Kevätväsymystä? Iho ja hiukset kaipaavat ravinteita?

Kevätväsymystä? Iho ja hiukset kaipaavat ravinteita?

Regulatpro Metabolic on monipuolinen entsyymijuoma, joka piristää pitkän pimeä kauden väsyttämää elimistöä.

Energiaa ja tehoaineita suoraan luonnosta

Regulatpro on nestemäinen entsyymivalmiste, joka valmistetaan patentoidulla
vaihekäyttämismenetelmällä luomulaatuisista hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista. Käyttäminen tapahtuu Lactobacillus -bakteereilla.

Appelsiinin makuisen Regulatpro Metabolicin monipuolisessa koostumuksessa on entsyymijuoman lisäksi C-, D-, B1-, B2-, B3-, B5- B6- ja B12-vitamiinia, magnesiumia, mangaania, sinkkiä ja kromia. Valmisteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet mm. lisäävät energiaa sekä elinvoimaa, auttavat edistämään elimistön aineenvaihduntatoimintoja ja vaikuttavat elimistön solutoimintaan osallistumalla solujen jakautumisprosessiin sekä edistämällä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. 

Regulatpro Metabolicin sisältämät magnesium, sinkki, B2- ja B12 vitamiini vaikuttavat elimistön solutoimintaan osallistumalla solujen jakautumisprosessiin sekä edistämällä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Vaikutus solutoimintaan ja tuotantoon heijastuu elimistössä monen kaltaisina positiivisina vaikutuksina.

 

Regulat on vitamiineja täynnä oleva entsyymivalmiste.

Kauneutta ja hyvää oloa sisältäpäin

Regulatpro Metabolicin avulla kaikenikäiset voivat hoitaa lisäksi kynsiensä, ihonsa ja hiustensa kuntoa. Valmisteen sisältämistä useista ravintoaineista voitaneen mainita mm. sinkki, joka edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. B2-vitamiini vaikuttaa suotuisasti niin ihoon kuin limakalvoihin. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Jokaiselle tärkeitä ravintoaineita, joilla on myös paljon muita elimistölle hyödyllisiä vaikutuksia. Regulatpro Metabolic sisältää myös erityisesti naisen hyvinvoinnille tärkeää B6-vitamiinia, joka edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Väsyttää, väsyttää ja väsyttää?

Epämääräinen väsymys on tyypillinen kiireisen ihmisen vaiva, minkä yhteydessä moni kärsii myös kognitiivisten (esim. muisti, oppiminen ja kielelliset toiminnot) ja psykologisten toimintojen epätasapainosta. Ehkä olisi syytä muuttaa elämäntyyliä, tavata ystäviä… Mutta kun ei jaksa. C- ja B6- vitamiinia sekä magnesiumia sisältävän Regulatpro Metabolicin avulla voi löytää uutta tarmoa tarttua asioihin. Regulatpro Metabolicin ja Regulatpron sisältämä C-vitamiini tukee hyvinvointia vähentämällä väsymystä, edistämällä normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä suojaamalla soluja hapetusstressiltä. C-vitamiinipitoinen juoma myös auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

 

Regulat annoskoko.

Tähän liittyvät tuotteet:

Lämmin vuodenaika lisää magnesiumin tarvetta

Rasvahapoista mielen ravintoa

Näitä luetaan

Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!
Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon kalaöljyvalmistetta valittaessa, ja miksi olemme täysin vakuuttuneita,...
Tarjoa lapsellesi parasta
Yhä useampi vanhempi haluaa huolehtia lapsensa hyvinvoinnista entistä puhtaammin ja luonnollisemmin.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.