Ihmisen ja luonnon parhaaksi

Ihmisen ja luonnon parhaaksi

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Luonkos tekee ihonhoidosta helppoa ja tehokasta hemmottelusta tinkimättä – ihmisen ja luonnon parhaaksi. 

Käsityönä. Rakkaudella. Naantalista.

Siinä Luonkos tiiviisti paketoituna. Pakettia avatessa paljastuu tietysti paljon enemmän.

Luonnollista kosmetiikkaa, joka pursuaa luonnon parhaita aarteita

Luonkos syntyi halusta tehdä luonnollisia, aidosti hoitavia ihonhoitotuotteita. Sellaisia, jotka suorastaan pursuavat luonnon parhaita aarteita. Jotka ovat samanaikaisesti hellävaraisia ja tehokkaita. Yhtä ystävällisiä ihmiselle kuin ympäristöllekin.

Luonnonkosmetiikan ammattilaisten, Miian ja Jonnan, johtotähtenä kimalteli yhteyden palauttaminen luonnolliseen hyvinvointiin. Siihen, joka ei tarvitse tuekseen muovipurkkiviidakkoa. Siihen, josta on ikiaikaista perimätietoa, vuosisatojen näyttöä toimivuudesta. Tuo viisaus yhdistettynä nykytutkimuksen tuottamaan dataan: ihonhoidosta tulisi mutkatonta ja tuloksellista.

Täysin luonnollisia tuotteita vuodesta 2018

Yrttien keräily, raaka-aineiden yhdistely, harras kosmetiikan keittäminen ja erinäiset tuotekehitykseen kuuluvat testailut kartoittivat Luonkosin leidien tietopankkia. Vuoden 2018 syksyllä lanseerattiin tuoteperheen ensimmäiset täysin luonnolliset ihonhoitotuotteet – Luonkosin öljypuhdistuskakut. Sarjan ensimmäinen, Rebirth, on edelleen monelle se täydellinen ihoherkku. ”Kuin samettista jälkiruokaa kasvoille.”

Muovittomia ja biohajoavia pakkauksia

Tänään Luonkosin valikoimissa on ihonhoitokakkuja kasvoille ja vartalolle, saippuoita ja balsameita. Jauhekosmetiikan sarka on juuri laajenemassa. Tuoteperhe on kasvanut, mutta alkuperäistä ajatusta kunnioittaen se ei lisää kylpyhuoneiden muovipurkkimerta. Kaikki Luonkosin pakkaukset ovat muovittomia ja esimerkiksi ihokakkurasiat myös biohajoavia.

Korkeaa laatua, rakkautta ja kärsivällisyyttä

Rima on pidetty korkealla, joten vain paras on kyllin hyvää. Tuon riman ylittävät valikoidut sertifioidut raaka-aineet, aidot eteeriset öljyt ja mahdollisuuksien mukaan luomulaatu. Ei säilöntäaineita, ei haitallisia kemikaaleja, ei vettä. Vegaanista ja vastuullista. Tuotteita ja työtä, joista voi olla ylpeä.

Niin tuotekehityksessä kuin tuotannossakin jokaiseen Luonkos-tuotteeseen suhtaudutaan intohimolla ja rakkaudella sekä vaihtelevalla kärsivällisyydellä. Määrätietoisella pyrkimyksellä vastata ihonhoidon haasteisiin suorastaan vastustamattomilla, puhtaasti toimivilla tuotteilla. Jotta me kaikki voisimme hyvin.

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Tähän liittyvät tuotteet

Luonkos Öljypuhdistuskakku Radiant
Luonkos Öljypuhdistuskakku Radiant
Kotimainen Luonkos öljykakku herkälle iholle Radiant öljypuhdistuskakku puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta. Herkälle ja normaalille iholle. Riittoisa zero waste -putsari on vegaaninen ja säilöntäaineeton. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Valmistettu käsityönä Suomessa erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja! Öljypuhdistuskakut puhdistavat meikit ja ihon, hellivät ja hoitavat ylellisten öljyjen, luonnon kasvien sekä superfoodien ansiosta. Ne ovat täynnä tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja hyviä rasvahappoja! Tehokkaat luonnon raaka-aineet: Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy taas on ihoa ravitseva ja kosteuttava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi. Muu ihotyyppi? Katso Healing rasvaiselle iholle sekä Rebirth kuivalle iholle. Öljypuhdistuskakun käyttö Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille. Kakku on käytössä todella riittoisa. Yksi kakku riittää yleensä 3-6 kuukautta. Hiero kuiviin käsiin Hiero irronnut öljy kasvoihisi pyörivin liikkein kunnes meikki irtoaa Pyyhi öljy kasvoilta lämpimään veteen kastetulla sienellä Toista tarvittaessa PS. Öljypuhdistuskakkua voi käyttää myös kasvonaamiona! Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytä kakku kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C). Luonkos - luonnon kauneutta sinulle! Luonkosin kotimaiseen Naantalissa käsintehtyyn luonnonkosmetiikkaan on valittu parhaita luonnon raaka-aineita. Öljypuhdistuskakut on pakattu Kotkamillsi muovittomaan, biohajoavaan kartonkiin.
29.95 €
Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth
Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth
Puhdista itsellesi raikas ja hehkuva iho Luonkos öljypuhdistuskakulla Rebirth on kuivan ihon öljyputsari. Puhdistaa kasvoilta meikin ja lian. Riittoisa,  säilöntäaineeton öljypuhdistuskakku valmistetaan erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kotimaista käsityötä. Rebirth öljypuhdistuskakki on vegaaninen. Öljypuhdistuskakut puhdistavat meikitj ja hoitavat ihoa ylellisten öljyjen, luonnon kasvien sekä superfoodien avulla. Kakku on täynnä tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja hyviä rasvahappoja! Tehokkaat luonnon raaka-aineet: Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta Muu ihotyyppi? Katso Healing rasvaiselle iholle sekä Radiant herkälle iholle. Rebirth öljypuhdistuskakun käyttö Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille. Kakku on käytössä todella riittoisa. Yksi kakku riittää yleensä 3-6 kuukautta. Hiero kakkua kuivin käsin Hiero kakusta irtoava öljy kasvoille pyörivin liikkein Kun meikki irtoaa, pyyhi öljy pois kostealla sienellä Toista tarvittaessa PS. Tuotetta voi käyttää myös kasvonaamiona! Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytä kakku kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C). Luonkos - aitoa kauneutta! Luonkosin kotimaiseen Naantalissa käsintehtyyn luonnonkosmetiikkaa on valittu parhaita luonnon raaka-aineita. Luonkos -sarja on luonnonkosmetiikan opettajien sekä asiantuntijoiden kehittämä turvallinen aito vaihtoehto. Öljypuhdistuskakut ovat pakattu Kotkamillsin uusimpaan, muovittomaan sekä biohajoavaan kartonkiin.
29.95 €
Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing
Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing
Öljyputsari rasvoittuvalle iholle Healing puhdistuskakku sopii kasvojenpuhdistukseen rasvaiselle ja sekaiholle. Riittoisa, vegaaninen ja valmistettu käsityönä Suomessa erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. Ei sisällä säilöntäaineita. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Luonkos öljypalakakku puhdistaa meikin Öljypuhdistuskakut puhdistavat meikit ja ihon, hellivät ja hoitavat ylellisten öljyjen, luonnon kasvien sekä superfoodien ansiosta. Ne ovat täynnä tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja hyviä rasvahappoja! Tehokkaat luonnon raaka-aineet: Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine, joka hoitaa ja uudistaa ihoa Kaoliinisavi puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa Hamppuöljy hoitaa ja kosteuttaa Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta Muu ihotyyppi? Katso Radiant herkälle iholle sekä Rebirth kuivalle iholle. Öljypuhdistuskakun käyttö Kun käytätä öljykakkua päivittäin, ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille. Kakku on käytössä todella riittoisa. Yksi kakku riittää yleensä 3-6 kuukautta. Hiero kakkua kuiviin käsiin Hiero öljy kasvoihisi pyörivin liikkein kunnes meikki ja lika irtoavat Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla sienellä Toista tarvittaessa PS. Tuotetta voi käyttää myös kasvonaamiona! Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytä kakku kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C). Luonkos - Aitoa luonnon kauneutta sinulle! Luonkosin kotimaiseen Naantalissa käsintehtyyn luonnonkosmetiikkaa on valittu parhaita luonnon raaka-aineita. Luonkos -sarja on luonnonkosmetiikan opettajien sekä asiantuntijoiden kehittämä turvallinen aito vaihtoehto. Öljypuhdistuskakut ovat pakattu Kotkamillsin uusimpaan, muovittomaan sekä biohajoavaan kartonkiin.
29.95 €
Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity
Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity
Luonkos Infinity metsäkakku tuo luonnon ihollesi Infinity puhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-öljupuhdistaja, joka paitsi puhdistaa meikin myös tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Tarjoa kasvoillesi metsäkylpy! Infinity sopii kaikille ihotyypeille. puhdistaa lian ja meikin tukee immuniteettia tasapainottaa ihon toimintaa hoitaa ihoa 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton öljykakku poistaa myös vedenkestävän meikin lempeästi ja tehokkaasti. Päivittäinen käyttö tasapainottaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Epäpuhtaudet voivat aluksi poistua ihosta aktiivisemmin, mutta ihosi rauhoittuu, kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa.Infinity-öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille. Puhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Täydennä metsäkylpyä Vitality-vartaloöljykakulla! Metsäpölyä tukemaan vastustukykyä Reconnecting Nature™ - mikrobiuuteen kehittäjä, suomalainen UUTE Scientific tuo ensimmäisenä maailmassa metsän terveysvaikutukset kuluttajien ulottuville. Luonkosin Infinity- ja Vitality-kakut ovat ensimmäisten joukossa hyödyntämässä tätä taianomaista metsäuutetta. Kaupungistuneessa ympäristössä yleistyvät immuunivälitteiset sairaudet, jollaisia ovat muun muassa useimmat allergiat, astma, ykköstyypin diabetes, reuma ja tulehdukselliset suolistosairaudet. Nykykäsityksen mukaan yleistymiseen on syynä vähentynyt ja yksipuolinen mikrobialtistus. Toistuva luontoaltistus esimerkiksi metsässä on keskeinen suojautumiskeino mikrobien yksipuolisuutta vastaan. Metsissä elää monipuolinen mikrobi- ja pieneliöyhteisö, mikä ennen on ollut osa ihmisten arkea. Helsingin ja Tampereen yliopistojen ADELE 2 -hanke kehittää tapoja, joilla immuunivälitteisten sairauksien syntyä voisi ehkäistä. Hanke tähtää luontoaltistuksen saamiseen tuotteista, joihin on lisätty esim. vastustuskykyä tukevaa mikrobiuutetta. Reconnecting Nature™ on juuri tällainen ainesosa. Puhdista kasvosi tasapainottavalla metsäkakulla Käsittele puhdistuskakkua aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero öljykakkua lämpimin käsin ja levitä siitä irtoava öljy kuiville kasvoille. Hiero pyörivin liikkein, kunnes öljy liuottaa meikin tai kasvoille kertyneen lian. Pyyhi kasvot lopuksi lämpimällä vedellä kosteutetulla kasvosienellä tai -liinalla. Toista tarvittaessa.Käsityönä Naantilassa tehdyn kakun värisävy voi vaihdella. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi kuivassa ja alle 25 asteessa. Suojaa auringolta ja korkeilta lämpötiloilta. Kakkua voi tarvittaaessa säilyttää jääkaapissa. Lämpötilanvaihtelut  voivat aiheuttaa värimuutoksia, mutta ne eivät vaikuta tuotteen käyttöominaisuuksiin.
39.95 €
Luonkos Refresh Kuivashampoo
Luonkos Refresh Kuivashampoo
Luonkos Refresh kuivashampoo tuuheuttaa kaikkia hiustyyppejä Ihanan samettinen Refresh kuivashampoo on hienojakoinen hiuksia sekä päänahkaa hoitava hiuspuuteri, joka antaa hiuksille tukea ja tuuheutta. Kuivashampoo poistaahiuspohjan rasvaisuutta. Tuote on hajusteeton, joten se sopii myös tuoksuyliherkille. Pakattu muovittomaan sirotinrasiaan. Refresh shampoo sopii kaikenvärisille ja -pituisille hiuksille pidentämään pesuväliä ja tuomaan volyymia. Luonnollisista ja laadukkaista suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivashampoo antaa hiuksille niiden kaipaamaa tukea. Hiuspuuterin avulla voit muotoilla hiuksia haluamallasi tavalla. Saat enemmän pitoa ja tuuheutta lisäämällä shampoon määrää. Hemmottele hiuksiasi kotimaisilla raaka-aineilla Kotimaisessa kuivashampoossa on muun muassa suomalaista savea, ohraa, kauraa, koivua ja nokkosta.Nokkosen vitamiinit ja hivenaineet vahvistavat hiuksia, parantavat pintaverenkiertoa ja rauhoittavat päänahkaa.Koivua on perinteisesti käytetty hiustenhoidossa, koska se hoitaa hiuspohjaa ja estää a hiustenlähtöä. Ohratärkkelys tekee hiuspuuterin koostumuksesta samettisen ja helposti levittyvän. Kaurajauho puolestaan kosteuttaa ja hoitaa hiuspohjaa, tehden hiuksista terveemmät ja kiiltävämmät. Savi poistaa tehokkaasti rasvaisuutta, antaa volyymia ja rauhoittaa hiuspohjaa. Hoida hiuspohjaa kotimaiselle kuivashampoolla Kuivashampoo on pakattu kätevään sirotinrasiaan, josta sitä on helppo annostella. Sirota Refreshiä esimerkiksi rasian kanteen tai kädelle. Puuteroi hiusten tyvi jakauksittain siveltimen kanssa. Refreshiä voi myös sirotella varovasti suoraan hiuksiin. Anna vaikuttaa muutaman minuutin, harjaa hiukset ja muotoile haluamallasi tavalla. Enemmän pitoa ja tuuheutta saat lisäämällä shampoon määrää. Muistathan, että Refresh lisätään aina kuiviin hiuksiin. Säilytä rasiaa kuivassa tilassa. Refresh säilyy avattuna 12 kuukautta. 
39.95 €
Luonkos Vartalokakku Vitality
Luonkos Vartalokakku Vitality
Metsävartalokakku tuo metsäpölyn ihollesi Tasapainottava Vitality-metsäkakku pehmentää ja hoitaa ihoa. Vartaloöljykakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tutkitusti vahvistaa elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Metsäkylpy kotioloissa parantaa ihon mikrobin monimuotoisuutta Vitality-kakku tukee päivittäin käytettynä ihon luonnollista bakteerifloraa. Vartalokakussa on runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Kakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.  Kokeile myös toista metsäkakkua - kasvojen puhdistamiseen sopivaa Infinity-öljykakkua! Kotimainen Reconnecting Nature -luontouute Vitality on Luonkosin uusi innovatiivinen vartalonhoitotuote, joka sisältää metsästä peräisin olevaa mikrobiuutetta eli metsäpölyä. Uutteessa on tuhansia eri lajeja. Uute vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää ja ehkäisee immuunijärjestelmän häiriöihin liittyviä sairauksia, kuten allergioita.Mikrobiuutteen on kehittänyt suomalainen startup-yritys Uute Scientific, joka on keskittynyt tutkimaan mikrobien ja sairauksien välistä yhteyttä. Varsinkin länsimaissa kaupunkiympäristössä asuminen voi altistaa immuunijärjestelmän sairauksille, koska kaupungissa ihmiset eivät pääse kosketuksiin luonnon omien hyödyllisten mikrobien kanssa. Käytä Vitality-kakkua tuomaan iholle ravitsevaa vartaloöljyä ja hyviä mikrobeja. Jo muutaman viikon käyttö auttaa ihosi bakteerikantaa monipuolistumaan. Tuo metsä sisälle! Vitality vartaloöljykakun käyttö Vitality sopii kaikille ihotyypeille. Hiero kakkua kuivien käsien välissä ja levitä kakusta sulava öljy ihollesi. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Näin öljy sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoosi. Ohut kerros öljyä riittää, joten kakku on todella riittoisa. Anna öljyn imeytyä ihoon ennen kuin pukeudut.Luonkos vartalokakut ovat käsityönä tehtyjä, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä.
32.95 €
Luonkos Vartalokakku Celebrate
Luonkos Vartalokakku Celebrate
Kimallekakulla feikkaat täydellisesti päivettyneen ihon hetkessä Luonkos Celebrate kimalteleva vartalokakku antaa kauniin kultaisen sävyn iholle. Rusketu hetkessä tämän ihoa hoitavan ja rauhoittavan vartaloöljyn avulla. Celebrate tuo iholle päivettynyttä hehkua ja kullan kimmallusta! Herkullisen mystinen tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä. Kakku sisältää micaa eli kimmalletta. Kaikille ihotyypeille. Ilahduta itseäsi ripauksella luksusta Käytä vartalokakkua erityisesti säärille, dekolteelle ja käsivarsille korostamaan rusketusta. Vartalokakun öljyjä voi levittää myös kasvoille - ehkä tarvitset hieman  kesäkimalletta poskipäille? Vartalokakkua lämmitetään kämmenten välissä, jolloin siitä irtoaa hoitavia ja ihoon kosteutta sitovia öljyjä. Kakkua voi käyttää myös suoraan iholle. Kakun sisältämä kaakaovoi korjaa ja ravitsee ihoa. Celebrate sisältää myös tyrniä, joka sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja. Mukana myös ihoa rauhoittavaa sekä viilentävää aloe veraa. Celebrate-kakku sopii siksi myös rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen. Celebrate-kakku sisältää synteettistä micaa. Luonnollisen mica-kilteen louhinta on joskus eettisesti kysenalaista, sillä työntekijöitä kohdellaan usein huonosti. Synteettiseen micaan näitä ongelmia ei liity.  Käytä päivettävää vartalokakkua näin Lämmitä kimallekakkua kämmenten välissä niin, että se sulaa hieman. Levitä irronnut öljy pyörivin liikkein iholle. Pieni määrä riittää, joten kakusta on iloa pitkään. Parhaan tuloksen saat, kun levität öljyn hieman kostealle iholle, esimerkiksi suihkun jälkeen. Tällöin ihoon sitoutuu maksimimäärä kosteutta. Anna öljyn imeytyä hetken, ennen kuin pukeudut tai menet nukkumaan, jottet sotke tekstiilejä. Vinkki: Kuori iho säännöllisesti, niin öljy imeytyy ihoon paremmin. Kuorinta poistaa iholta kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa.Luonkos vartalokakut valmistetaan luomuöljyistä, superfoodeista sekä vitamiineista. Kakut tehdään käsin Naantalissa. Kakun värisävy voi vaihdella. Kakku on vedetön ja säilöntäaineeton. Pakkaus on muovitton ja maatuva zero waste -rasia. Luonkosin hiili-ja vesijalanjälki on pieni. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi kuivassa huoneenlämmössä alle 25 °C:ssa. Pidä kakku suojassa auringon ja saunan lämmöltä.
27.95 €

Edellinen artikkeli

Benecosin herkulliset meikkisiveltimet

Seuraava artikkeli

Rakkausviesti teille

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: