INARI Arctic Beauty – luksusluonnonkosmetiikkaa Lapista

INARI Arctic Beauty – luksusluonnonkosmetiikkaa Lapista

Heli Koskinen

INARI Arctic Beauty on suomalainen luonnonkosmetiikan luksuskategoriaan kuuluva brändi, joka on erikoistunut vaativaan anti-age-ihonhoitoon. Kuten nimi kertoo, brändin juuret ovat Lapissa, josta tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin. Nämä pohjoisen luontomme ravitsevat aarteet yhdistettynä korkealuokkaisiin ihonhoitoteknologioihin takaavat ainutlaatuisen tehokkaat tuotteet.

INARI Arctic Beautyn tarina alkaa Lapin erämailta

INARI Arctic Beautyn juuret ovat Inarissa, Lapin pohjoisimmilla alueilla. Inarin alue on tunnettu koskemattomasta luonnostaan, upeasta Inarijärvestä ja tunnelmallisista pikkukylistä. Arktisilla erämailla, karun mutta kauniin luonnon armoilla, kasvaa monia ravinteikkaita kasveja ja marjoja, joilla on keskeinen rooli suomalaisessa kulttuurissa.

Inarijärven hiljaista kauneutta.

Inarijärven tyyntä kauneutta. 

Sirkku Hahn, INARI Arctic Beautyn perustaja, syntyi Lapissa, jossa hän kasvoi luonnonläheiseen elämäntyyliin. Sirkun perheellä oli paljon tietämystä paikallisten kasvien parantavista ominaisuuksista ja niiden hyödyntämisestä hyvinvoinnin tukena. Sirkulla oli esimerkiksi tapana käydä poimimassa marjoja perheensä kanssa kesäisin. Marjoista tehtiin terveellisiä mehuja, jotka auttoivat perheen kylmien talvien ja flunssakausien yli niiden korkeiden vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiensa ansiosta.

Sirkku muutti sittemmin Saksaan, jossa hän päätyi työskentelemään kosmetiikkateollisuudessa. Vieraillessaan kerran lapsuudenkodissaan Lapissa hänen mieleensä juolahti idea: hän perustaisi luonnonkosmetiikkasarjan, joka pohjautuisi niihin samoihin arktisiin kasveihin ja marjoihin, jotka olivat iso osa hänen lapsuuttaan. Hän tiesi työnsä puolesta, kuinka pohjoisia kasveja voisi hyödyntää ihonhoitotuotteissa bioteknologian avulla – ja myös sen, millaisia ominaisuuksia kuluttajat odottivat kosmetiikkatuotteiltaan. Hän myös tiesi, että hänen lapsuudenmaisemissaan maailman puhtaimman ilman ja veden hoivaamina kasvoi ainutlaatuisen tehokkaita raaka-aineita.

Toteuttaakseen visionsa Sirkku otti yhteyttä Nina Stenbergiin, joka jakoi hänen syvän kunnioituksensa suomalaista luontoa ja sen antimia kohtaan, ja josta tuli brändin toinen perustaja. Yhdessä he asettivat tavoitteekseen auttaa naisia ympäri maailmaa tuntemaan olonsa hyväksi kehossaan pohjoisiin kasveihin pohjautuvien ihonhoitotuotteiden avulla. Brändin motto “True to its wilderness” kuvaa heidän sielunmaisemaansa, koskematonta suomalaista erämaata, jossa voi todella tuntea luonnon parantavan voiman.

Pohjolan ankarassa luonnossa kasvaa poikkeuksellisen tehokkaita raaka-aineita

INARIn tuotteissa käytetyt kasvit ja marjat kasvavat pohjoisen luontomme ankarissa olosuhteissa. Lapissa talvet ovat pitkiä ja pimeitä, kun taas kesät ovat lyhyitä mutta täynnä valoa yöttömän yön ansiosta. Kesällä kasvit imevät itseensä mahdollisimman paljon auringonvaloa, energiaa ja ravinteita selvitäkseen karun talven yli. Tämän vuoksi ne kasvavat voimakkaasti kesäkuukausien aikana. Pohjoisen kasvit sisältävät myös enemmän vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja mitä Etelä-Suomessa kasvaneet kasvit, sillä korkeat ravinnepitoisuudet auttavat niitä suojautumaan kylmän talven haasteilta. Pohjoisen kasvien on todettu olevan poikkeuksellisen hyödyllisiä sekä sisäisesti nautittuina että ihonhoitotuotteissa ulkoisesti käytettyinä.

INARI Arctic Beautyn tuotteet perustuvat kuuden suomalaisen kasvin yhdistelmään, jonka yritys on nimennyt Arctic blendiksi. Arctic blendiin kuuluvat seuraavat kasvit ja marjat:

  • Pakurikääpä on erinomainen antioksidanttien lähde. Lisäksi se sisältää betuliinia, joka on tunnettu sen tulehduksia vähentävistä vaikutuksistaan.
  • Ruusujuuri, joka tunnetaan myös Pohjolan ginsenginä, sisältää runsaasti antioksidantteina toimivia flavonoideja.
  • Männynkuoriuute sisältää runsaasti antioksidantteja sekä kivennäis- ja hivenaineita.
  • Mustikka sisältää tunnetusti runsaasti flavonoideja, jotka auttavat suojelemaan soluja auringon, saasteiden ja ikääntymisen aiheuttamilta vahingoilta.
  • Puolukka sisältää mm. E-vitamiinia ja alfalinoleenihappoa, joka on iholle tärkeä rasvahappo.
  • Lakka sisältää runsaasti kehon hyvinvoinnille tärkeitä C- ja E-vitamiineja.

Lakka on pohjoisen luontomme arvokkain marja.

Lakka on pohjoisen luontomme arvokkain marja.

INARIn tuotteiden tehokkuus perustuu Arctic blendin korkeaan antioksidanttipitoisuuteen. Kuten yllä olevasta listauksesta voi huomata, Arctic blend sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojelemaan ihoa vapailta radikaaleilta, ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja tehostavat kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Tämä auttaa pitämään ihon pehmeänä ja sileänä.

INARI Arctic Beauty -ihonhoitosarjaan kuuluu seuraavat tuotteet:

INARI myös päivitti hiljattain tuotteidensa pakkaukset kuvastamaan paremmin brändin arvoja ja juuria. Pakkaukset on tehty 100 % kierrätetystä pahvista, ja niiden tumma värimaailma antaa tehokkaan kontrastin lumenvalkoisille tuotepurkeille. Värien kontrasti on saanut inspiraationsa Lapin villistä luonnosta, jota leimaa äärimmäisyydet ja vastakohdat.

INARI Arctic Beautyn tuotteet sopivat kaikille laatua arvostaville, jotka haluavat tuntea pohjoisen luonnon parantavan voiman ihollaan. INARI Arctic Beautyn uudistuneet tuotteet löydät täältä!

Tähän liittyvät tuotteet

INARI Arctic Beauty Water Cream
INARI Arctic Beauty Water Cream
Syväkosteuttava ja korjaava fluidi. Sopii kaikille ihotyypeille, ideaali rasvaiselle iholle. Vegaani, luonnollinen ja ekologinen. Synergisesti toimivia kasviuutteita sisältävä ja koostumukseltaan kevyt fluidi tuo iholle runsaasti kosteutta ilman korkeaa öljypitoisuutta. Pohjoisen luonnon vitamiinirikkaiden kasvien uutteet tukevat solujen luonnollista uudistumista, korjaavat jo syntyneitä vauroita ja auttavat häivyttämään ihon uurteita ja juonteita. Antioksidantit ja polyfenolit ehkäisevät ihon hyperpigmentaatiota ja vapaiden radikaalien vaikutuksia. Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa kosteuttaa voimakkaasti ja auttaa C- ja E-vitamiinien imeytymistä. Tuotehyödyt Monitasoinen kosteutus - Hyaluronihapon ihon kosteuttaminen kolmen eri molekyylipainon avulla on ihanteellinen torjumaan ihon läpi tapahtuvaa vesihäviötä (Transepidermal Water Loss). Hyaluronihapon pienipainoiset molekyylit kosteuttavat syvemmät tasot, kun taas suuren painon molekyylit sulkevat kosteuden ihoon ja tuovat ihon pintaan kosteuden. Skvalaani ja orgaaninen sheavoi tuovat lisäkosteutta ja parantavat elastisuutta. Kirkastava - Ruusujuuriuute ja Mustikanlehtiuute sisältävät suuren määrän antioksidanttisia flavonoideja, jotka tasoittavat ihon sävyä hellävaraisesti ja auttavat vähentämään hyperpigmentaatiota. Uudistava - A-, E- ja C-vitamiinit sekä lakan runsaat omega-6- ja -3-rasvahapot puhdistavat ja hidastavat ikääntymisen merkkejä iholla. Pitkäaikaisessa käytössä huomaat juonteiden ja ryppyjen näkyvän kiristymisen ja syvyyden vähenemisen. Regeneroiva - beetaglukaanit, E-vitamiini ja välttämättömät rasvahapot tunkeutuvat ihoon fibroblastien tasolle, mikä tukee ihon uudistumista, kollageenin synteesiä ja pullauttaa ihoa. Käyttöohje Käytä aamulla ihonpuhdistuksen jälkeen. Annostele 1 painallus voidetta kämmenelle ja sipaise se kevyesti otsaan, poskiin ja leukaan. Hiero voide iholle kevyin pyörivin liikkein aloittaen ensin kasvojen keskeltä, suunnaten sitten ylös ja kasvojen reunoja kohti, jättäen kaulan alueen viimeiseksi.
119.00 €
INARI Arctic Beauty Rejuvenating Eye Cream
INARI Arctic Beauty Rejuvenating Eye Cream
Kaikille ihotyypeille sopiva silmänympärysvoide. Vegaaninen, luonnollinen ja ekologinen. Arktisista kasveista kehittämämme aktiiviaine-yhdistelmä on täynnä luonnollisia antioksidantteja ja tehoaineita antaen iholle elinvoimaa ja tuoden silmänympärysiholle välittömän napakoittavan vaikutuksen. Ihon uudistumista tehostavat betaglukaanit napakoittavat ihoa kiinteämmäksi samalla kun flavonoidit toimivat vaalentaen tummia alueita. Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa kosteuttaa syvävaikutteisesti ja auttaa ihoa säilyttämään elastisuutensa. Omega-rasvahappoja ja C- ja E-vitamiineja sisältävät öljyt sitovat ihoon kosteutta ja rauhoittavat herkkää ihoa. Bioaktiiviset aineet tukevat ihon kollageenin tuotantoa ja luonnollinen biopolymeerirakenne tuo iholle nopeasti kiinteyttävän vaikutuksen saaden aikaan kirkkaamman ja nuorekkaamman ilmeen. Tuotehyödyt Välitön vaikutus - Akaasiakuoriuute yhdistettynä luonnollisiin biopolymeereihin uppoaa ihoon ja kiristää pintaa välittömästi tasoittaen ihoa silmänympärysalueella. Kirkastava - Ruusujuuriuute ja Mustikanlehtiuute sisältävät flavonoideja, jotka pitkäaikaisessa käytössä parantavat tummien silmänalusten ulkonäköä. Tasoitus – Sisältää arvokasta suomalaista kauraöljyä (tehokkuudeltaan verrattavissa tunnettuun arganöljyyn), joka on täynnä omega 6: ta ja E-vitamiinia - elintärkeitä ikääntyvän ihon hoitotekijöitä. Kiinteyttävä - Schisandra-marjauute, yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen tärkeimmistä lääkekasveista, auttaa kiinteyttämisessä aktivoimalla kollageenin tuotantoa. Beetaglukaanit tukevat ihon uudistumista ja juonteiden vähenemistä. Käyttöohje Käytä aamulla ja illalla ihon puhdistuksen jälkeen. Annostele herneen kokoinen määrä voidetta puhtaalle sormenpäälle ja taputtele hellästi silmänalusiholle nimettömällä varoen venyttämästä ihoa. Aloita silmän sisänurkasta ja jatka ulkokautta kulmakarvan myötäisesti ylös välttäen silmäluomen ihoa.
109.00 €
INARI Arctic Beauty Sleeping Cream
INARI Arctic Beauty Sleeping Cream
Ravitseva ja uudistava yövoide. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen, luonnollinen ja ekologinen. Tämä monivaikutteinen yövoide tukee yön aikana tapahtuvaa ihon korjausmekanismia. Sen sisältämä kasviaineyhdistelmä on erittäin tiivistetty sekoitus täynnä vitamiineja, antioksidantteja ja adaptogeeneja. Ainesosat toimivat synergisesti tukien kollageenin tuotantoa, minkä tuloksena iho näyttää kiinteämmältä. Tulehdusta estävät ominaisuudet rauhoittavat ihoa nukkuessasi ja auttavat ihoa palautumaan. Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa tuo syväkosteutusta ja virkistyneen ilmeen aamuksi. Tuotehyödyt Regeneroiva - beetaglukaanit, E-vitamiini ja omega-rasvahapot auttavat stimuloimaan kollageenin korjausta ja varmistavat uudistuneen ja kiinteämmän näköisen ihon. Tulehdusta estävä - humalan, magnolian ja arktisten kasvien omega-6-rasvahappojen suuri pitoisuus rauhoittaa ihoa. Monitasoinen kosteutus - Hyaluronihapon ihon kosteuttaminen kolmen eri molekyylipainon avulla on ihanteellinen torjumaan ihon läpi tapahtuvaa vesihäviötä (Transepidermal Water Loss). Hyaluronihapon pienipainoiset molekyylit kosteuttavat syvemmät tasot, kun taas suuren painon molekyylit sulkevat kosteuden ihoon ja tuovat ihon pintaan kosteuden. Skvalaani ja orgaaninen sheavoi tuovat lisäkosteutta ja parantavat elastisuutta. Tasoittaa – Lakan A-, E- ja C-vitamiinit ovat välttämättömiä terveen ihon ylläpitämiseksi. Välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon suojakalvoa ja auttavat rakentamaan vahvoja solukalvoja, jotka vähentävät ikääntymisen näkyviä merkkejä. Käyttöohje Käytä illalla ihonpuhdistuksen jälkeen. Annostele 1 painallus voidetta kämmenelle ja sipaise se kevyesti otsaan, poskiin ja leukaan. Hiero voide iholle kevyin pyörivin liikkein aloittaen ensin kasvojen keskeltä, suunnaten sitten ylös ja kasvojen reunoja kohti, jättäen kaulan ja dekolteen alueen viimeiseksi. Käyttövinkki: halutessasi iholle lisäravintoa ja ylimääräistä suojaa voit käyttää Sleeping Creamiä myös päivällä suojaamaan kylmiltä lämpötiloilta.
119.00 €
INARI Arctic Beauty Moisture Boost
INARI Arctic Beauty Moisture Boost
Ravitseva ja korjaava kosteusvoide. Sopii kaikille ihotyypeille, ideaali kuivalle iholle. Vegaaninen, luonnollinen ja ekologinen. Antioksidanttirikkaalla arktisella kasviuuteyhdistelmällä tehostettu nopeasti imeytyvä kosteusvoide voimistaa ihon omia korjausmekanismeja ja valmistaa tulevaan päivään. Ilman epäpuhtauksien vaikutuksilta suojaavat antioksidantit häivyttävät myös ihon uurteita ja juovia samalla kun polyfenolit suojaavat ihoa hyperpigmentoitumiselta ja antavat iholle kirkkaamman ilmeen. Tehokkaat kasviöljyt vahvistavat ihon luonnollista suojaa ja hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa tarjoaa iholle pitkään kestävän syväkosteuttavan vaikutuksen. Tuotehyödyt Regeneroiva - beetaglukaanit, E-vitamiini ja omega-rasvahapot auttavat stimuloimaan kollageenin korjausta varmistaen uudistuneen ja kiinteämmän ihon. Suojaava - Suojaa ulkoisilta vaikutuksilta, kuten saasteilta, tuulelta, kylmältä ja siniseltä valolta. Polyfenolit ja antioksidantit suojaavat UV-vaurioilta, kun taas männynkuori vähentää tulehdusta ja punoitusta. Kosteuttava - Pienin ja suuren molekyylipainon omaava hyaluronihappo kosteuttaa ihoa voimakkaasti koko päivän. Pienemmät molekyylit tunkeutuvat syvempään kerrokseen, mikä varastoi nesteytyksen syvemmällä ihossa, kun taas korkeammat molekyylipainot pysyvät ihon pinnalla, mikä antaa välittömän nesteytyksen ja suojan. Puolukkasiemenöljy ja sheavoi vahvistavat ihon suojakalvoa ja lukitsevat kosteuden. Kirkastava - Ruusujuuriuute ja mustikanlehtiuute sisältävät suuren määrän antioksidanttisia flavonoideja, jotka torjuvat hyperpigmentaatiota. Pitkäaikaisella käytöllä niiden on osoitettu hellävaraisesti tasoittavan ihon sävyä Käyttöohje Käytä aamulla ihonpuhdistuksen jälkeen. Annostele 1 painallus voidetta kämmenelle ja sipaise se kevyesti otsaan, poskiin ja leukaan. Hiero voide iholle kevyin pyörivin liikkein aloittaen ensin kasvojen keskeltä, suunnaten sitten ylös ja kasvojen reunoja kohti, jättäen kaulan ja dekolteen alueen viimeiseksi.
119.00 €
INARI Arctic Beauty Lifting Serum
INARI Arctic Beauty Lifting Serum
Monivaikutteinen ja kiinteyttävä seerumi. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen, luonnollinen ja ekologinen. Tehokkaita antioksidantteja sekä C- ja E-vitamiineja sisältävä kevyt ja monivaikutteinen seerumi tukee ihon uusiutumiskykyä ikääntymisen merkkien vähentämiseksi. Synergisesti toimiva suomalainen kasviuute-yhdistelmä sisältää kuutta ihoa ravitsevaa kasvia auttaen vähentämään hienojen viivojen ja ryppyjen näkyvyyttä. Iho tuntuu ja näyttää kiinteämmältä. Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti vahvistaen samalla ihosoluja suojaavien antioksidanttien imeytymistä. Tuotehyödyt Uudistava – Pakurikäävän beetaglukaanit ja voimakkaiden antioksidanttien seos tukevat ihon uudistumisprosessia ja kollageenin synteesiä. Kirkastava - Ruusujuuriuute ja Mustikanlehtiuute ovat tehokkaita luonnollisia suojelijoita ja sisältävät suuren määrän antioksidanttisia flavonoideja, jotka ovat anti-inflammatorisia ja neutraloivat punoitusta. Tasoittava – Lakan A-, E- ja C-vitamiinit ovat välttämättömiä terveen ihon ylläpitämiseksi. Välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon suojakalvoa ja auttavat rakentamaan vahvoja solukalvoja, jotka vähentävät ikääntymisen näkyviä merkkejä. Voimakas kosteutus - Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylipainossa ja puolukan siemenöljy auttavat kosteuttamaan ja lukitsemaan kosteuden. Käyttöohje Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle. Painele pieni määrä seerumia kasvoille kevyesti sormenpäällä. Levitä sitten seerumi huolellisesti koko kasvojen alueelle. Viimeistele kosteusvoiteella.
145.00 €
INARI Arctic Beauty Hydration Cleanser
INARI Arctic Beauty Hydration Cleanser
Hoitava ja kosteuttava puhdistusemulsio. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaani, luonnollinen ja ekologinen. Arktisesta luonnosta poimittujen kasvien C - ja E-vitamiineja sisältävä samettisen pehmeä puhdistusemulsio kirkastaa ihon säteileväksi. Keveät kasviöljyt pehmentävät ja kosteuttavat tuoden ihoon kuulautta ja kirkkautta yhdessä adaptogeenisen ruusujuuriuutteen kanssa. Omega-pitoiset rasvahapot rauhoittavat samalla kun kasvipohjaiset aminohapot avaavat ihohuokoset poistaen epäpuhtaudet, lian ja meikin. Tuotehyödyt Puhdistava - Kasviperäiset aminohapot puhdistavat ihon jättäen sen pehmeäksi ja kirkkaaksi. Huokoset ovat auki ja iho on valmis imemään kaikki seuraavat ihonhoidon ravinteet. Kirkastava – Ruusujuuriuute sisältää määrän antioksidanttisia flavonoideja, jotka kirkastavat ja auttavat tasoittamaan ihon sävyä. Uudistava – Lakan A-, E- ja C-vitamiinit ovat välttämättömiä terveen ihon ylläpitämiseksi. Nämä voimamarjat ovat täynnä omegoja, jotka puhdistavat, vahvistavat immuunijärjestelmää ja hidastavat ikääntymisen merkkien ilmestymistä. Rauhoittava – skvalaani sekä jojoba- ja manteliöljyt tarjoavat sopivan määrän kosteutta pitämään ihon pehmeänä ja terveenä. Käyttöohje Käytä aamuin illoin. Pidempi ja tehokkaampi puhdistus: annostele 2-3 painallusta puhtaille kuivatuille käsille ja hiero hellästi pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle. Kostuta sormet ja käsittele kasvot uudelleen vaahdottaen puhdistusainetta ihon pinnassa ennen kasvojen huuhtelua. Nopeampi versio: huuhtele kasvot ensin ja vaahdota puhdistusaine iholle.
59.00 €

Edellinen artikkeli

Näin valmistat DIY-luonnonkosmetiikkaa helposti kotona

Seuraava artikkeli

Teini-ihon hoito luonnonkosmetiikalla

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: