category
Älä kärsi turvotuksesta tai kovasta vatsasta

Älä kärsi turvotuksesta tai kovasta vatsasta

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Epäsäännöllinen suolentoiminta ja ns. kova vatsa ovat hyvin yleinen riesa, jotka voivat olla seurausta mm.epäsäännöllisistä ruokailutottumuksista, yksipuolisesta ravinnosta, liian vähäisestä liikunnasta ja mielialoista. Kun suoli ei meinaa tyhjetä, käy olo tukalaksi.

Luonnollinen apu Fructolaxista

Suolen toimintaa voi hidastaa moni tekijä. Ruokavalio ei sisällä riittävästi kuitua, liikunnan määrä on vähäistä ja elämä kiireistä tai rytmiltään epäsäännöllistä. Joskus pelkkä mieliala riittää syyksi hidastumiseen. Kuitupitoinen ravinto, riittävä veden juominen sekä säännöllinen liikunta rytmittävät vatsan toimintaa. Moni kärsii oikuttelevasta vatsasta, joka yhdistettynä erityisesti juhlakausien herkutteluun johtaa yleensä turpeaan ja ähkyiseen oloon. Eikä mikään tunnu helpottavan.
Fructolax hedelmäkuituvalmisteet ovat luonnollinen tapa helpottaa suolentoimintaa.

 

Juhlissa vatsa voi joutua koville, helpotuksen tuo Fructolax


Fructolax Helpotus – avuksi kovalle vatsalle

Fructolax Helpotus on luonnollinen ja nopea tapa helpottaa suolen normaalia toimintaa, kun esimerkiksi liikunta tai ravinnon kuidut eivät helpota tilannetta. Valmiste sisältää normaalia suolentoimintaa tukevia ainesosia hedelmistä ja kuiduista, jotka yhdessä vaikuttavat tehokkaasti, häiritsemättä herkkää suolistoflooraa. Fructolax on valmistettu 100 % hedelmistä ja kuiduista. Raparperi ja tamarindi auttavat edistämään säännöllistä suoliston toimintaa. Viikuna auttaa säätelemään suoliston rytmiä ja edistää suolistoterveyttä. Fructolaxin vaikutus on ennakoitavissa, illalla otetun annoksen vaikutus alkaa aamulla. Valittavana on hyvänmakuinen pureskeltava kuutio tai nieltävä tabletti. Fructolax kuutiot ovat
laktoosittomia ja gluteenittomia, eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Fructolax Turvotus – kaasunmuodostukseen ja vatsan turvotukseen

Vatsan turvotukseen liittyy yleisesti hidastunut suolentoiminta. Kun suolen sisältö ei tyhjene riittävän nopeassa syklissä, suolessa muhiva sisältö alkaa ruokkia kaasua muodostavien mikrobien tuotantoa ja toimintaa. Lopputuloksena on pömpöttävä vatsa ja liiallisen kaasun kertyminen suolistoon. Fructolax Turvotus sisältää luontaisia ainesosia, jotka nopeuttavat suolen toimintaa. Valmisteen sisältämä
kumina auttaa vähentämään kaasunmuodostumista suolistossa ja sitä kautta vatsan turvotusta. Fructolax Turvotus sopii erinomaisesti akuuttiin suolen toiminnan hidastumiseen. Valmiste alkaa vaikuttaa noin 6-8 tunnin kuluessa sen nauttimisesta.

Älä turhaan kärsi elämää häiritsevästä suolen oikuttelusta. Fructolax valmisteet ovat luonnollinen tapa tukea suolentoimintaa.

Edellinen artikkeli

Väsymystä? Sydämen tykytystä? Hiustenlähtöä? Painonnousua? Saatat kärsiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta.

Seuraava artikkeli

Vahvista silmiäsi

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: