Solgar laadukasta ravintolisää jo 70 vuotta.

Solgarilla laatu on ollut johtava periaate 70 vuotta

Nordic Premium Finland Oy maahantuo suosittua Solgar sarjaa, Annika Aro kertoi sarjan laatukriteereistä. 

Valitse laadukkaat ja luotettavat ravintolisät

Ravintolisiä on arvosteltu mm. riittämättömästä laadun omavalvonnasta, raskasmetallipitoisuuksien, hyönteismyrkkyjen ja GMO:n osalta. Jotkut ravintolisävalmistajat tilaavat tuotteensa sopimusvalmistajalta, joka puolestaan saattaa tehdä kompromisseja laadun suhteen. Solgarilla näin ei tapahdu.

Solgarin tarina alkoi vuonna 1947, kun kaksi farmaseuttia päätti aloittaa taistelun sairauksien ennaltaehkäisyksi vitamiinien ja kivennäisaineiden avulla. He uskoivat, että sairauksien puhkeamista ei tarvitse pelätä vaan jotakin on tehtävissä terveyden ylläpitämiseksi. Nykyään tämä ajatus on jo useimmille tuttu ja ravintolisien valmistus on kehittynyt huimasti.

Solgar Gold Standard™ -tuotanto- ja valmistusprosessissa laatu on sisäänrakennettu jokaista yksityiskohtaa myöten.  Tuotteissa käytetään ainoastaan laadukkaimpia ja luonnollisimpia mahdollisia raaka-aineita, sekä uusimpia teknologisia valmistusmenetelmiä. Esimerkiksi luonnolliset vitamiinit saadaan eristämällä ne kasveista tai mikrobiviljelmistä. Hyvät tuotantotavat (GMP) sekä USP (The United States Pharmacopeia) asettavat jo 140 maassa vakiintuneet standardit ravintolisissä käytettävien aineiden tunnistukselle, vahvuudelle, laadulle, sekä puhtaudelle. Solgarin Gold Standard™ on merkki siitä, että he täyttävät nämä laatuvaatimukset ja jopa ylittävät ne tietyiltä osin.

Solgarin monivitamiini naisille.solgar male monivitamiini miehille.Solgarin lasten monivitamiini.

Tarkkaan valitut raaka-aineet pohjana laadukkaille ravintolisille

Kun tuotesuunnitelma ja tavoitteet ovat valmiit, valitaan raaka-aineet. Monet tekijät kuten sääolosuhteet, korjuuajankohta, ilmansaasteet ja maaperän laatu voivat vaikuttaa rohdoskasvien laatuun. Solgarin asiantuntijat luottavat tiukkojen standardien lisäksi vankkaan kokemukseen ja he tekevät yhteistyötä ainoastaan tunnettujen, luotettavien ja laadukkaimpien raaka-ainetoimittajien kanssa. Raaka-ainetoimittajilta vaaditaan analyysitodistukset ennen kuin yhteistyö aloitetaan, ja jokainen erä tutkitaan erikseen. Kaikki raaka-aineet testataan tämän jälkeen myös Solgarin omassa laboratoriossa, jotta voidaan varmistaa raaka-aineen olevan sitä mitä on luvattu. Jos tulokset eivät täytä laatustandardeja, ne palautetaan takaisin toimittajalle, tai yhteistyösopimus puretaan.

Solgarilla on omat tuotteiden valmistuslaitokset, laboratorio ja jakelujärjestelmä, joiden ansiosta se pystyy takaamaan tuotteiden huippulaadun raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, mikä takaa tuotteiden tuoreuden ja puhtauden. Solgar ei tee tuotteilleen vain yksittäisiä testejä, vaan jokainen raaka-aine ja valmis tuote analysoidaan lukuisilla eri testeillä. Esimerkkinä mainittakoon Formula VM-75® monivitamiinivalmiste, joka käy läpi yli 100 erilaista testiä täyttääkseen monipuoliset laatukriteerit. Lisäksi USP- standardeihin kuuluu Post-verifikaatio testaus, jossa laatu varmistetaan vielä sen jälkeen, kun tuotteet on jo toimitettu myyntiin.

Solgarin ideologiaan kuuluu vaatia itseltään jatkuvaa uusien ainesosien kehittämistä, tutkimista ja terveyshyötyjen arviointia. Heidän tutkijaryhmänsä etsii jatkuvasti uusia raaka-aineita. He käyvät läpi uusimpia tieteellisiä julkaisuja ja tutkimuksia etsien ratkaisuja moniin ravitsemuksellisiin ongelmiin. Siksi monet uudet keksinnöt ovat jo 70-vuotta tulleet ihmisten saataville juuri Solgar- tuotteiden muodossa.

Monipuolinen tuotevalikoima

Solgarin valikoima sisältää maailmanlaajuisesti yli 500 tuotetta. Suomessa saatavilla on runsas, 190 tuotteen valikoima, joka sisältää aminohappoja, yksittäisiä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, monivitamiineja, yrttivalmisteita, rasvahappoja, suoliston tukituotteita ja erikoisvalmisteita.

Suomalaisten keskuudessa suosittuja Solgar- tuotteita ovat mm.

Lue lisää www.solgar.fi

Tähän liittyvät tuotteet:

Miksi sinunkin tulisi juoda enemmän smoothieita?

Genomitietoa terveytemme edistämiseksi

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.