Tanssija Helena Ahti-Hallberg

Kesä lähestyy - Helena paljastaa miten pysyt kesällä kauniina ja notkeana

Tanssin ammattilainen luottaa ravintolisiin

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on ollut aktiivinen urheilija nuoruudestaan saakka ja on luonut mittavan uran eräänä Suomen johtavista tanssin ammattilaisista. Aktiivinen liikkuminen vaatii aikuisiällä myös tarkkaa ruokavaliota ja riittävää vitamiinien ja hivenaineiden saantia. Helena nauttii keväästä ja kesästä ja yleensä hänet löytää puutarhastaan kädet mullassa istuttamassa ja hoitamassa kasvejaan. Vaikka kesällä eletäänkin rennommin, Helena pitää huolta kauneudestaan ja notkeudestaan. Hän luottaa tuotteisiin, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum.

Helena Ahti-Hallberg luottaa SKINGAIN kollageeniin

Helena tiet√§√§, ett√§ kauniin ja terveen ihon edellytyksen√§ on tasapaino, mik√§ ilmenee ihollamme monella tavalla. Ihon kollageenikuidut muodostavat 70% sen rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeytt√§ sek√§ yll√§pit√§v√§t nivelten tervett√§ toimintaa. Helena on k√§ytt√§nyt SKINGAIN -tuoteperheen ravintolisi√§ jo yli 10 vuoden ajan. H√§n nauttii SKINGAININ hyv√§st√§ mausta, joka on pitk√§lti kaikkein korkealuokkaisimpien Eurooppalaisten raaka-aine toimittajien ( Peptran‚ĄĘ ja Abyss‚ĄĘ) ansiota.

Kollageenin lisäys kahdella tavalla

SKINGAIN plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

1. Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa. 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin (Iho- ja nivelkollageenin) ainesosat toimivat myös uuden kollageenin rakennusaineina. Näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia.

2. Pycnogenol¬ģ puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mik√§ hidastaa tehokkaasti kollageenin v√§henemist√§. Voimakkaana antioksidanttina, se suojaa ihoa hapettumiselta ja UV-s√§teilylt√§ sek√§ v√§hent√§√§ tulehdusta ihokudoksessa. Pycnogenol¬ģ my√∂s lis√§√§ verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimist√∂ss√§ ja t√§ll√§ tavalla tehostaa ihon hiusverenkiertoa. T√§m√§ parantaa hapen ja ravinteiden p√§√§sy√§ ihokudoksiin ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

SKINGAIN plus tehokas ihon kosteuttaja sisältä päin

SKINGAIN plus sis√§lt√§√§ hyaluronihappoa. Tuotteen sis√§lt√§m√§ Pycnogenol¬ģ puolestaan lis√§√§ hyaluronihapon tuotantoa. Samoin kuin kollageenin kohdalla, ihon hyaluronihapon m√§√§r√§ lis√§√§ntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan enemm√§n vett√§ ihokudokseen, mill√§ on suuri merkitys ihon kuivuudesta k√§rsiville henkil√∂ille. Jopa niill√§, joilla on valmiiksi hyv√§ ihon kosteustaso, on k√§yt√∂n j√§lkeen havaittu merkitt√§v√§sti parantunut ihon kosteus.

Ulkoiseen ihon hoitoon SKINGAIN serum

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu SKINGAIN serum on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, my√∂s herk√§lle iholle. Se sis√§lt√§√§ useita eritt√§in korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sis√§lt√§m√§ Argan-hedelm√§n proteiini tasoittaa ryppyj√§ ja juonteita tehokkaasti ja pitk√§kestoisesti sek√§ antaa v√§litt√∂m√§n kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL¬ģ -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sit√§ haitallisilta s√§√§n vaikutuksilta. RIGIN‚ĄĘ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sek√§ kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyj√§ sek√§ tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR‚ĄĘ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-s√§teilylt√§.

Sisäinen ja ulkoinen sekä samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Helena Ahti-Hallbergin kauneuden salaisuus on kollageeni

Tähän liittyvät tuotteet:

SKINGAIN serum
SKINGAIN serum
30.00 ‚ā¨
SKINGAIN tablets
SKINGAIN tablets
33.05 ‚ā¨
SKINGAIN original
SKINGAIN original
33.25 ‚ā¨

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med ‚Äď hoitavaa apua herk√§lle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...
Kosteusvoidesuosikit Dr. Hauschkalta
Tarkkaan valituista rohdoskasveista valmistetut Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikkatuotteet tukevat luonnollista kauneuttasi. Ne hoitavat...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.