atyka on kuuluisa tuotteidensa tehokkuudesta, teknisestä toimivuudesta, koostumusten käyttömukavuudesta ja huippukiinnostavista raaka-aineista.

Patykan edulliset uutuudet ovat täynnä luonnonkosmetiikan trendikkäitä tehoaineita

Luonnonkosmetiikan pioneeribrändi Patyka on juuri lanseerannut kolme uutta edullista tuotelinjaa. Kevään herkullisin luonnonkosmetiikka pitää sisällään yhdeksän kokonaan uutta tuotetta. Luksusluonnonkosmetiikasta tunnettu pariisilainen Patyka on maailman ensimmäinen ECOCERT -sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki. Patyka on ollut myynnissä Suomessa vuodesta 2012 alkaen. Patyka on kuuluisa tuotteidensa tehokkuudesta, teknisestä toimivuudesta, koostumusten käyttömukavuudesta ja huippukiinnostavista raaka-aineista.

Sininen HYDRA -linja

Mitä ja kenelle?

Patykan uusi HYDRA-linja sisältää kosteuttavan hedelmäisen Hydra-Booster -seerumin ja kaksi erivahvuista kosteusvoidetta. Hydra-Booster on geelimäinen hyaluronihapposeerumi, joka sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille ja eri-ikäisille käyttäjille. Hedelmäinen vesikosteutta sisältävä seerumi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Mineraalirikas vesi Mont Blancin jäätiköiltä antaa iholle elinvoimaa. Silver Ear -sieni sekä hyaluronihappo silottavat tehokkaasti ja sitovat kosteutta ihoon. Kasviperäinen bisabolol nopeuttaa ihon paranemista, toimii antibakteerisesti, suojaa sieni-infektioilta ja vapailta happiradikaaleilta sekä parantaa muiden raaka-aineiden ihonläpäisevyyttä.

Hydra-Soothing -kosteuttava kasvovoide on seerumia täydentävä kevyt kosteusvoide, joka sopii erityisen hyvin esimerkiksi kesäihon kosteutukseen.

Patykan uusi HYDRA-linja

Vaaleanpunainen CLEAN -linja

Mitä ja kenelle?

CLEAN -linjassa on kolme puhdistustuotetta iholle, joita voi käyttää yhdessä puhdistusrituaalina tai halutessaan erillisinä tuotteina. Melting Cleansing Oil on tehokkaasti meikin poistava silkkinen puhdistusöljy. Kevyesti vaniljalta tuoksuvaa öljyä voi käyttää sellaisenaan tai tehokkaana kaksoispuhdistuksena yhdessä Detox -puhdistusvaahdon kanssa. Puhdistus viimeistellään alkoholittomalla ja kirkastavalla Soothing Milky Toner –hoitonesteellä. Hoitonesteen pehmeä ja normaalia paksumpi geelimäinen koostumus rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen samalla vähentäen veden aiheuttamaa kuivuutta.

Tehokas ihonpuhdistus on tärkeää kaikille ihotyypeille. Puhdistusöljy liottaa iholta mustapäitä sekä ylimääräistä talia. Normaali, sekaiho ja rasvoittuva iho saavat öljy-vaahtoyhdistelmästä kirkastusta, syväpuhdistusta ja tasapainoa. Öljy ja hoitoneste hellivät kuivaa ja pintakuivaa ihoa.

CLEAN -linjassa on kolme puhdistustuotetta iholle, joita voi käyttää yhdessä puhdistusrituaalina tai halutessaan erillisinä tuotteina.

Vihreä PURE -linja

Mitä ja kenelle?

Patykan PURE-linjan Anti-Blemish Kasvovesi on tasapainottava kasvovesi, joka hoitaa ja puhdistaa ihoa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Matte Perfecting Fluid –mattakasvovoide on kevyt takiaisenjuurta, piitä ja prebiootteja sisältävä voide sekaiholle ja rasvaisille ihotyypeille. Voide hillitsee ihon talintuotantoa ja kiiltoa sekä rauhoittaa näppyjä. Detox Charcoal Mask -hiilinaamio on syväpuhdistava erityisesti epäpuhtaan ihon tehohoito, joka imee ihosta ylimääräistä rasvaa ja avaa tukkeumia.

Patyka vihreä PURE-linja on erityisen puhdistava ja tasapainottava.

Tehokkaat luonnonmukaiset raaka-aineet hoitavat ihoa aidosti

Uusien Patyka -tuotteiden innovatiivisissa ainesosissa on käytetty kosmetiikan trendikkäitä tehoaineita: moringaa, mineraalirikasta vettä Mont Blancin jäätiköiltä, kasviperäistä keramidikompleksia, Silver Ear -sientä, bisabololia, hyaluronihappoa, hiiltä, prebiootteja, vihreää savea, salisyylihappoa ja piitä.
  • Moringa on superfoodinakin tunnettu erittäin antioksidantti- ja ravintorikas kasvi, jossa on runsaasti ihon rakastamaa sinkkiä ja muita vitamiineja ja mineraaleja.
  • Prebiootit parantavat ihon omaa suojamuuria ja hyvää bakteerikantaa. Niiden avulla ihon oma suojavaippa vahvistuu ja ihon vastustuskyky paranee.
  • Silver Ear -sieni on kiinalaisesta lääketieteestä tuttu tehoaine, joka kosteuttaa ja kohottaa ihoa tehokkaasti sitoen kosteutta ihon kerroksiin.
  • Hyaluronihappo on kliinisesti tutkittu täsmäraaka-aine ihon ikääntymisen ehkäisyyn. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta. Sen vaikutuksesta ihosta tulee kimmoisampi ja pehmeämpi. Juonteet silottuvat ja iho näyttää nuorekkaammalta.
  • Bisabolol nopeuttaa ihon paranemista, toimii antibakteerisesti, suojaa sieni-infektioilta ja vapailta happiradikaaleilta sekä parantaa muiden raaka-aineiden ihonläpäisevyyttä.
  • Hiili on kauneuden uusi tehoraaka-aine, jolla valkaistaan nyt hampaita ja hoidetaan erityisesti epäpuhdasta ihoa. Hiili imee ihosta ylimääräistä talia ja puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia kuten mustapäitä.
  • Salisyylihappo kuorii kevyesti ja estää ihoa tukkeutumasta. Se ehkäisee ja parantaa finnejä ja näppyjä ja helpottaa ihon rasvan ulospääsyä puhdistustuotteiden mukana.
  • Pii ja savi puhdistavat, rauhoittavat ja luovuttavat iholle arvokkaita mineraaleja. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on luonnostaan rakennusaineena piitä, joka vähenee ikääntymisen myötä. 

Korealainen ihonhoito – testissä Whamisa-tuotteet

Testissä Antipodes-luonnonkosmetiikka

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.