category
Ihmisen ja luonnon parhaaksi

Ihmisen ja luonnon parhaaksi

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Luonkos tekee ihonhoidosta helppoa ja tehokasta hemmottelusta tinkimättä – ihmisen ja luonnon parhaaksi. 

Käsityönä. Rakkaudella. Naantalista.

Siinä Luonkos tiiviisti paketoituna. Pakettia avatessa paljastuu tietysti paljon enemmän.

Luonnollista kosmetiikkaa, joka pursuaa luonnon parhaita aarteita

Luonkos syntyi halusta tehdä luonnollisia, aidosti hoitavia ihonhoitotuotteita. Sellaisia, jotka suorastaan pursuavat luonnon parhaita aarteita. Jotka ovat samanaikaisesti hellävaraisia ja tehokkaita. Yhtä ystävällisiä ihmiselle kuin ympäristöllekin.

Luonnonkosmetiikan ammattilaisten, Miian ja Jonnan, johtotähtenä kimalteli yhteyden palauttaminen luonnolliseen hyvinvointiin. Siihen, joka ei tarvitse tuekseen muovipurkkiviidakkoa. Siihen, josta on ikiaikaista perimätietoa, vuosisatojen näyttöä toimivuudesta. Tuo viisaus yhdistettynä nykytutkimuksen tuottamaan dataan: ihonhoidosta tulisi mutkatonta ja tuloksellista.

Täysin luonnollisia tuotteita vuodesta 2018

Yrttien keräily, raaka-aineiden yhdistely, harras kosmetiikan keittäminen ja erinäiset tuotekehitykseen kuuluvat testailut kartoittivat Luonkosin leidien tietopankkia. Vuoden 2018 syksyllä lanseerattiin tuoteperheen ensimmäiset täysin luonnolliset ihonhoitotuotteet – Luonkosin öljypuhdistuskakut. Sarjan ensimmäinen, Rebirth, on edelleen monelle se täydellinen ihoherkku. ”Kuin samettista jälkiruokaa kasvoille.”

Muovittomia ja biohajoavia pakkauksia

Tänään Luonkosin valikoimissa on ihonhoitokakkuja kasvoille ja vartalolle, saippuoita ja balsameita. Jauhekosmetiikan sarka on juuri laajenemassa. Tuoteperhe on kasvanut, mutta alkuperäistä ajatusta kunnioittaen se ei lisää kylpyhuoneiden muovipurkkimerta. Kaikki Luonkosin pakkaukset ovat muovittomia ja esimerkiksi ihokakkurasiat myös biohajoavia.

Korkeaa laatua, rakkautta ja kärsivällisyyttä

Rima on pidetty korkealla, joten vain paras on kyllin hyvää. Tuon riman ylittävät valikoidut sertifioidut raaka-aineet, aidot eteeriset öljyt ja mahdollisuuksien mukaan luomulaatu. Ei säilöntäaineita, ei haitallisia kemikaaleja, ei vettä. Vegaanista ja vastuullista. Tuotteita ja työtä, joista voi olla ylpeä.

Niin tuotekehityksessä kuin tuotannossakin jokaiseen Luonkos-tuotteeseen suhtaudutaan intohimolla ja rakkaudella sekä vaihtelevalla kärsivällisyydellä. Määrätietoisella pyrkimyksellä vastata ihonhoidon haasteisiin suorastaan vastustamattomilla, puhtaasti toimivilla tuotteilla. Jotta me kaikki voisimme hyvin.

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Edellinen artikkeli

Benecosin herkulliset meikkisiveltimet

Seuraava artikkeli

Rakkausviesti teille

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: