokaupat Scandinavian Outdoor ja Piiloset antoivat omat lahjoituksensa saman väylän kautta.

Poistimme tämän lisäksi myynnistä valikoimassamme aikaisemmin olleet venäläiset pinjansiemenet, ja lopetimme verkkokauppamme toimitukset Venäjälle toistaiseksi.

Haluatko sinä auttaa?

Voit auttaa lahjoittamalla useiden eri järjestöjen kautta. Tunnetuimpia avustusjärjestöjä ovat ainakin:

Ukrainian Association in Finland kerää tietoa avuntarjoajista tällä lomakkeella. Lomakkeella voit kertoa, miten pystyisit auttamaan Suomeen tulevia ukrainalaisia pakolaisia (naisia ja lapsia).

Haluamme uskoa rauhan syntymiseen ja vahvistaa myötätuntoa itsessämme

Näin yrittäjän näkökulmasta tässä ajassa on vaikea keskittyä työntekoon, vaikka tiedän sen tuoman toimeentulon turvaavan omaa perhettäni ja koko työyhteisöämme. Olemmekin keskustelleet hyvisläisten kesken siitä, että jokainen antaa itsestään sen työpanoksen, johon tällä hetkellä pystyy, ja toisaalta yrittää löytää omasta työstään tarttumapintaa hetkessä olemiseen. Välillä työnteko nimittäin juurruttaa hetkeen, jolloin päivät eivät kulu pelkästään Ukrainan tilannetta murehtien. Teemme sen, mitä voimme, mutta emme kuvittele pystyvämme kontrolloimaan kaikkea. Yhteisöllisyys, läheisten läsnäolo ja tarvittaessa ammattilaisen tarjoaman avun puoleen kääntyminen ovat varmasti tässä hetkessä oikeat avaimet mahdollisimman tasapainoiseen arkeen, jota eletään nyt päivä kerrallaan eteenpäin. 

Uskotaan yhdessä parempaan tulevaisuuteen, toivotaan, että sota saadaan päätökseen mahdollisimman pian, ja ruokitaan myötätuntoa niin ukrainalaisia kuin venäläisiä yksilöitä ja perheitä kohtaan, jotka ovat täysin syyttömiä tähän järkyttävään tilanteeseen. Osoitetaan omalla toiminnallamme, että enemmistö maailman ihmisistä haluaa rauhaa ja rakkautta, ei sotaa.

Kauppiaan viikkokatsaus vko 7

Hyviksen Naistenviikolla ylistetään naisten hyvinvointia ja esitellään naisille suunnattuja hyvinvointituotteita

Näitä luetaan

Osta Terveyskaistan tuotteita 60 eurolla, saat 2 kk Fressi-jäsenyyden ilmaiseksi!
Terveyskaista tuotteita ostamalla nyt salikortti kaupan päälle!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?
Osallistu TerveysSummit-arvontaamme ja voita upeita tuotepalkintoja!
TerveysSummitin kunniaksi Hyvis järjestää SUUREN arvonnan ja Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita...
Voita Hyviksen aurinkotuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Hyviksen aurinkotuotepaketti! Arvo 68 euroa!


Muistilista ennen matkaa – 4 helppoa tapaa voida paremmin lomalla

Onko sinullakin edessä ulkomaanmatka pitkän tauon jälkeen?

Matkailusivusto Rantapallo listasi neljä helppoa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.