Hyviksen Naistenviikoilta löydät runsaasti etenkin naisten hyvinvointia tukevia tuotteita alehintaan

Hyviksen Naistenviikolla ylistetään naisten hyvinvointia ja esitellään naisille suunnattuja hyvinvointituotteita

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään jälleen 8. maaliskuuta. Naistenpäivän tarkoituksena on osoittaa kunnioitusta naisia kohtaan ja juhlia heidän saavutuksiaan. Päätimme jatkaa naisten ylistämistä aina 14.3. asti, minkä aikana tarjoamme verkkokaupassamme useita naisten hyvinvointia tukevia tuotteita kampanjahintaan. 

Hyviksen Naistenviikkoa vietetään 8.–14.3.2022 välisenä aikana

Naisen asema ja tasa-arvoasiat ovat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa muuhun maailmaan verrattuna hyvällä tasolla. Emme sano, etteikö kehitettävää olisi, mutta suunta on ollut oikea jo usean vuosikymmenen ajan. Yksi merkittävä ja konkreettinen esimerkki on vuonna 1987 voimaan tullut tasa-arvolaki, joka kieltää syrjinnän sukupuolen perusteella ja tukee miesten ja naisten välistä tasa-arvoa työelämässä.

Hyviksen Naistenviikolla haluamme juhlia kaikkia sukupuoli-identiteetiltään naiseksi itsensä kokevia, jotka ovat rohkeasti omanlaisiaan, tavoittelevat omia unelmiaan ja puolustavat omia näkemyksiään, eivätkä siedä huonoa kohtelua.

Tiesitkö muuten, että Hyviksen työntekijöistä 67 % on naisia? 🥳

Nelson Garden Mehiläiskukkaseos kaupan päälle 🐝

Tarjoamme kaikkiin Hyviksen Naistenviikolla tehtyihin tilauksiin Nelson Gardenin Mehiläiskukkaseoksen kaupan päälle

Tarjoamme kaikkiin Hyviksen Naistenviikon aikana tehtyihin tilauksiin Nelson Gardenin Mehiläiskukkaseoksen kaupan päälle! Kaupanpäällisiä riittää 1500 ensimmäiselle, joten kannattaa tehdä tilaus jo alkuviikosta. 

Mehiläiskukkaseos ihastuttaa paitsi puutarhurin silmää myös puutarhan supertärkeitä pölyttäjiä! Kukkaseos sisältää muun muassa aitohunajakukkaa, viljatarta, korianteria, tarhaneitoa ja ruiskaunokkia.

Tarjouksessa naisten hyvinvointia tukevia tuotteita

Hyviksen tavoitteena on edistää asiakkaidemme hyvinvointia, ja tällä viikolla tarjoammekin erityisesti naisille suunnattuja hyvinvointituotteita alennettuun hintaan. 

Tuotteita Wild Nutritionilta -20 %

Wild Nutritionin valimoista löydät erityisesti naisille suunniteltuja ravintolisiä

Wild Nutrition on FOOD-GROWN®-menetelmällä valmistettujen, 100% luonnollisesta ravinnosta koostuvien lisäravinteiden valmistaja. Wild Nutritionilta löytyy oma naisten ravitsemustarpeisiin räätälöity, luonnollinen ja hyvin imeytyvä sarja, jonka tuotteet tukevat naisen hyvinvointia eri ikävaiheissa ja elämäntilanteissa. 

Tarjouksessa olevat Wild Nutritionin naisten tuotteet:

Tuotteita Terranovalta -20 %

Terranovan ravintolisät valmistetaan 100-prosenttisen luonnollisista aineista

Terranovan 100-prosenttisen luonnolliset ja lisä- ja täyteaineettomat ravintolisät perustuvat tuorepakastekuivattuihin kasveihin, marjoihin ja yrtteihin, jotka ovat joko luomulaatuisia tai ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Terranovan valikoimaan kuuluu myös huippulaadukkaita naisten tuotteita, jotka saat muiden Terranova-tuotteiden ohella 20 % alennuksella maaliskuun ajan!

Tarjouksessa olevat Terranovan naisten tuotteet:

Terranova Living Multivitamin Woman on naisille räätälöity monivitamiini, joka sisältää 30 eri vitamiinia, mineraalia ja ravinnetta kauneuden, luuston terveyden ja hormonitoiminnan tueksi.

Dong Quai & Soijan Idut Complex on suunniteltu tukemaan naisellista hyvinvointia mm. PMS-oireiden, kivuliaiden kuukautisten tai vaihdevuosioireiden yhteydessä. 

SkinGain-tuoteperhe -20 % ja SkinGain-seerumi -50 % 

SkinGain-tuotteilla täydennät helposti elimistön kollageenin tarvetta

SkinGain-tuotteilla ylläpidät elimistön kollageenitasoja myös sen jälkeen, kun elimistön oma kollageenituotanto hiipuu. SkinGain-tuotteet sisältävät sekä iho- että nivelkollageenia kehon sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin tueksi.

Löydät seuraavat SkinGain-tuotteet alehintaan:

Bertil's Healthin luottotuotteet tarjouksessa

Bertil's Health on yli 50 vuoden ajan Suomessa toiminut luontaistuotealan yritys, joka valmistaa sekä luontaistuotteita että lääkkeitä. Bertil's Healthin tuotteita myydään laajasti mm. apteekeissa ja terveystuotekaupoissa sekä Suomessa että ulkomailla. Tarjoamme Hyviksen Naistenviikon ajan Bertil's Healthin Omega7 Tyrniöljykapselit ja KarpaLact Strong -ravintolisän alennettuun hintaan!

Tutustu tästä Bertil's Healthin aletuotteisiin:

Omega7 Tyrniöljykapselit on valmistettu ainutlaatuisesta ja kliinisesti tutkitusta tuplatyrniöljystä, joka tukee limakalvojen hyvinvointia koko kehossa.

KarpaLact sisältää puolestaan vahvaa, kliinisesti tutkittua Cran-Max -karpalouutetta sekä aktiivisia maitohappobakteereita, ja sitä suositellaan erityisesti antibioottikuurien jälkeen, jolloin suoliston oma bakteeristo on tilapäisesti heikentynyt.

Lempeät Hidasta Elämää -kortit -30 %

Hidasta Elämää -voimakortit toimivat myös mainiona lahjaideana

Hidasta elämää -brändi tunnetaan paitsi lifestyle-sivustona myös hurmaavista voimakorteistaan, jotka auttavat sinua matkalla kohti syvempää itsetuntemusta. Tarjoamme suositut toiminnalliset, erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvat Hidasta elämää-korttipakat Hyviksen Naistenviikon ajan 30 % alennuksella! 

Kampanjaan kuuluvat myös uutuuspakat:

Biomedin tehokkaat nestemäiset ravintolisät -20 %

Biomedin aktiiviset ravintolisätipat imeytyvät tehokkaasti

Kärsitkö imeytymishäiriöistä? Biomedin nestemäiset aktiivisesti imeytyvät ja helppokäyttöiset ravintolisät sopivat erityisen hyvin niille, joilla ravintoaineiden imeytyminen on heikentynyt esimerkiksi stressin, sairauden, suolisto-ongelmien tai runsaan lääkkeiden käytön seurauksena. Nestemäiset ravintolisät toimivat ihanteellisesti myös silloin, kun kapseli- tai tablettimuotoisten ravintolisien nieleminen tuottaa haasteita. Erittäin riittoisat pullot!

Tarjouskampanjaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

Pharma Nordin ubikinonivalmisteet -20 %

Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden tuottajia, jonka tuotteet tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta. Tarjoamme Pharma Nordin luotetut ja toimiviksi todetut ubikinonivalmisteet 20 % alennuksella Hyviksen Naistenviikon kunniaksi!

Alennuksessa olevat tuotteet:

Terveyskaista HEHKU Kollageenit -20 %

Terveyskaista on kotimainen, pitkän linjan ravintolisien tuottaja, jonka tavoitteena on edistää suomalaisten hyvinvointia. Kaikki Terveyskaistan tuotteet ovat Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan Suomessa lääkestandardin tasoisissa tehtaissa. Tarjoamme Terveyskaista HEHKU Kollageenit 20 % alennuksella Hyviksen Naistenviikon kunniaksi!

Tarjouksessa olevat tuotteet:

Vegakapseleihin pakatuissa HEHKU Kollageeni -tuotteissa on ylivoimainen koostumus vaikuttavia ainesosia ja ne sisältävät tutkitusti tehokasta hydrolysoitua Verisol® F -kalakollageenia. Tuotteet tehostavat kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistavat ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia. Tilatessasi Terveyskaistan HEHKU Kollageenin, saat kaupan päälle taskupeilin (arvo 4,90 €)!

Ylistä kanssamme naisenergiaa ja hyödynnä parhaat Naistenviikon tarjoukset!

Muun muassa nämä tuotteet löydät tarjouksesta Hyviksen Naistenviikolta

Lähteitä ja lisäluettevaa:

Hyvis tarjoaa hätäapua Ukrainan kriisiin

Hyviksen oloALEn kiinnostavimmat edut

Näitä luetaan

Osallistu Hart-Sport -arvontaan ja voita kylmäallas!
Legenda on palannut! Osallistu arvontaan ja voita upea kylmäallas. Arvo noin 500...
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.