Vahvista silmiäsi

Vahvista silmiäsi

Silmät voivat ärtyä tai kuivua useasta eri syystä. Syynä voi olla esimerkiksi pitkät ajat ruudun, kuten tietokoneen näytön tai television ääressä. Ärtymistä ja kuivumista saattavat aiheuttaa myös ilmastointi, stressi, luontaisesti kuivat limakalvot, talvikelit tai siitepöly.

Vinkkejä kuivien silmien helpottamiseksi:

 • Juo runsaasti vettä. Kun kehossa on tarpeeksi nestettä, myös silmät ovat kosteammat.
 • Älä hiero silmiäsi. Silmien hierominen pahentaa ärtyneisyyttä.
 • Rajoitu ruutuaikaa. Sulje TV ja tietokone sekä laita älypuhelin aina välillä pois.
 • Työskennellessäsi näyttöpäätteellä, pyri pitämään taukoa päätteen katselemisesta säännöllisesti.
 • Oleskellessasi paljon keskuslämmitteisessä tai koneellisesti ilmastoidussa tilassa, käytä ilmankostutinta tai diffuuseria.
 • Käytä aurinkolaseja aurinkoisella säällä.
 • Mikäli käytät silmälaseja tai piilolinssejä, muista pitää näiden käytöstä pieniä taukoja mahdollisuuksien mukaan.

Tehokas silmäjumppa

Siinä missä keho tarvitsee jumppaa, tarvitsevat sitä myös silmät. Erityisesti näyttöpäätetyötä tekevän tai muutoin yksipuolisesti silmiä käyttävän säännölliset silmäjumpat olisivat tarpeen jo pelkästään näkökyvyn ylläpitämiseksi. Lisäksi mielialamme vaatii hyvää näkökykyä, koska useampiin hyvän mielen tuojiin tarvitaan näköaistia.

Harjoitus

 1. Pidä kynää tai sormeasi noin 15 senttimetrin päässä nenästäsi. Keskitä katseesi kynään (sormeen) ja hengitä syvään sisään nenän kautta ja puhalla suun kautta rauhallisesti ulos.
 2. Siirrä katseesi noin kolmen metrin päässä olevaan kohteeseen. Keskitä katseesi valitsemaasi pisteeseen ja hengitä jälleen syvään sisään nenä kautta ja puhalla suun kautta rauhallisesti ulos.
 3. Vuorottele näitä harjoitteita vähintään kymmenen kertaa. Tee harjoitus päivittäin.

Harjoituksen aikana silmäsi saavat treeniä ja aivosi happea, jonka myötä suorituskykysi paranee.

Apua silmätipoista?

Silmätipat tuovat nopean lievityksen kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Vogelin Silmätipat kosteuttavat ja virkistävät väsyneitä silmiä välittömästi. Tässä valmisteessa on yhdistelmä luonnollisia vaikuttavia aineita (hyaluronihappo ja silmäruoho eli Euphrasia officinalis). Hyaluronihappo on kehossammekin luontaisesti esiintyvä aine, joka muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä. Silmäruoholla taas on antiseptinen vaikutus.

Vogelin Silmätippojen ainutlaatuisen koostumuksen lisäksi pullo on patentoidun 3K-tippamekanismin ansiosta erityisen kätevä käyttää, koska sisältö säilyy avattunakin peräti puolen vuoden ajan! Mekanismiin kuuluu myös helppo annosteltavuus, jonka ansiosta pullosta tulee vain yksi tippa kerrallaan. Tuote ei sisällä säilöntäaineita ja sen voi säilyttää huoneenlämmössä.

Vogelin Silmätipat testissä

Hyvis keräsi yhteistyössä Vogelin kanssa reilun 40 hengen testiryhmän Vogelin Silmätipoille. Testaajiksi pyysimme henkilöitä, joilla olisi mahdollisesti joitakin silmäoireita, kuten kuivat tai ärtyneet silmät. Katso miten silmätipat pärjäsivät ja lue kommentteja!

Millaisen arvosanan annat tuotteelle?

Kysyimme arvosanaa huonosta erinomaiseen.

Erinomaisen arvosanan antoivat 27 % testaajista. Hyvän arvosanan antoivat jopa 54 % testaajista! Neutraalin arvosanan silmätipat saivat 13 % vastaajista ja välttävän 6%. Huonoja arvosanoja ei tullut lainkaan.

Vogelin Silmätippojen arvosanajakauma:

 • 27 % erinomainen
 • 54 % hyvä
 • 13 % neutraali
 • 6 % välttävä
 • 0 % huono

Suosittelisitko tuotetta myös muille?

Kysyessämme suosittelisivatko testaajamme tippoja muille, jakaantuivat vastaukset seuraavasti:

 • 80% Kyllä suosittelisin
 • 6% En suosittelisi
 • 14% En osaa sanoa

Testaajien kommentteja:

“Pelkkää hyvää sanottavaa. Yleensä kostutustipat ärsyttää mun silmiä, tekee kipeäksi ja jääneet käyttämättä. Nämä Vogelin silmätipat ei ole aiheuttaneet minkäänlaista negatiivista oiretta.” –Vastaaja antanut arvosanaksi erinomaisen

“Tippa on helppo laittaa ja pullo säilyy kauan myös avattuna. Minulle tuote on melko kevyt, käytän usein geelitippoja.” –Vastaaja antanut arvosanaksi hyvän

“Minulle silmätipat on todella hyvät ja tykkään siitä että tippojen laitto silmiin on tosi kätevää. Huonoja puolia ei minun mielestä löydy.” –Vastaaja antanut arvosanaksi erinomaisen

“Käyttökokemukseni oli kokonaisuutena hyvä. Tippa on melko kevyt ja vesimäinen, joten ei sumenna näköä ja on siksi mukava käyttää pitkin päivää. Toisaalta kevyt tippa ei välttämättä tehoa jos silmien kuivuminen on kovin voimakasta. Pullo oli aluksi vähän hankala käyttää, painaminen vaati hiukan voimaa, mutta käyttöön tottui nopeasti. Pidin tuotteesta, auttoi minulla silmien kuivumiseen.” –Vastaaja antanut arvosanaksi hyvän

“Tipat ovat olleet erinomaisia. Pakkaus yllätti, käyttö oli aluksi hankalaa, mutta nyt huomaa jo miten paljon vaivattomampi tippoja on käyttää kun "normaalia" puristettavaa pakkausta” –Vastaaja antanut arvosanaksi hyvän

“Toimivat silmätipat, myös erittäin kuiviin silmiini. Pullon käyttö vaati tottumista, mutta tippa kerrallaan tuleva annostus hyvä. Pitkä säilyvyys ja säilöntäaineettomuus plussaa, samoin hinta/laatusuhde. Tätä käytän jatkossakin.” –Vastaaja antoi arvosanaksi erinomaisen

Testin yhteenveto

Kaikki testaajat löysivät tuotteesta vapaassa palautteessa hyvää, vaikka arvosana olisi jäänyt välttäväksi. Negatiivista palautetta tuli joiltakin pullon käytöstä sen ollessa erilainen perinteisiin tippapulloihin nähden, mutta yleisesti testaajat tottuivat pullon käyttöön nopeasti ja tämän jälkeen pitivät mekanismista. Joillekin erityisen kuivista tai pahasti ärtyneistä silmistä kärsiville maksimiannos 4 kertaa päivässä tuntui vaivalloiselta ja toiveissa oli, että pienemmällä annostuksella olisi tullut toivottuja tuloksia.

Siinä missä pakkaus sai huonompaa palautetta, se sai myös paljon hyvää palautetta! Yhden tipan tulo pullosta kerrallaan koettiin hyväksi ja pitkä säilyvyysaika oli erityisen mieluisa asia. Valmisteen luonnollisuus sai kiitosta, kuten myös sen erityisen hyvä tehokkuus. Apua vaivaan tuli nopeasti, eikä tippa sumentanut näkökenttää, kuten jotkin tipat tekevät.

Tuotetestaajien palautteiden mukaan suurin osa suosittelisi tuotetta muillekin ja testaajat saivat apua niin kuiviin silmiin, ärtyneisiin silmiin kuin myös testiaikana vallinneeseen siitepölykauden oireiluun. Tuote ei selvästikään ole saanut turhaan Vuoden hoitotuote 2018 -titteliä!

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä >>

Vogel Silmätipat

Älä kärsi turvotuksesta tai kovasta vatsasta

Suomen metsistä löytyy huikeita parantavia aarteita

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.