Pehmentävä luonnonkosmetiikan DIY-vartalovoide

Pehmentävä luonnonkosmetiikan DIY-vartalovoide

Saara Aarnio

Tämä kuivaa ihoa tehokkaasti pehmentävä tee se itse -vartalovoide syntyy helposti vain muutamasta raaka-aineesta. Valmista itselle tai vaikka lahjaksi!

Helppo ja tehokkaasti ihoa pehmentävä luonnonkosmetiikan DIY-vartalovoide  

Itse tehdyn luonnonkosmetiikan vartalovoiteen valmistaminen on todella helppoa. Se on ihana hemmottelutuote, joka sopii mitä parhaiten myös lahjaksi.

Tarvikkeet:

 • lasipurkki (kannattaa keittää ja kuivata hyvin ennen käyttöä)
 • kattila
 • metallikulho/metallinen desimitta
 • lusikka
 • blenderi/sauvasekoitin

Raaka-aineet:

Toimi näin:

 1. Sulata sheavoi vesihauteessa miedolla lämmöllä kattilassa olevassa metallikulhossa tai isossa metallisessa desimitassa (esim. iso desimitta). 
 2. Kun sheavoi on täysin sulanut, lisää joukkoon öljy ja sekoita lusikalla. Mitä enemmän lisäät öljyä, sitä pehmeämpi on lopputulos.
 3. Anna seoksen jähmettyä hiukan kylmässä vesihauteessa, ei kuitenkaan kovaksi asti.
 4. Vatkaa vartalovoide kuohkeaksi blenderillä tai sauvasekoittimella. 
 5. Lisää haluamasi eteerinen öljy ja kasviväri joukkoon. Sekoita vielä uudestaan. 
 6. Pakkaa seos heti lasipurkkiin, sillä se jähmettyy melko nopeasti, ja säilytä huoneenlämmössä/viileässä. Voiteen tulisi säilyä jopa pari kuukautta.
Tee se itse -vartalovoide on mainio lahjaidea

Tähän liittyvät tuotteet

Flow Cosmetics Luomu Eteerinen öljy Sitruuna
Flow Cosmetics Luomu Eteerinen öljy Sitruuna
FLOW Cosmetiscs sitruunaöljy on raikas, mielialaa kohottava eteerinen öljy. Neutraloi hajuja. Elvyttävä eteerinen öljy 100% aitoa öljyä kylmäpuristettu antiseptinen Kylmäpuristettu ja luomulaatuinen eteerinen öljy ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä valmistusprosessissa käytetä kemiallisia liuottimia. Flow:n sitrusöljyt ovat erittäin korkealaatuisia, kylmäpuristamalla tuotettuja luomuöljyjä.Sitruuna on todella monipuolinen. Se virkistää, tehostaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta iholle käytettynä. Sitruunaöljy kohottaa myös mielialaa, sekä puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa. Sitruunalla voikin neutraloida hajuja huoneilmassa. Sitruunaa käytetään usein siivoustuotteissa, sillä sitruunalla on desinfioiva vaikutus.   Sitruunan eteerisen öljyn käyttö Iholle sitruunaa voi käyttää pohjaöljyyn laimennettuna. 1-2 tippaa/5 ml pohjaöljyä. Kokeile myös kylpyveteen tai tuoksulyhtyyn. Sopii myös höyryhengitykseen. Ei sisäiseen käyttöön. Säilytä öljyä viileässä. Öljyn käytön rajoitukset Älä käytä ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sitruunaöljy voi aiheuttaa ihoärsytystä. Ei saa käyttää laimentamattomana iholle. Ei silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lemmikkikotiin. Sitruuna sopii pieninä pitoisuuksina yli 3-vuotiaille lapsille. Voi aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet sitruunalle allerginen.
21.95 €

Edellinen artikkeli

Pakkasvoidetta vai ei? Näin suojaat ihosi talvella ulkoillessa

Seuraava artikkeli

Uutta Hyviksellä: erinomaisista luonnonkosmetiikan hiustuotteista tunnettu Gyada

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: