D-vitamiinimittaus kaupan päälle Synlabin laboratorioissa

D-vitamiinimittaus kaupan päälle Terveyskaistan tuotteen ostajalle

Tarvitsemme riittävästi D-vitamiinia ympäri vuoden, sillä se on tärkeää luustolle, lihaksille ja immuunipuolustukselle. Suomessa D-vitamiinia voi saada riittävästi auringosta ainoastaan kesäkuukausina, minkä vuoksi viimeistään syksyllä on hyvä ottaa käyttöön D-vitamiinilisä.

Jotta voit varmistaa sinulle sopivan D-vitamiinilisän vahvuuden, omat D-vitamiinitasot kannattaa käydä mittauttamassa laboratoriossa – ja nyt tarjoamme tilaisuuden tehdä tämä maksutta. Kun ostat Terveyskaistan ravintolisiä vähintään 100 eurolla, saat D-vitamiinimittauksen kaupan päälle (arvo 64 €). Lue kampanjasta lisää alta ja tutustu Terveyskaistan valikoimaan!

Toimi näin lunastaaksesi ilmaisen D-vitamiinimittauksen:

  1. Osta Terveyskaistan tuotteita Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta vähintään 100 eurolla 31.12.2022 mennessä.
  2. Lähetä kuitti tai kopio ostoksestasi osoitetietojesi kanssa 15.1.2023 mennessä osoitteeseen: Terveyskaista Oy, Ilvesvuorenkatu 25, 01900 Nurmijärvi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää tiedot osoitteeseen info@terveyskaista.fi. Mukaan liitetystä kuitista tulee käydä ilmi, että tuotteet on ostettu kampanja-aikana.
  3. Lähetämme sinulle lahjakortin, jolla pääset mittauttamaan D-vitamiinitasosi ilmaiseksi lähimmässä Synlabin toimipisteessäsi (arvo 64 €). Tarkemmat ajanvarausohjeet löydät lahjakortista.

Miksi mittauttaa D-vitamiinitasot?

Virallinen saantisuositus lasten ja terveiden aikuisten D-vitamiinin saannille on 10 mikrogrammaa päivässä. D-vitamiinin tarve on kuitenkin yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten ikä, painoindeksi sekä veren D-vitamiinin varastomuodon eli kalsidiolin lähtötaso. Lisäksi D-vitamiinin imeytymiseen vaikuttaa esimerkiksi tietyt sairaudet ja lääkitykset.

Mittauttamalla oman D-vitamiinitasosi selvität, onko tämän hetkinen D-vitamiinin saantisi riittävää, vai olisiko annostusta tarpeen muuttaa. Talvi on lisäksi otollinen aika mittauttaa omat D-vitamiinitasot, koska viime kesänä auringonvalosta saatu D-vitamiiniannos ei enää vaikuta tuloksiin.

Jos et ole vielä mittauttanut D-vitamiinitasojasi, yksi hyvä ohjenuora on syödä D-vitamiinia yksi mikrogramma per painokilo kolmen kuukauden ajan, ja käydä sitten mittauttamassa D-vitamiinitasot.

Tähän liittyvät tuotteet:

Takaisinveto: Fit+ Feelgood Suklaa-Pähkinä, Vanilja ja Pina-Colada

VLCD-tuotteet muuttuvat uuden EU-lainsäädännön myötä

Näitä luetaan

Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?
Osallistu TerveysSummit-arvontaamme ja voita upeita tuotepalkintoja!
TerveysSummitin kunniaksi Hyvis järjestää SUUREN arvonnan ja Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita...
Voita Hyviksen aurinkotuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Hyviksen aurinkotuotepaketti! Arvo 68 euroa!


Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.