Solgar laadukasta ravintolisää jo 70 vuotta.

Solgarilla laatu on ollut johtava periaate 70 vuotta

Nordic Premium Finland Oy maahantuo suosittua Solgar sarjaa, Annika Aro kertoi sarjan laatukriteereistä. 

Valitse laadukkaat ja luotettavat ravintolisät

Ravintolisiä on arvosteltu mm. riittämättömästä laadun omavalvonnasta, raskasmetallipitoisuuksien, hyönteismyrkkyjen ja GMO:n osalta. Jotkut ravintolisävalmistajat tilaavat tuotteensa sopimusvalmistajalta, joka puolestaan saattaa tehdä kompromisseja laadun suhteen. Solgarilla näin ei tapahdu.

Solgarin tarina alkoi vuonna 1947, kun kaksi farmaseuttia päätti aloittaa taistelun sairauksien ennaltaehkäisyksi vitamiinien ja kivennäisaineiden avulla. He uskoivat, että sairauksien puhkeamista ei tarvitse pelätä vaan jotakin on tehtävissä terveyden ylläpitämiseksi. Nykyään tämä ajatus on jo useimmille tuttu ja ravintolisien valmistus on kehittynyt huimasti.

Solgar Gold Standard™ -tuotanto- ja valmistusprosessissa laatu on sisäänrakennettu jokaista yksityiskohtaa myöten.  Tuotteissa käytetään ainoastaan laadukkaimpia ja luonnollisimpia mahdollisia raaka-aineita, sekä uusimpia teknologisia valmistusmenetelmiä. Esimerkiksi luonnolliset vitamiinit saadaan eristämällä ne kasveista tai mikrobiviljelmistä. Hyvät tuotantotavat (GMP) sekä USP (The United States Pharmacopeia) asettavat jo 140 maassa vakiintuneet standardit ravintolisissä käytettävien aineiden tunnistukselle, vahvuudelle, laadulle, sekä puhtaudelle. Solgarin Gold Standard™ on merkki siitä, että he täyttävät nämä laatuvaatimukset ja jopa ylittävät ne tietyiltä osin.

Solgarin monivitamiini naisille.solgar male monivitamiini miehille.Solgarin lasten monivitamiini.

Tarkkaan valitut raaka-aineet pohjana laadukkaille ravintolisille

Kun tuotesuunnitelma ja tavoitteet ovat valmiit, valitaan raaka-aineet. Monet tekijät kuten sääolosuhteet, korjuuajankohta, ilmansaasteet ja maaperän laatu voivat vaikuttaa rohdoskasvien laatuun. Solgarin asiantuntijat luottavat tiukkojen standardien lisäksi vankkaan kokemukseen ja he tekevät yhteistyötä ainoastaan tunnettujen, luotettavien ja laadukkaimpien raaka-ainetoimittajien kanssa. Raaka-ainetoimittajilta vaaditaan analyysitodistukset ennen kuin yhteistyö aloitetaan, ja jokainen erä tutkitaan erikseen. Kaikki raaka-aineet testataan tämän jälkeen myös Solgarin omassa laboratoriossa, jotta voidaan varmistaa raaka-aineen olevan sitä mitä on luvattu. Jos tulokset eivät täytä laatustandardeja, ne palautetaan takaisin toimittajalle, tai yhteistyösopimus puretaan.

Solgarilla on omat tuotteiden valmistuslaitokset, laboratorio ja jakelujärjestelmä, joiden ansiosta se pystyy takaamaan tuotteiden huippulaadun raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, mikä takaa tuotteiden tuoreuden ja puhtauden. Solgar ei tee tuotteilleen vain yksittäisiä testejä, vaan jokainen raaka-aine ja valmis tuote analysoidaan lukuisilla eri testeillä. Esimerkkinä mainittakoon Formula VM-75® monivitamiinivalmiste, joka käy läpi yli 100 erilaista testiä täyttääkseen monipuoliset laatukriteerit. Lisäksi USP- standardeihin kuuluu Post-verifikaatio testaus, jossa laatu varmistetaan vielä sen jälkeen, kun tuotteet on jo toimitettu myyntiin.

Solgarin ideologiaan kuuluu vaatia itseltään jatkuvaa uusien ainesosien kehittämistä, tutkimista ja terveyshyötyjen arviointia. Heidän tutkijaryhmänsä etsii jatkuvasti uusia raaka-aineita. He käyvät läpi uusimpia tieteellisiä julkaisuja ja tutkimuksia etsien ratkaisuja moniin ravitsemuksellisiin ongelmiin. Siksi monet uudet keksinnöt ovat jo 70-vuotta tulleet ihmisten saataville juuri Solgar- tuotteiden muodossa.

Monipuolinen tuotevalikoima

Solgarin valikoima sisältää maailmanlaajuisesti yli 500 tuotetta. Suomessa saatavilla on runsas, 190 tuotteen valikoima, joka sisältää aminohappoja, yksittäisiä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, monivitamiineja, yrttivalmisteita, rasvahappoja, suoliston tukituotteita ja erikoisvalmisteita.

Suomalaisten keskuudessa suosittuja Solgar- tuotteita ovat mm.

Lue lisää www.solgar.fi

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Miksi sinunkin tulisi juoda enemmän smoothieita?

Seuraava artikkeli

Genomitietoa terveytemme edistämiseksi

Näitä luetaan

Onko verenpaineesi koholla?
Kalaöljyn omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n, suotuisa vaikutus verenpaineeseen on tutkimusten mukaan erityisen...
Fermentoitu puolukkamehu tukee tutkitusti suun terveyttä
Kotimaisilla marjoilla tiedetään olevan paljon hyviä ominaisuuksia, ja niiden terveysvaikutuksia on tutkittu...
Aloittelevan vitamiininkäyttäjän muistilista: tärkeimmät ravintolisät hyvinvointisi tueksi
Ravintolisäviidakossa seikkaillessa voi mennä helposti pää pyörälle. Valikoiman laajuus yllättää joskus jopa...
Maxim – ammattilaisten kehittämä urheiluravinnesarja treenin joka vaiheeseen
Maxim on Euroopan ensimmäinen urheiluravinnesarja, jonka ammattipyöräilijä Steve Jennings perusti jo vuonna...
Ladyvita – suomalaisen naisen päivittäinen ravintolisäsarja hyvinvointiin ja kauneuteen
Ladyvita-ravintolisävalmisteet ovat olleet markkinoilla jo yli 20 vuotta. Ladyvita-tuotteet on kehitetty suomalaisille...
Möller – Suomen suosituin omega-3-brändi
Möllerin omega-3-rasvahappoja sisältäviä tuotteita on myyty Suomen markkinoilla jo vuodesta 1928. Möllerin...
Nutrilett – tehokas ja helppo tapa pudottaa ja hallita painoa
Nutrilett on Suomen johtava painonpudotusbrändi, joka tarjoaa laajan ja herkullisen valikoiman erilaisia...
Sana-sol – laaja valikoima vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintolisiä
Sana-solin tarina alkaa jo vuodesta 1933, josta asti se on tarjonnut tuotteita...
Vatsan ja suoliston hyvinvointi – helppoja vinkkejä joita voit testata jo tänään

Vatsan ja suoliston ongelmat ovat tänä päivänä valitettavan yleisiä. Myös...

Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää kalan kaikki parhaat ominaisuudet
Ravitsemussuositusten mukaan meidän pitäisi syödä 2-3 kertaa viikossa rasvaista kalaa sen...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.