category
Testissä Antipodes-luonnonkosmetiikka

Testissä Antipodes-luonnonkosmetiikka

Saara Aarnio

Antipodes on uusiseelantilainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteissa on käytetty paikallisia raaka-aineita, kuten ravitsevaa avokadoöljyä, piristävää kiivinsiemenöljyä ja antibakteerista manukahunajaa. Antipodes valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita luonnonkosmetiikan ystäville!

Kosteuttavat, ihoa ravitsevat Antipodes-tuotteet

Ilokseni pääsin testaamaan Antipodes Vanilla Pod PäivävoidettaAntipodes Kiwi Seed Oil Silmänympärysvoidetta ja Antipodes Aura Manukahunaja Kasvonaamiota punotukseen taipuvalle sekaiholleni

Antipodes Vanilla Pod Päivävoide on koostumukseltaan kevyt, mutta voimakkaasti kosteuttava ja ravitseva kasvovoide. Voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Lopputuloksesta tulee tasainen ja hivenen mattapintainen. Iho myös tuntuu jokaisen käyttökerran jälkeen kosteutetummalta, sileämmältä ja pehmeämmältä. 

Mandariinilta ja vaniljalta tuoksuva voide sisältää antibakteerista manukahunajaa, virkistävää ruusunmarjaa ja  Vinanza®-antioksidanttiuutetta. Ruusunmarjan sisältämien A- ja C -vitamiinien luvataan myös häivyttävän arpia ja juonteita.

Antipodes Kiwi Seed Oil Silmänympärysvoide on hajusteeton silmänympärysvoide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi.

C- ja E -vitamiinipitoista kiivinsiemenöljyä ja omega-3-rasvahappoja sisältävä silmänympärysvoide edistää ihon elastisuutta ja vähentää juonteita. Vinanza®-antioksidanttiuute kiinteyttää silmänympärysihoa ja avokadoöljy kosteuttaa sekä tukee ihon kollegeenituotantoa tutkitusti jopa 82-prosenttisesti.*

Testasin Antipodes Aura Manukahunaja Kasvonaamiota saunan jälkeen. Naamio oli sopivan hellävarainen ja syväpuhdisti sekä kosteutti ihoa ihanasti. Iholle jäi käytön jälkeen rauhallinen ja kosteutettu olo. 

Kasvonaamion sisältämä manukahunaja syväpuhdistaa ihoa epäpuhtauksista ja sitoo iholle tehokkaasti kosteutta. Antiseptinen pohutukawauute hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa. Antioksidanttipitoisen vaniljan sanotaan hidastavan ikääntymisen merkkejä. Ohjeissa suositellaan käytettävän naamiota kahdesti viikossa tai ihon tarpeiden mukaan. 

Voin suositella tuotteita kaikille ihon kosteutuksesta kiinnostuneille! Tuotteet olivat sopivan mietoja, eikä niissä ollut liian voimakas tuoksu.

* = Trinity Bioactives: Independent Blind Study In-Vitro Scientific Investigation into the Effects of Antipodes Products on the Production of Type I Collagen in Human Skin Fibroblast Cells in Culture, Concentrations Between 0.02 and 0.200 mg/ml, 48 hours (2009)

 

 

Edellinen artikkeli

Patykan edulliset uutuudet ovat täynnä luonnonkosmetiikan trendikkäitä tehoaineita

Seuraava artikkeli

Vaihtoehto auringonotolle – testissä Aussie Bronze -itseruskettava

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: