Tanssija Helena Ahti-Hallberg

Kesä lähestyy - Helena paljastaa miten pysyt kesällä kauniina ja notkeana

Tanssin ammattilainen luottaa ravintolisiin

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on ollut aktiivinen urheilija nuoruudestaan saakka ja on luonut mittavan uran eräänä Suomen johtavista tanssin ammattilaisista. Aktiivinen liikkuminen vaatii aikuisiällä myös tarkkaa ruokavaliota ja riittävää vitamiinien ja hivenaineiden saantia. Helena nauttii keväästä ja kesästä ja yleensä hänet löytää puutarhastaan kädet mullassa istuttamassa ja hoitamassa kasvejaan. Vaikka kesällä eletäänkin rennommin, Helena pitää huolta kauneudestaan ja notkeudestaan. Hän luottaa tuotteisiin, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum.

Helena Ahti-Hallberg luottaa SKINGAIN kollageeniin

Helena tietää, että kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on tasapaino, mikä ilmenee ihollamme monella tavalla. Ihon kollageenikuidut muodostavat 70% sen rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä sekä ylläpitävät nivelten tervettä toimintaa. Helena on käyttänyt SKINGAIN -tuoteperheen ravintolisiä jo yli 10 vuoden ajan. Hän nauttii SKINGAININ hyvästä mausta, joka on pitkälti kaikkein korkealuokkaisimpien Eurooppalaisten raaka-aine toimittajien ( Peptran™ ja Abyss™) ansiota.

Kollageenin lisäys kahdella tavalla

SKINGAIN plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

1. Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa. 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin (Iho- ja nivelkollageenin) ainesosat toimivat myös uuden kollageenin rakennusaineina. Näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia.

2. Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Voimakkaana antioksidanttina, se suojaa ihoa hapettumiselta ja UV-säteilyltä sekä vähentää tulehdusta ihokudoksessa. Pycnogenol® myös lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tällä tavalla tehostaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä parantaa hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

SKINGAIN plus tehokas ihon kosteuttaja sisältä päin

SKINGAIN plus sisältää hyaluronihappoa. Tuotteen sisältämä Pycnogenol® puolestaan lisää hyaluronihapon tuotantoa. Samoin kuin kollageenin kohdalla, ihon hyaluronihapon määrä lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen, millä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsiville henkilöille. Jopa niillä, joilla on valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, on käytön jälkeen havaittu merkittävästi parantunut ihon kosteus.

Ulkoiseen ihon hoitoon SKINGAIN serum

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu SKINGAIN serum on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR™ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Sisäinen ja ulkoinen sekä samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Helena Ahti-Hallbergin kauneuden salaisuus on kollageeni

Tähän liittyvät tuotteet:

SKINGAIN serum
SKINGAIN serum
30.00 €
SKINGAIN tablets
SKINGAIN tablets
33.05 €
SKINGAIN original
SKINGAIN original
33.05 €

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...
Kosteusvoidesuosikit Dr. Hauschkalta
Tarkkaan valituista rohdoskasveista valmistetut Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikkatuotteet tukevat luonnollista kauneuttasi. Ne hoitavat...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.