category
Uutuus: Cattier Paris hoitavat aurinkovoiteet

Uutuus: Cattier Paris hoitavat aurinkovoiteet

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Cattier Paris tunnetaan saven asiantuntijana, mutta tästä keväästä eteenpäin sarja tunnetaan varmasti myös luonnollisten aurinkosuojien innovaattorina! Cattier on tänä keväänä lanseerannut ensimmäiset aurinkotuotteensa, ja näyttää siltä, että pitkään hiottu tuotekehitys on ollut kaiken odotuksen arvoinen.

Sarjassa on kolme tuotetta, ja kaikki antavat laajan suojan, joka kattaa sekä UVA- ja UVB-säteet. Koostumukset ovat nanopartikkelittomia ja UV-suojan tuova aine on titaanidioksidi, joka on fysikaalinen UV-filtteri. Fysikaaliset UV-filtterit muodostavat ihon pinnalle suojakalvon, joka heijastaa UV-säteet pois iholta imeytymättä ihoon.

Aurinkovoiteet ja After Sun -tuotteet kasvoille ja vartalolle

Sarjan tähtituote on huikean ylistävän vastaanoton saanut Tinted Sun Protection Cream SPF 50. Kasvoille kehitetty korkean suojan sävytetty aurinkosuoja on koostumukseltaan kuin ohutta seerumia, niin kevyeltä se tuntuu iholla. Vedetön koostumus on samalla erittäin hoitava ja ravitseva ja sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Nestemäisen ohut koostumus pohjautuu hoitavaan kameliaöljyyn, joka tuntuu iholla silkkisen kuivaöljymäiseltä.

Voiteen vaalea lämmin beige sävy on läpikuultava ja sulautuu ihoon täydellisesti, tasoittaen ihon omaa sävyä ja luoden kasvoille terveen hehkun.

Aurinkosarjan kaksi muuta tuotetta ovat suihkutettavassa muodossa. Nämä ohuet ja helposti levittyvät, sävyttömät öljyemulsiot sopivat sekä vartalolle että kasvoille. Sun Protection Spray -suihke on saatavilla sekä SPF 30 että SPF 50-suojakertoimella. Vedettömät, hoitavat koostumukset pohjautuvat kamelia- ja saffloriöljyihin. Suihkeet soveltuvat hyvin myös koko perheen käyttöön, ja niitä voi käyttää myös lasten iholla.

Toki sarjaan kuuluu myös klassinen After Sun-voide. Cattier on kehittänyt ylellisen öljyvoidekoostumuksen, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa korjaamaan UV-säteiden aiheuttamaa vauriota. Beautifying Milky Oil -voiteen hoitava koostumus sisältää pellavansiemen-, auringonkukka- ja passionhedelmän öljyä sekä kultaista leväuutetta. Lisäksi Sun Glow -aktiiviaine tehostaa rusketuksen intensiivisyyttä.

Iho kaipaa kosteutta myös kesällä

Aurinkoiseen kesäaikaan iho kaipaa myös pitkäkestoista kosteutta ja rauhoittavia hoitotuotteita. Pidä ihosi pehmeänä ja kosteutettuna Cattierin perheystävällisillä, isoihin puolen litran pulloihin pakatuilla silkkisillä vartaloemulsioilla. Täyteläinen Softening Body Lotion Coconut-Vanilla tuoksuu herkulliselta kookokselta ja vaniljalta ja sopii kuivalle iholle. Miedolta geraniumilta tuoksuva, kevyempi Nourishing Body Lotion Geranium-Sheabutter sopii kaikille ihotyypeille.

Poltitko kasvosi? Ei hätää, rauhoitat punoittavan ihon hetkessä Cattierin Pink Clay -savinaamiolla. Rauhoittavaa vaaleanpunaista savea sisältävä naamio on Cattierin todellinen kulttiklassikko, ja sen herkkää ihoa hoitavaan ja ihoärsytystä laskevaan koostumukseen luottavat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Pink Clay -naamiota myydäänkin yksi kappale joka viides minuutti!

Lue lisää:
Fysikaaliset vs. kemialliset aurinkosuojat – kumpaa sinä käyttäisit?
Pidä huolta ihostasi – näin suojaudut auringon UV-säteilyn haitoilta

Edellinen artikkeli

Fysikaaliset vs. kemialliset aurinkosuojat – kumpaa sinä käyttäisit?

Seuraava artikkeli

Unohda K-beauty, nyt on kotimaisen S-beautyn vuoro!

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: