Uutuus: Cattier Paris hoitavat aurinkovoiteet

Uutuus: Cattier Paris hoitavat aurinkovoiteet

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Cattier Paris tunnetaan saven asiantuntijana, mutta tästä keväästä eteenpäin sarja tunnetaan varmasti myös luonnollisten aurinkosuojien innovaattorina! Cattier on tänä keväänä lanseerannut ensimmäiset aurinkotuotteensa, ja näyttää siltä, että pitkään hiottu tuotekehitys on ollut kaiken odotuksen arvoinen.

Sarjassa on kolme tuotetta, ja kaikki antavat laajan suojan, joka kattaa sekä UVA- ja UVB-säteet. Koostumukset ovat nanopartikkelittomia ja UV-suojan tuova aine on titaanidioksidi, joka on fysikaalinen UV-filtteri. Fysikaaliset UV-filtterit muodostavat ihon pinnalle suojakalvon, joka heijastaa UV-säteet pois iholta imeytymättä ihoon.

Aurinkovoiteet ja After Sun -tuotteet kasvoille ja vartalolle

Sarjan tähtituote on huikean ylistävän vastaanoton saanut Tinted Sun Protection Cream SPF 50. Kasvoille kehitetty korkean suojan sävytetty aurinkosuoja on koostumukseltaan kuin ohutta seerumia, niin kevyeltä se tuntuu iholla. Vedetön koostumus on samalla erittäin hoitava ja ravitseva ja sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Nestemäisen ohut koostumus pohjautuu hoitavaan kameliaöljyyn, joka tuntuu iholla silkkisen kuivaöljymäiseltä.

Voiteen vaalea lämmin beige sävy on läpikuultava ja sulautuu ihoon täydellisesti, tasoittaen ihon omaa sävyä ja luoden kasvoille terveen hehkun.

Aurinkosarjan kaksi muuta tuotetta ovat suihkutettavassa muodossa. Nämä ohuet ja helposti levittyvät, sävyttömät öljyemulsiot sopivat sekä vartalolle että kasvoille. Sun Protection Spray -suihke on saatavilla sekä SPF 30 että SPF 50-suojakertoimella. Vedettömät, hoitavat koostumukset pohjautuvat kamelia- ja saffloriöljyihin. Suihkeet soveltuvat hyvin myös koko perheen käyttöön, ja niitä voi käyttää myös lasten iholla.

Toki sarjaan kuuluu myös klassinen After Sun-voide. Cattier on kehittänyt ylellisen öljyvoidekoostumuksen, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa korjaamaan UV-säteiden aiheuttamaa vauriota. Beautifying Milky Oil -voiteen hoitava koostumus sisältää pellavansiemen-, auringonkukka- ja passionhedelmän öljyä sekä kultaista leväuutetta. Lisäksi Sun Glow -aktiiviaine tehostaa rusketuksen intensiivisyyttä.

Iho kaipaa kosteutta myös kesällä

Aurinkoiseen kesäaikaan iho kaipaa myös pitkäkestoista kosteutta ja rauhoittavia hoitotuotteita. Pidä ihosi pehmeänä ja kosteutettuna Cattierin perheystävällisillä, isoihin puolen litran pulloihin pakatuilla silkkisillä vartaloemulsioilla. Täyteläinen Softening Body Lotion Coconut-Vanilla tuoksuu herkulliselta kookokselta ja vaniljalta ja sopii kuivalle iholle. Miedolta geraniumilta tuoksuva, kevyempi Nourishing Body Lotion Geranium-Sheabutter sopii kaikille ihotyypeille.

Poltitko kasvosi? Ei hätää, rauhoitat punoittavan ihon hetkessä Cattierin Pink Clay -savinaamiolla. Rauhoittavaa vaaleanpunaista savea sisältävä naamio on Cattierin todellinen kulttiklassikko, ja sen herkkää ihoa hoitavaan ja ihoärsytystä laskevaan koostumukseen luottavat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Pink Clay -naamiota myydäänkin yksi kappale joka viides minuutti!

Lue lisää:
Fysikaaliset vs. kemialliset aurinkosuojat – kumpaa sinä käyttäisit?
Pidä huolta ihostasi – näin suojaudut auringon UV-säteilyn haitoilta

Tähän liittyvät tuotteet

Ale -40%
Cattier Paris Aurinkovoide Spray SPF 30
Cattier Paris Aurinkovoide Spray SPF 30
Korkealaatuinen mineraalisuoja Cattier Parisin korkealaatuinen aurinkovoide sopii koko perheelle. Suojakerroin on 30 ja tuote sopii niin vartalolle kuin kasvoille. Koostumus on hiottu huippuunsa se ei jätä valkoisia jälkiä, levittyy hyvin iholle ja on vedenpitävä. Kätevä spray tuubi on hygieeninen ja helppo käyttää. Vegaaninen koostumus ei sisällä nanopartikkeleita. Hellä iholle ja vesistölle Cattier Paris aurinkovoide sisältää fysikaalisen mineraalisuojan. Biohajoavan koostumuksen ansiosta tuote on hellä vesistölle. Brasilian kasviuute syventää luonnollisten mineraalifiltterien vaikutusta. Se suojaa ihoa eri valospektreiltä (näkyvä valo + infrapuna). Se sisältää kolmen kasviöljyn sekoituksen jotka kosteuttaa ja suojaa ihoa.  Pellavansiemenöljyä Auringonkukkaöljyä Passionhedelmäöljyä Cattier aurinkovoidespray käyttö Ravista ennen käyttöä. Levitä tasainen, runsas kerros koko iholle. Lisää kahden tunnin välein auringossa oleskellessa. Lisää erityisesti hikoilun, uimisen ja kuivaamisen jälkeen pitääksesi tahdotun suojauksen.  Huom! Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä levitä vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Huomiothan, että alle 6 kk ikäiset vauvat eivät hikoile ja rasvaus voi estää ihoa hengittämästä normaalisti ja siksi rasvausta on vältettävä. Suojaa perheen pienimmät (alle 3-vuotiaat) auringolta aina ensisijaisesti vaatteilla ja päivänvarjoilla yms.
17.37 €
Ale -40%
Cattier Paris Aurinkovoide Spray SPF 50
Cattier Paris Aurinkovoide Spray SPF 50
Mineraalisuoja vailla vertaa Koko perheen yleellinen aurinkovoide sopii koko vartalolle ja sen suojakerroin on 50. Cattier Parisin tuotekehittelystä tulee vain priimaan ja tämä tuote ei ole poikkeus.  Koostumukseltaan kevyt ja iholle hyvin levittyvä suoja hurmaa koostumuksellaan. Siitä ei jää valkoisia jälkiä se on vettä hylkivä ja pakattu helppokäyttöiseen spray tuubiin.  Kunnioitus vesistöjä kohtaan Biohajoavan koostumuksen ansiosta tuote on hellä vesistölle. Vegaaninen koostumus ei myöskään sisällä nanopartikkeleita. Tuotteen sisältämä Brasilian kasvituute lisää luonnollisten mineraalifiltterien vaikutusta. Se suojaa ihoa eri valospektreiltä (näkyvä valo + infrapuna). Sisältää kolmen kasviöljyn seoksen jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa.  Pellavansiemenöljyä Auringonkukkaöljyä Passionhedelmäöljyä Käyttö: Ravista ennen käyttö. Levitä tasainen runsas kerros koko iholle. Lisää kahden tunnin välein auringossa oleskellessa. Lisää erityisesti hikoilun, uimisen ja kuivaamisen jälkeen pitääksesi tahdotun suojauksen.   Huom! Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä levitä vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Huomiothan, että alle 6 kk ikäiset vauvat eivät hikoile ja rasvaus voi estää ihoa hengittämästä normaalisti ja siksi rasvausta on vältettävä. Suojaa perheen pienimmät (alle 3 vuotiaat) auringolta aina ensisijaisesti vaatteilla ja päivänvarjoilla yms.
17.37 €
Cattier Paris Sävytetty Aurinkosuojavoide kasvoille SPF 50
Cattier Paris Sävytetty Aurinkosuojavoide kasvoille SPF 50
Ennenaikaista ikääntymistä vastaan Cattier Parisin aurinkovoide kasvoille on sävytetty neutraalilla universaalilla sävyllä joka sopii kaikille ihonsävyille. Siinä on korkea suojakerroin 50 ja se suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja niiden vaikutuksilta kuten ennenaikaiselta ikääntymiseltä.  Ihanan pehmeän koostumuksen ansiosta tuote levittyy hyvin ja tasaisesti. Jättää ihon mukavan kuulaan hehkuvaksi mutta ei ollenkaan öljyisen tuntuiseksi.  Kolmivaikutteinen koostumus Luonnollinen mineraalisuoja suojaa tehokkaasti UVA/UVB säteiltä SunProtect DNA complex -yhdistelmä, joka auttaa suojaamaan ihoa koko valospektriltä (näkyvä valo + infrapuna),ennaltaehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä ja hyperpigmentaatiota. 3 kasviöljyn (pellavansiemen- aurinkonkukka- ja passionhedelmän öljyn) yhdistelmän ansiosta iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta. Voide sopii vegaaneille eikä se sisällä nanopartikkeleita. Biohajoavan koostumuksen ansiosta tuote on myös hellä vesistölle. Käyttö: Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tasainen runsas kerros kasvoille ja dekoltee alueelle takaaksesi tarvittavan suojan.  Lisää kahden tunnin välein auringossa oleskellessa. Lisää erityisesti hikoilun, uimisen ja kuivaamisen jälkeen pitääksesi tahdotun suojauksen.  Huom! Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä levitä vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
21.95 €

Edellinen artikkeli

Fysikaaliset vs. kemialliset aurinkosuojat – kumpaa sinä käyttäisit?

Seuraava artikkeli

Unohda K-beauty, nyt on kotimaisen S-beautyn vuoro!

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: