Cattier Parisin fysikaaliset aurinkosuojat kasvoille ja vartalolle

Uutuus: Cattier Paris hoitavat aurinkovoiteet

Cattier Paris tunnetaan saven asiantuntijana, mutta tästä keväästä eteenpäin sarja tunnetaan varmasti myös luonnollisten aurinkosuojien innovaattorina! Cattier on tänä keväänä lanseerannut ensimmäiset aurinkotuotteensa, ja näyttää siltä, että pitkään hiottu tuotekehitys on ollut kaiken odotuksen arvoinen.

Sarjassa on kolme tuotetta, ja kaikki antavat laajan suojan, joka kattaa sekä UVA- ja UVB-säteet. Koostumukset ovat nanopartikkelittomia ja UV-suojan tuova aine on titaanidioksidi, joka on fysikaalinen UV-filtteri. Fysikaaliset UV-filtterit muodostavat ihon pinnalle suojakalvon, joka heijastaa UV-säteet pois iholta imeytymättä ihoon.

Aurinkovoiteet ja After Sun -tuotteet kasvoille ja vartalolle

Sarjan tähtituote on huikean ylistävän vastaanoton saanut Tinted Sun Protection Cream SPF 50. Kasvoille kehitetty korkean suojan sävytetty aurinkosuoja on koostumukseltaan kuin ohutta seerumia, niin kevyeltä se tuntuu iholla. Vedetön koostumus on samalla erittäin hoitava ja ravitseva ja sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Nestemäisen ohut koostumus pohjautuu hoitavaan kameliaöljyyn, joka tuntuu iholla silkkisen kuivaöljymäiseltä.

Voiteen vaalea lämmin beige sävy on läpikuultava ja sulautuu ihoon täydellisesti, tasoittaen ihon omaa sävyä ja luoden kasvoille terveen hehkun.

Aurinkosarjan kaksi muuta tuotetta ovat suihkutettavassa muodossa. Nämä ohuet ja helposti levittyvät, sävyttömät öljyemulsiot sopivat sekä vartalolle että kasvoille. Sun Protection Spray -suihke on saatavilla sekä SPF 30 että SPF 50-suojakertoimella. Vedettömät, hoitavat koostumukset pohjautuvat kamelia- ja saffloriöljyihin. Suihkeet soveltuvat hyvin myös koko perheen käyttöön, ja niitä voi käyttää myös lasten iholla.

Toki sarjaan kuuluu myös klassinen After Sun-voide. Cattier on kehittänyt ylellisen öljyvoidekoostumuksen, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa korjaamaan UV-säteiden aiheuttamaa vauriota. Beautifying Milky Oil -voiteen hoitava koostumus sisältää pellavansiemen-, auringonkukka- ja passionhedelmän öljyä sekä kultaista leväuutetta. Lisäksi Sun Glow -aktiiviaine tehostaa rusketuksen intensiivisyyttä.

Iho kaipaa kosteutta myös kesällä

Aurinkoiseen kesäaikaan iho kaipaa myös pitkäkestoista kosteutta ja rauhoittavia hoitotuotteita. Pidä ihosi pehmeänä ja kosteutettuna Cattierin perheystävällisillä, isoihin puolen litran pulloihin pakatuilla silkkisillä vartaloemulsioilla. Täyteläinen Softening Body Lotion Coconut-Vanilla tuoksuu herkulliselta kookokselta ja vaniljalta ja sopii kuivalle iholle. Miedolta geraniumilta tuoksuva, kevyempi Nourishing Body Lotion Geranium-Sheabutter sopii kaikille ihotyypeille.

Poltitko kasvosi? Ei hätää, rauhoitat punoittavan ihon hetkessä Cattierin Pink Clay -savinaamiolla. Rauhoittavaa vaaleanpunaista savea sisältävä naamio on Cattierin todellinen kulttiklassikko, ja sen herkkää ihoa hoitavaan ja ihoärsytystä laskevaan koostumukseen luottavat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Pink Clay -naamiota myydäänkin yksi kappale joka viides minuutti!

Lue lisää:
Fysikaaliset vs. kemialliset aurinkosuojat – kumpaa sinä käyttäisit?
Pidä huolta ihostasi – näin suojaudut auringon UV-säteilyn haitoilta

Tähän liittyvät tuotteet:

Fysikaaliset vs. kemialliset aurinkosuojat – kumpaa sinä käyttäisit?

Unohda K-beauty, nyt on kotimaisen S-beautyn vuoro!

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.