Viherkasvi

Testissä Cattier Paris - Ranskan lahja luonnonkosmetiikalle

Hyvinvoinnin Tavaratalon urhoollinen testiryhmä sai jälleen testattavakseen kasan mahtavia tuotteita! Laadukkaat Cattierit löysivätkin tiensä monen Hyvisläisen sydämeen, ja pysyväksi kaveriksi kylppärin hyllyyn.

Pierre Cattierin perustama Cattier Paris aloitti savituotteista vuonna 1968. Savituotteiden linja on sarjassa edelleen vahva. Vuonna 1987 Cattier Parisin johtoon vaihtui Daniel Aressy, jonka luotsaamana yritys siirtyi ekologisen ja luonnollisen kosmetiikan pariin, ja liittyi COSMEBIO-yhdistykseen. Nykyisin Cattier käsittää suuren valikoiman ihonhoito-, hygienia- ja kauneudenhoitotuotteita moneen eri tarpeeseen, ja onkin yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkamerkeistä. Tutustu valikoimaan täällä!

Cattier-tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan todella vakuuttavia. Edulliset tuotteet ovat COSMEBIO- ja ECOCERT-sertifioituja, niiden teossa ei ole käytetty eläinkokeita, ne eivät sisällä geenimanipuloituja raaka-aineita, petrokemian johdannaisia, glykooliestereitä, alumiinisuoloja, synteettisiä parfyymeja tai säilöntäaineita eivätkä keinotekoisia väriaineita. Cattierin pakkausdesign jakaa mielipiteitä. Toisten mielestä putelit näyttävät tylsiltä ja turhan vaatimattomilta, toiset taas tykkäävät pakkausten yksinkertaisen siistin ja tyylikkään, jopa kliinisen ulkoasun luovan uskottavuutta ja luottamusta. Entä se sisältö sitten? Lue kokemukset alta!

Testiryhmässä mukana:

  • Testaaja A: 28-vuotias sekaihon omaava nainen. Iho on herkähkö, hieman atopiaan taipuvainen ja pintakuiva. Talvisin kuivuus vaivaa koko keholla. Testissä Puhdistusvaahto, Misellivesi, Kauneusöljy, Päivävoide normaalille ja sekaiholle sekä Vartalovoide Kookos & Vanilja.
  • Testaaja B: 31-vuotias nainen. Iho on herkkä ja T-alueelta helposti rasvoittuva. Muuten iho kaipaa varsinkin talvella kosteutta. Käyttää tavallisesti kasvojen puhdistukseen luomulaatuista puhdistusvaahtoa ja kasvovettä, kosteutukseen öljyjä tai kevyitä kasvovoiteita. Testissä Misellivesi, Kauneusöljy ja Granaattiomenahoitoaine.
  • Testaaja C: 32-vuotias nainen, atooppisen kuiva iho, talvella erityisen herkkä, käsissä atoopista ekseemaa, joka pahenee pakkasen ja stressin myötä. Testissä Anti-age seerumi, Yövoide, Huulivoide, Käsivoide, Anishammastahna, Kuorintageeli, Vartalovoide Kookos & Vanilja ja Puhdistusmaito.
  • Testaaja D: 28-vuotias nainen, iho rasvainen ja epäpuhdas, talvella pintakuivuutta vaihtelevasti. Pohja vaatii hyvin vähän kosteutusta. Hiuspohja suurimmaksi osaksi rasvoittuva, mutta kuivuutta ajoittain hiusrajalla. Hiukset rasvoittuvat tyvestä latvaa kohti, latvat kuivahkot ja heikohkot. Testissä Puhdistusvaahto, Kasvovesi, Päivävoide rasvoittuvalle iholle, Huulivoide, Shampoo Vihreä Savi rasvoittuville hiuksille ja Granaattiomenahoitoaine.
  • Testaaja E: 28-vuotias normaali-ihoinen mies. Käyttää yleensä miehille tarkoitettua kasvovoidetta herkälle iholle. Testissä Kasvovoide miehille.
  • Testaaja F: 38-vuotias mies, kuiva herkkä iho, talvisin erityisen kuiva. Käytössä aikaisemmin ei ole ollut paljoa luonnonkosmetiikan kasvotuotteita. Kasvoille käytössä yleensä herkän ihon tuotteet. Testissä Kasvovoide miehille ja After shave voide.

Puhdistusvaahto

A: Aivan ihastuttava tuote tämä! Vaahdossa on jännän yrttinen ja raikas tuoksu, se tuntuu samettisen pehmeältä iholle levitettäessä ja puhdistaa tehokkaasti. Toisinaan iholla on havaittavissa pientä punoitusta puhdistuksen jälkeen, joka kuitenkin laskee vikkelästi. Olen huoletta putsaillut tällä myös silmämeikit. Arvostan helppoja ihonpuhdistustuotteita, enkä jaksa läträtä monen eri aineen kanssa. Puhdistusvaahdosta tuli uusi luottotuotteeni, sillä saan perus päivämeikin suihkussa puhdistettua näppärästi ja nopeasti. Yksikin pumppaus riittänee kasvojen puhdistukseen, mutta itse käytän kaksi ihan jo pelkästään vaahdon ylellisen tunnun vuoksi. D: Tuoksusta tulee mieleen ruusuinen viljapelto, joka sekoittuu raikkaassa ja puhtaassa, hieman kirpeässä kevättuulessa. Tykkään! Vaahdon koostumus on todella kevyt ja ilmava, levittäessä ja pyörittäessä kasvoille levittyy helposti ja jopa hieman imeytyy. Ihotuntuma on levittäessä mukavan samettinen ja pehmeä. Vaahto hajoaa isommiksi kupliksi ajan kanssa. Pullon pumppumekanismi toimii hyvin ja yhdellä painalluksella saa tarpeeksi vaahtoa. Puhdistaa ihon ja kevyen meikinkin. Iho jää puhtaan tuntuiseksi ja myös näyttää siltä. Raskaampaa meikkiä käytettäessä vaatii erillisen puhdistustuotteen tai tuplakäsittelyn. Cattierin puhdistusvaahto oli sen verran hyvä, että sellainen varmasti löytyy vielä toistamiseenkin kosmetiikkahyllyltäni!

Misellivesi

A: Olen aiemmin käyttänyt Weledan vastaavanlaista 2-in-1 kasvovettä, joka kuitenkin tuntuu melko kuivattavalta Cattierin veteen verrattuna. Cattierin Misellivedellä saa tehokkaasti meikitkin puhdistettua, eikä iho jää kiristelevän tuntuiseksi. Huipputuote nopeaan ihonpuhdistukseen työpäivän jälkeen ennen liikuntaharrastuksiin lähtöä. Tällä olen myös saanut silmämeikkien jäämät siistittyä, jos vahvemmasta meikistä on jäänyt silmien ympärille töhnää suihkussa vaahdolla puhdistamisen jälkeen. Misellikoostumus kasvojenpuhdistuksessa on lyömätön, sillä kun saa öljyn puhdistustehon ilman iholle jäävää rasvaista tuntua! B: Misellivettä käytin kasvo- ja silmämeikin puhdistamiseen. Käytin ainoastaan misellivettä testijakson aikana, koska misellivettä mainostetaan all-in-one-tuotteena. Minua viehätti ajatus siitä, että koko kasvojen puhdistamisesta selviää yhdellä tuotteella. Olen usein niin väsynyt, kun tulee puhdistuksen aika, että olin hyvin tyytyväinen miselliveden helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen. Tuote oli tehokas, mutta hyvin hellävarainen. Pullo on yllättävän isokokoinen (300 ml) verrattuna normaalisti käyttämääni kasvoveteen. Misellivettä voi siis olla vaikea kuljettaa mukana, mutta korkki pysyy kyllä hyvin kiinni. Muuten ulkoasu on mielestäni melko mitäänsanomaton ja yksinkertainen. Tuotteeseen ei ole lisätty tuoksua, mutta se tuoksuu miedosti ruusulta ja aloe veralta, joita tuote sisältää. Pidin tuoksusta koko ajan enemmän ja tuotetta oli sen takia miellyttävä käyttää. Vedenpitävä silmämeikki lähti yhtä hyvin, kuin silmämeikinpuhdistusaineella. Silmiä puhdistaessa en pelännyt aineen joutumista silmiini, koska misellivesi on niin mietoa, ettei se kirvele tai ärsytä silmiä. Ihon pinta jäi puhdistuksen jälkeen tuntumaan samalta, kuin yleensä puhdistustuotteen ja kasvoveden käytön jälkeen eli tuote on todellinen all-in-one-tuote. Iho tuntui myös mukavan mattapintaiselta, eikä tuotteesta jäänyt minkäänlaisia jäämiä kasvoille. Iho tuntui puhdistuksen jälkeen mukavan pehmeältä. Misellivesi on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote.

Rauhoittava kasvovesi

D: Tuoksusta löytyy selkeä ruusun ja kamomillan sekoitus, kuten purkissa luvataankin. Mukavan lempeä, vaikka kamomillan tuoksua voisi ajatella vahvemmaksikin. Koostumukseltaan hyvä perusvesi. Pakkaus sopii linjan muiden tuotteiden kanssa yhteen, miellyttää. Suihkepullosta ehdoton plussa! Suihkii tarpeeksi laajalle alueelle kerralla, laiskan ja hätäisen unelma. Kaksi painallusta oli tälle naamalle riittävä. Kosteuttaa ihon mukavasti ja jättää mukavan tunteen kasvoille. Tuoksu mukavan viipyilevä, jos ei rasvannut kasvoja kasvoveden käytön jälkeen. Pidän kovasti ja tämä niin ikään tulee löytämään tiensä vielä uudelleen kosmetiikkahyllylleni!

Kauneusöljy

A: Valjastin öljyn puhtaasti yövoidekäyttöön, sillä päiväsaikaan en kaipaa öljyistä tuntua kasvoilleni, vaikka talvisin kuiva ihoni extrahoitoa kaipaakin. Yksi pumppaus öljyä riitti mainiosti koko kasvoille. En ole tottunut käyttämään öljyjä ihonhoidossa, ja öljyn tuntu iholla aiheuttikin ylimääräisiä pyyhkimis- ja levittelyliikkeitä ennen nukkumaanmenoa. Aamulla herätessä öljy tuntui lähinnä enää nenänpielissä ja leuassa - liekö loput hinkkautuneet tyynyliinaan vaiko imeytyneet ihoon. Iho tuntui kuitenkin hoidetulta ja ravitulta. Ihoni ei myöskään herätessä ollut niin turvonnut, kuin mitä se saattaa joidenkin yövoiteiden jäljiltä olla. Öljy jää kyllä käyttöön testijaksonkin jälkeen, sen verran mukavan tuntuinen ihoni oli aamuisin.

B: Kauneusöljyn pakkaus ei ole kummoinen, mutta pullo tuntui mukavan ohuelta ja helposti käsiteltävältä. Annostelu ei ollut aivan ongelmatonta painopumpulla, mutta yhdellä painalluksella sai yleensä sopivan määrän öljyä. Käytin öljyä puhdistuksen jälkeen iltaisin ja öljy toimi hyvin kosteuttajana, sillä aamulla ihoni oli yleensä vielä mattapintainen. Öljyä en usein kaivannut useammin kuin kerran päivässä, koska öljy toimii niin tehokkaana kosteuttajana. Eniten minua häiritsi kauneusöljyn tuoksu, joka oli mielestäni puumainen, johtuen mahdollisesti sen sisältämästä puuvillaöljystä. Tuoksu muistutti epämiellyttävällä tavalla jäätelötikun tuoksua, enkä käytön aikana tottunut siihen. Kauneusöljyä olisi ilo käyttää, jos se tuoksuisi hyvälle. Olin tyytyväinen tuotteen aikaansaamaan tulokseen, mutta käyttökokemus olisi voinut olla miellyttävämpi.

Päivävoide normaalille ja sekaiholle

A: Voiteessa on samankaltainen yrttinen tuoksu, kuin puhdistusvaahdossa. Juuri sopivan tuntuinen voide iholleni. Koostumus on kermaisen oloinen, ei kuitenkaan liian paksu. Voide imeytyy vauhdilla, eikä aamukiireessä tarvitse odotella pitkiä aikoja, jotta pääsee sutaisemaan meikit päälle. Pumppu tuntuu toisinaan pullauttavan voiteet ulos vähän turhan innokkaasti. Muutenkin yhdellä painalluksella voidetta tulee niin paljon, että sillä saa kasvojen ja kaulan lisäksi kädetkin rasvattua. Hidas painallus siis suotavaa!

Päivävoide rasvoittuvalle iholle

D: Voiteen tuoksu on pehmeä ja makea. Jotenkin tulee mieleen hasselpähkinämaitosuklaa. Syötävän hyvä voide? :) Koostumus on erittäin miellyttävä. Pehmeä, tarpeeksi paksu, jotta ei valuttele, mutta silti todella nopeasti imeytyvä ja helppo levitettävä. Voide lupailee jättävänsä mattaisen pinnan iholle. Olin skeptinen tämän suhteen, mutta mitä vielä! Voide totta tosiaan toimi lupauksensa mukaisesti. Olin iloisesti yllättynyt. Mutta jos jotain hyvää, niin jotain huonoakin. Voide ei kuitenkaan täysin iholleni sopinut, koska nopeasti käytön aloittamisen jälkeen alkoi kasvoihin ilmestyä kipeitä ”pahkoja”. Ei finneiksi asti muodostuvia kohoumia, mutta ikään kuin sisäänpäin kasvavia finnejä, kipeitä! Vähensin voiteen käyttöä, mikä hieman helpotti tilannetta. Voide jäi myös erikoiseksi kalvoksi iholle, vaikka sitä olisi laittanut kuinka vähän. Sitä ei huomannut levityksen jälkeen, vaan voide tuntui ja näytti imeytyvän tosin hyvin, jättäen luvatun mattapinnan, mutta pesun yhteydessä huomasin, kuinka voide oli kerroksena kasvoilla. Todennäköisesti pahkat johtuivat siitä, että iho ei päässyt kunnolla hengittämään voiteen alla. Harmillista! Päivittäiseen käyttöön tuote ei jää, mutta tulen ehdottomasti käyttämään tätä esimerkiksi iltameikin pohjana, koska se tosissaan vie inhottavan kiillon pois ja jopa aika hyvin pitää sen poissa.

Anti-age seerumi

C: Levittyy helposti ja ravitsee hyvin kuivaa atooppista ihoa, tekee ihosta ihanan pehmoisen tuntuisen. Pullon pumppumekanismi, välillä "syöksee" seerumin ulos. Tällöin seerumia tulee ns liikaa ulos, eli seerumia kuluu hukkaan.

Yövoide

C: Voide on paksua ja vaatii hiukan työtä, että levittyy kunnolla. Yön aikana imeytyy mukavasti. Tuoksu on neutraali ja voide on kaikin puolin hyvää. Kuivalle iholle soveltuva tuote, saattaa sekaiholle olla liian paksua. Iho on aamulla huomattavasti virkeämmän ja ravitumman näköinen.

Kuorintageeli

C: Pienet, hellästi kuorivat rakeet soveltuvat hyvin atooppisen kuivan ihon kuorintaan. Kuorinnan jälkeen kasvojen iho on samettisen pehmeä ja ihanan sileän tuntuinen. Ehdottomasti jatkossa löytyy omasta hyllystä!

Puhdistusmaito

C: Poistaa hyvin meikin ja jättää puhdistetun ihon jälkeensä. Välillä kuiva ihoni punoitti puhdistusmaidon käytön jäljiltä, ei ehkä sovellu kaikista kuivimmalle iholle. Varmasti toimiva kuivalle iholle pakkaskauden jälkeen.

Kasvovoide miehille

E: Iho oli sileämpi jo muutaman päivän käytön jälkeen. Tuote on riittoisan oloinen, pari painallusta riittää koko kasvoille. Pullo sopii hyvin käteen. Pumppupullomekanismi ei vakuuta. Jos on yksikätinen niin operointi korkin ja mekanismin takia hankalaa. Suosittelen sekä miehille että naisille (naamakäyttöön). F: Pumppupullon mekanismi vaatii aluksi aikamoista pumppaamista, että voide tulee ulos. Vaatii hiukan työtä, että levittyy ja imeytyy ihoon. Hoitavia ominaisuuksia löytyy, mutta kuivalle talvi-iholle ei tarpeeksi kosteuttava. Mieto tuoksu.

After Shave voide

F: Levittyy mukavasti, tuoksu erittäin mieto. Hiukan aiheuttaa kirvelyä levittämisen jälkeen, mutta tasaantuu hetkessä. Toimiva tuote.

Vartalovoide Kookos & Vanilja 

A: Mielettömän hyvän tuoksun omaava vartalovoide houkuttaa tehokkaasti pitämään ihonhoitorutiineista kiinni. Vaikka tuoksu onkin melko voimakas levitettäessä, se tuntuu katoavan melko pian levityksen jälkeen. Omaan makuuni tuoksu olisi saanut kulkea mukana koko päivän! Voide on paksuhkoa ja tuntuu kaipaavan melko paljon levittelyä ja hieromista imeytyäkseen. Ihana voide peruskäyttöön! Suuresta pumppupullosta riittää iloa pitkäksi aikaa. 

C: UUUH! Cattier tuotteiden helmi! Kosteuttaa tehokkaasti, pitää kosteuden hyvin ja tuo tuoksu!!! Tuoksu on niin ihanan karkkimainen ja pysyy hyvin iholla. Kosteusvoiteen lisäksi ei tarvita mitään muuta tuoksua. Voiteen tuoksu pysyy hyvänä päivän aikana. Plussana riittoisa pullo, atoopikon ei tarvi koko ajan olla ostelemassa uutta putelia.

Huulivoide

C: IHANA! Uusi suosikki on löytynyt, levittyy hyvin ja kosteuttaa huulia kauan, ei vaadi jatkuvaa lisäystä, ihana tuoksu!

D: Pidin aluksi tuoksua jotenkin tunkkaisena, mutta tämä ajatus karkasi äkkiä mielestä ja totesin tuoksun oliiviksi, josta en henkilökohtaisesti tuoksuna välitä. Oliivin päälle löytyy tuoksusta jotakin hedelmäistä. Maussa ei kuitenkaan tämä alun epämiellyttävyys missään vaiheessa tullut esiin. Koostumus aivan mahtava! Juuri sopivan paksua. Ei tönkköä, mutta ei vetistäkään. Levittyi mainiosti. Puikko toimii hyvin, korkki ei karkaile vaan pysyy napakasti kiinni, mutta silti aukeaa yhdelläkin kädellä, jos on tiukka paikka. Pakkauksen väritys ei omaan silmään täysin miellytä, mutta on täysin makuasia. Todella hyvä tuote! Ravitsee ja pehmentää juuri sopivasti ja liukuu mukavasti huulilla. Luottohuulivoiteeni sai kilpailijan! Tämän huulivoiteen koostumus on parempi, kuin luottotuotteellani, mutta maku- ja tuoksupuoli heikompi, vaikka ei nekään lainkaan huonot ole.

Käsivoide

C: Ekseemaiselle käsien iholle soveltuva. Vaikka käsivoide on hajustettu, ei sen käyttö kirvele käsissä joissa on pintahaavoja. Vaatii hiukan aikaa imeytyäkseen, mutta ei jätä nahkeaa jälkitulosta. Ihan huippu!

Granaattiomenahoitoaine

B: Granaattiomenahoitoainetta ajattelin testata, koska pitkät ja melko sähköiset hiukseni kaipasivat apua talven keskellä. Hoitoaine on pakattu tuubiin, jossa korkki on alaspäin. Pidin tätä käytännöllisenä pakkauksena ja siitä on helppo annostella oikea määrä ainetta. Hoitoaine on valkoista ja hyvin voidemaista, mutta ei tunnu käytössä rasvaiselta. Pirteän vaaleanpunainen ulkoasu on mukava lisä kylpyhuoneeseen. Tuote ei tuoksu voimakkaasti käytön aikana ja tuoksu häviää täysin, kun hiukset kuivuvat. Olisin toivonut, että hoitoaineen tuoksu jäisi hiuksiini, kuten useimpien muiden hoitoaineiden tuoksut tekevät. Yllätyin siitä, kuinka hiukseni tuoksuivat ainoastaan hiuksilta heti käytön jälkeen. Hoitoaineen kosteuttava teho oli samaa tasoa kuin marketista saatavissa perushoitoaineissa. Tuote toimii siis hoitoaineena, mutta ei vakuuta muulla tavalla. Hintaansa nähden granaattiomenahoitoaine voi olla pettymys.

D: Valloittava, upea, ihana tuoksu! Parhautta! Samaan aikaan ihanan raikas ja silti niin makea. Purkista tuoksutellessa tuoksu ei ole yhtä hyvä kuin levittäessä ja vain paranee hiusten pesun jälkeen. Koostumus mukavan paksua, kermaista, ei mitään lirua! Levittyy todella pehmeästi ja mukavasti hiuksiin. Pakkausta en kuvailisi mitenkään kummoisen näköiseksi, mutta ei se nyt rumakaan ole. Kokonaisuudessaan Cattierin hiustuotteiden pakkaukset eivät oikein säväytä minua. Korkki oli sopivan jämäkkä, mutta silti tarpeeksi löysä helppoon käyttöön ja pakkaus on malliltaan hyvä käytössä, mutta joutuessani kuljettamaan purkkeja ja purnukoita paljon, toivoisi tiiviimpää muotoa, eli ei ylöspäin levenevää jne. Hoitoaine toimii todella hyvin! Latvat kokivat uuden elämän jo muutaman käyttökerran jälkeen! Luonnonkosmetiikan hoitoaineita käyttäessä niitä usein joutuu myös lutraamaan tähän hiuslaatuun aika paljon ja vaikutusajat ovat hurjan pitkät. Tämän kanssa ei kumpaakaan ongelmaa ole. Hoitoainetta voi käyttää suhteellisen säästeliäästi, eikä sitä välttämättä tarvitse edes jättää vaikuttamaan, jos levittämiseen käyttää vähän enemmän aikaa. Hiukset olivat huuhtelun jälkeen lähes takuttomat, mikä on pieni ihme minun päässäni! Toki käytössä on samaan aikaan ollut Cattierin Vihreä savi shampoo, joka edesauttoi jo valmiiksi takuttomuutta. Uusi luottotuotteeni! Tämä hoitoaine on ja pysyy jatkossa käytössäni! Hiukset ovat täysin takutonta kiiltävää silkkiä!

Shampoo Vihreä Savi rasvoittuville hiuksille

D: Maanläheinen tuoksu, hiekkainen, mutta hyvällä tavalla. Eli hyvin perussaven tuoksuinen pohjaltaan. Pintatuoksuna kuitenkin laventeli ottaa vallan. Koostumus tuntui aluksi löysältä, mutta käytössä äkkiä unohtui, hyvä vaahtoavuus ja sopivan riittoisa. Pakkaus on muodoltaan hyvä, käteen sopiva. Korkki on liian kireä, välillä todella hankala saada auki märin käsin. Eipähän kuljetuksessa aukene, kun purkki kulkee lähes päivittäin mukanani. Ensimmäiset pari käyttökertaa hiukset tuli kyllä puhtaaksi, mutta hieman jäi päänahkaan ns. rasvainen fiilis. Kuitenkin aika pian toimivuus parani ja päänahkakin tuntui hyvin puhdistuneelta. Shampoo ei myöskään jättänyt latvoja niin takkuisiksi, kuin yleensä. Olen todella vähän käyttänyt savea sisältäviä shampoita tai muita hiustuotteita, joten siltä osin vertailupohjaa ei ole, mutta pidin tästä shampoosta alkukankeuden jälkeen paljonkin. Hieman pelkäsin sen kuivattavan, kun savella on välillä sellainen vaikutus, mutta niin ei käynyt, vaan on hyvin hellävarainen. Uskon ostavani vaihtelun vuoksi tätä joskus uudestaan.

Hammastahna Anis hammaskiven ehkäisyyn

C: Koostumukseltaan pehmeä, mukavan miedosti aniksen makuinen. Ei vaahtoa, pesee hyvin, ei jätä jälkimakua suuhun, jota kaipaan välillä hammastahnoissa.  

Joko Sinulla on oma lemppari-Cattier?

 

Alunperin julkaistu 31.1.2014 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Tip-tap-tip-tap-kemi-kemi-kemi-kaali

Kollageenin yhteys ihoon

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.