category
Rakkausviesti teille

Rakkausviesti teille

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Tyytyväiseltä asiakkaalta saatu palaute tekee työstä erityisen merkityksellistä. Näin Luonkosin Innocent-vartalokakku toi kaivattua apua lapsen atooppiseen ihottumaan.

Rakkausviesti Luonkosille

”Hei,

kuinka ihanaa olikaan rasvata 6-vuotiaan lapseni atooppista ihoa, kun lapsi ei rasvauksen jälkeen huutanut vesi silmissä, että ai, kirvelee! <3 Hän oli suorastaan hämmentynyt rasvauksen jälkeen, kun odotti, että kohta alkaa kirvely ja ei alkanutkaan. Lapseni poskien rasvaus on ollut ihan tuskaa, tänään lapsi pyysi, että laitatko äiti lisää. :) Sängyssä silitti omia poskiaan ja sanoi, että ihanan pehmeät. Tänään meillä ekaa kertaa käytössä Innocent. Voin jo nyt sanoa, että muuta ei meillä enää lapsen iholle käytetä. Kiitos. <3 <3 <3 Kuinka ihanaa, kun lapsen ei enää tarvitse pelätä rasvaamista.”

Kun asiakkaalta tulee tällainen viesti, paistaa Luonkosissa aurinko ja luonkoslaisten silmät kimmeltelevät. Ihanaa, että pystyimme auttamaan! Ja kiitos, kun saimme tämän palautteen! Ja vieläpä rakkausviestinä. <3

Luonnollisia ratkaisuja ihonhoidon haasteisiin

Juuri tällaiseen maaliin pyrimme. Löytämään ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin mahdollisimman luonnollisin keinoin. Siksi tuotteissa käytetään luonnon parhaita raaka-aineita ja etsitään niitä kullekin ihotyypille parhaiten sopivia vaihtoehtoja. Niin, että ihonhoidon päivittäisistä rutiineista tulisi mahdollisimman helppoja ja arjesta edes hitusen kevyempää. Luontoa kuormittamatta.

Apua atoopikoille 

Turhia lupauksia meillä kaihdetaan. Se, mikä sopii yhdelle, ei välttämättä tuo apua toiselle. Vaikka olisi maailman hienointa, että vartaloöljykakku Innocent auttaisi kaikkia atoopikoita, sitä ei voi luvata. Koska jokainen iho on uniikki. Jokainen iho käyttäytyy eri tavalla. Voimme tietysti kertoa, että näitä mainintoja on tullut lukuisilta atoopikoilta. Se luo toivoa.

Luonkosin sisäiset ”ihmiskokeet” antavat aina mielenkiintoista dataa pitkin tuotekehityksen kaarta. Tuotteita testataan ja pisteytetään kriittisesti, sanoja säästelemättä. Kuivaihoinen saattaa ylistää, normaali-ihoinen kiittelee ”ihan kivaksi”. Jo reilun 10 hengen gallup antaa yllättävänkin paljon käyttökelpoista tietoa. Testiryhmille lähteekin sitten täysin valmiita luomuksia.

Monikäyttöiset tuotteet 

Haemme ihoherkuillemme myös monikäyttöisyyttä, sillä ”yhden tuotteen taktiikalla” on kiva pärjätä vaikkapa matkoilla ja mökillä. Moni kokeekin öljypuhdistuskakkumme sekä putsariksi että kosteuttajaksi. Valkosuklaabalsamia puolestaan hierotaan paitsi huulille myös nirhaumiin, kynsinauhoihin ja rohtumiin. Eräs rakas palaute tuli miehensä päälaen psoriin balsamia hieroneelta vaimolta: ”Mies totesi, että ainoa tuote, joka ei kirvele!” Ja taas luonkoslaisten silmät kostuivat. 

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Edellinen artikkeli

Ihmisen ja luonnon parhaaksi

Seuraava artikkeli

Valmistele iho ja keho vastaanottamaan ihana kesä!

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: