Luonkos Innocent on herkimmänkin ihon ystävä

Rakkausviesti teille

Tyytyväiseltä asiakkaalta saatu palaute tekee työstä erityisen merkityksellistä. Näin Luonkosin Innocent-vartalokakku toi kaivattua apua lapsen atooppiseen ihottumaan.

Rakkausviesti Luonkosille

”Hei,

kuinka ihanaa olikaan rasvata 6-vuotiaan lapseni atooppista ihoa, kun lapsi ei rasvauksen jälkeen huutanut vesi silmissä, että ai, kirvelee! <3 Hän oli suorastaan hämmentynyt rasvauksen jälkeen, kun odotti, että kohta alkaa kirvely ja ei alkanutkaan. Lapseni poskien rasvaus on ollut ihan tuskaa, tänään lapsi pyysi, että laitatko äiti lisää. :) Sängyssä silitti omia poskiaan ja sanoi, että ihanan pehmeät. Tänään meillä ekaa kertaa käytössä Innocent. Voin jo nyt sanoa, että muuta ei meillä enää lapsen iholle käytetä. Kiitos. <3 <3 <3 Kuinka ihanaa, kun lapsen ei enää tarvitse pelätä rasvaamista.”

Kun asiakkaalta tulee tällainen viesti, paistaa Luonkosissa aurinko ja luonkoslaisten silmät kimmeltelevät. Ihanaa, että pystyimme auttamaan! Ja kiitos, kun saimme tämän palautteen! Ja vieläpä rakkausviestinä. <3

Luonnollisia ratkaisuja ihonhoidon haasteisiin

Juuri tällaiseen maaliin pyrimme. Löytämään ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin mahdollisimman luonnollisin keinoin. Siksi tuotteissa käytetään luonnon parhaita raaka-aineita ja etsitään niitä kullekin ihotyypille parhaiten sopivia vaihtoehtoja. Niin, että ihonhoidon päivittäisistä rutiineista tulisi mahdollisimman helppoja ja arjesta edes hitusen kevyempää. Luontoa kuormittamatta.

Apua atoopikoille 

Turhia lupauksia meillä kaihdetaan. Se, mikä sopii yhdelle, ei välttämättä tuo apua toiselle. Vaikka olisi maailman hienointa, että vartaloöljykakku Innocent auttaisi kaikkia atoopikoita, sitä ei voi luvata. Koska jokainen iho on uniikki. Jokainen iho käyttäytyy eri tavalla. Voimme tietysti kertoa, että näitä mainintoja on tullut lukuisilta atoopikoilta. Se luo toivoa.

Luonkosin sisäiset ”ihmiskokeet” antavat aina mielenkiintoista dataa pitkin tuotekehityksen kaarta. Tuotteita testataan ja pisteytetään kriittisesti, sanoja säästelemättä. Kuivaihoinen saattaa ylistää, normaali-ihoinen kiittelee ”ihan kivaksi”. Jo reilun 10 hengen gallup antaa yllättävänkin paljon käyttökelpoista tietoa. Testiryhmille lähteekin sitten täysin valmiita luomuksia.

Monikäyttöiset tuotteet 

Haemme ihoherkuillemme myös monikäyttöisyyttä, sillä ”yhden tuotteen taktiikalla” on kiva pärjätä vaikkapa matkoilla ja mökillä. Moni kokeekin öljypuhdistuskakkumme sekä putsariksi että kosteuttajaksi. Valkosuklaabalsamia puolestaan hierotaan paitsi huulille myös nirhaumiin, kynsinauhoihin ja rohtumiin. Eräs rakas palaute tuli miehensä päälaen psoriin balsamia hieroneelta vaimolta: ”Mies totesi, että ainoa tuote, joka ei kirvele!” Ja taas luonkoslaisten silmät kostuivat. 

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Ihmisen ja luonnon parhaaksi

Valmistele iho ja keho vastaanottamaan ihana kesä!

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.