Vegaaninen hedelmäinen suklaarahka

Vegaaninen hedelmäinen suklaarahka

Bold Apps

Resepti on yksi Hyviksen Joulureseptikisan voittajista.

Tämä vegaaninen hedelmäinen suklaarahka sopii mainiosti joulun jälkiruokapöydän kruunuksi! Tämän ohjeen mukaan valmistettuna, annoksia syntyy kuudelle henkilölle.

Tarvitset:

  • 1 prk (251g) soijavispiä
  • 2 rkl tummaa intiaanisokeria
  • 1 prk (400g) soijarahkaa
  • 1/2 dl raakakaakaojauhetta
  • pieni veitsenkärjellinen cayennepippuria
  • 1 appelsiinin kuori
  • 1/2 pss (40g) cashewpähninää
  • 1 levy (30g) raakasuklaata 80% (Cocovi)
  • 1 prk (410g/230g) päärynänpuolikkaita mehussa
  • 1 prk (300g/175g) mandariinilohkoja mehussa
  • 6 kpl punaisia cocktailkirsikoita sokeriliemessä 

Toimi näin:

  1. Laita hedelmät siivilään valumaan. Mittaa kaakao ja sekoita sen joukkoon pippuri.
  2. Pese ja kuivaa appelsiini, raasta kuori.
  3. Hienonna veitsellä pähkinät ja suklaa pieneksi.
  4. Kuutio päärynät. Ota 18 kaunista mandariinilohkoa talteen koristelua varten. Kuutio loput.
  5. Vispaa soijakerma ja sokeri vaahdoksi.
  6. Lisää soijarahka kahdessa osassa, jotta saat hyvin vispattua ne joukkoon.
  7. Lisää vielä kaakao-pippuriseos sekä appelsiinin kuori ja pyöräytä vatkaimella sekaisin.
  8. Lisää hienonnetut pähkinät sekä suklaa,kääntele kauhalla sekaisin.
  9. Lisää vielä seokseen kuutioidut hedelmät, kääntele sekaisin.
  10. Laita rahka makuuntumaan kahdeksi tunniksi jääkaappiin.
  11. Annostele rahka annosmaljoihin ja koristele mandariilohkoilla ja (valutetuilla) kirsikoilla.

 

Edellinen artikkeli

Helpot ja herkulliset gluteenittomat joulukököt

Seuraava artikkeli

Jouluiset pannarit

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: