category
Lämmin vuodenaika lisää magnesiumin tarvetta

Lämmin vuodenaika lisää magnesiumin tarvetta

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Kevään lämpenevillä keleillä liikkuessa ja ulkona ahkeroidessa on hyvä muistaa, että magnesiumia poistuu elimistöstä hikoilun kautta. Päivän puuhastelun jälkeen olo tuntuu uupuneelta ja lihakset kireiltä, ellei menetettyjä magnesiumsuoloja korvaa. Magnesiumin puute oireilee tyypillisesti lihaskramppeina ja -heikkoutena, univaikeuksina, väsymyksenä ja jopa mielialan vaihteluina.


Kuka hyötyy magnesiumlisästä?

Magnesiumin tarvetta lisäävät useat tekijät: pitkäkestoinen stressi, raskaus, tietyt sairaudet kuten esim keliakia ja diabetes, runsas alkoholin käyttö, kova fyysinen rasitus ja runsas hikoilu. Merkkejä magnesiumin puutoksesta ovat mm. lihasheikkous, lihasten kipeytyminen tai jäykkyys, suonenvedot ja krampit, levottomien jalkojen oireet.

Sydämen rytmihäiriöiden riski lisääntyy ja verenpaine saattaa kohota. Niska-hartiaperäisessä päänsäryssä ja muussa kroonisessa kivussa on epäilty magnesiumin puutoksella olevan osuutta oireisiin.

Diasporal direkt nyt  20 vuotta suomessa.
Magnesium Diasporal – tehokkain imeytyvyys

Magnesiumin imeytymiseen vaikuttaa käytössä oleva magnesiumsuola.
Magnesium Diasporal -valmisteet sisältävät bioaktiivista magnesiumsitraattia, joka imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Sen vaikutus kestää jopa 24 tuntia. Erityisen tehokkaat tuotemuodot, suussa liukenevat Direkt annosrakeet ja juomajauhe, nopeuttava imeytymistä.

Nesteenä nautittavat ja suussa liukenevat valmisteet imeytyvät nopeasti, kun taas perinteisenä tablettina otetun magnesiumin imeytyminen alkaa elimistössä vasta tabletin liuettua ruoansulatuskanavassa.

Illalla otettu Diasporal vaikuttaa vielä seuraavana päivänä ja ennen nukkumaan menoa otettu magnesiumannos auttaa ehkäisemään mahdollisia yön aikana ilmaantuvia ”levottomia jalkoja”. Moni magnesiumin käyttäjä jopa kokee unen rauhaisammaksi, kun päivittäisen magnesiumannoksen ottaa illalla.


Magnesium Diasporal – 20 vuotta Suomessa

Magnesium Diasporal valmisteet lanseerattiin Suomessa 20 vuotta sitten. Suomen ensimmäiset, parhaiten imeytyvää magnesiumsitraattia sisältävät Diasporal juomajauhe sekä Direkt annosrakeet imeytyvät tutkitusti tehokkaasti ja nopeasti tuotemuodon ansiosta.

 

Diasporal 20 vuotta suomessa juhlalogo.

Edellinen artikkeli

Jukka Koivu luottaa Luneraan

Seuraava artikkeli

Kevätväsymystä? Iho ja hiukset kaipaavat ravinteita?

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: