INARI Arctic Beauty – luksusluonnonkosmetiikkaa Lapista

INARI Arctic Beauty – luksusluonnonkosmetiikkaa Lapista

INARI Arctic Beauty on suomalainen luonnonkosmetiikan luksuskategoriaan kuuluva brändi, joka on erikoistunut vaativaan anti-age-ihonhoitoon. Kuten nimi kertoo, brändin juuret ovat Lapissa, josta tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin. Nämä pohjoisen luontomme ravitsevat aarteet yhdistettynä korkealuokkaisiin ihonhoitoteknologioihin takaavat ainutlaatuisen tehokkaat tuotteet.

INARI Arctic Beautyn tarina alkaa Lapin erämailta

INARI Arctic Beautyn juuret ovat Inarissa, Lapin pohjoisimmilla alueilla. Inarin alue on tunnettu koskemattomasta luonnostaan, upeasta Inarijärvestä ja tunnelmallisista pikkukylistä. Arktisilla erämailla, karun mutta kauniin luonnon armoilla, kasvaa monia ravinteikkaita kasveja ja marjoja, joilla on keskeinen rooli suomalaisessa kulttuurissa.

Inarijärven hiljaista kauneutta.

Inarijärven tyyntä kauneutta. 

Sirkku Hahn, INARI Arctic Beautyn perustaja, syntyi Lapissa, jossa hän kasvoi luonnonläheiseen elämäntyyliin. Sirkun perheellä oli paljon tietämystä paikallisten kasvien parantavista ominaisuuksista ja niiden hyödyntämisestä hyvinvoinnin tukena. Sirkulla oli esimerkiksi tapana käydä poimimassa marjoja perheensä kanssa kesäisin. Marjoista tehtiin terveellisiä mehuja, jotka auttoivat perheen kylmien talvien ja flunssakausien yli niiden korkeiden vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiensa ansiosta.

Sirkku muutti sittemmin Saksaan, jossa hän päätyi työskentelemään kosmetiikkateollisuudessa. Vieraillessaan kerran lapsuudenkodissaan Lapissa hänen mieleensä juolahti idea: hän perustaisi luonnonkosmetiikkasarjan, joka pohjautuisi niihin samoihin arktisiin kasveihin ja marjoihin, jotka olivat iso osa hänen lapsuuttaan. Hän tiesi työnsä puolesta, kuinka pohjoisia kasveja voisi hyödyntää ihonhoitotuotteissa bioteknologian avulla – ja myös sen, millaisia ominaisuuksia kuluttajat odottivat kosmetiikkatuotteiltaan. Hän myös tiesi, että hänen lapsuudenmaisemissaan maailman puhtaimman ilman ja veden hoivaamina kasvoi ainutlaatuisen tehokkaita raaka-aineita.

Toteuttaakseen visionsa Sirkku otti yhteyttä Nina Stenbergiin, joka jakoi hänen syvän kunnioituksensa suomalaista luontoa ja sen antimia kohtaan, ja josta tuli brändin toinen perustaja. Yhdessä he asettivat tavoitteekseen auttaa naisia ympäri maailmaa tuntemaan olonsa hyväksi kehossaan pohjoisiin kasveihin pohjautuvien ihonhoitotuotteiden avulla. Brändin motto “True to its wilderness” kuvaa heidän sielunmaisemaansa, koskematonta suomalaista erämaata, jossa voi todella tuntea luonnon parantavan voiman.

Pohjolan ankarassa luonnossa kasvaa poikkeuksellisen tehokkaita raaka-aineita

INARIn tuotteissa käytetyt kasvit ja marjat kasvavat pohjoisen luontomme ankarissa olosuhteissa. Lapissa talvet ovat pitkiä ja pimeitä, kun taas kesät ovat lyhyitä mutta täynnä valoa yöttömän yön ansiosta. Kesällä kasvit imevät itseensä mahdollisimman paljon auringonvaloa, energiaa ja ravinteita selvitäkseen karun talven yli. Tämän vuoksi ne kasvavat voimakkaasti kesäkuukausien aikana. Pohjoisen kasvit sisältävät myös enemmän vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja mitä Etelä-Suomessa kasvaneet kasvit, sillä korkeat ravinnepitoisuudet auttavat niitä suojautumaan kylmän talven haasteilta. Pohjoisen kasvien on todettu olevan poikkeuksellisen hyödyllisiä sekä sisäisesti nautittuina että ihonhoitotuotteissa ulkoisesti käytettyinä.

INARI Arctic Beautyn tuotteet perustuvat kuuden suomalaisen kasvin yhdistelmään, jonka yritys on nimennyt Arctic blendiksi. Arctic blendiin kuuluvat seuraavat kasvit ja marjat:

  • Pakurikääpä on erinomainen antioksidanttien lähde. Lisäksi se sisältää betuliinia, joka on tunnettu sen tulehduksia vähentävistä vaikutuksistaan.
  • Ruusujuuri, joka tunnetaan myös Pohjolan ginsenginä, sisältää runsaasti antioksidantteina toimivia flavonoideja.
  • Männynkuoriuute sisältää runsaasti antioksidantteja sekä kivennäis- ja hivenaineita.
  • Mustikka sisältää tunnetusti runsaasti flavonoideja, jotka auttavat suojelemaan soluja auringon, saasteiden ja ikääntymisen aiheuttamilta vahingoilta.
  • Puolukka sisältää mm. E-vitamiinia ja alfalinoleenihappoa, joka on iholle tärkeä rasvahappo.
  • Lakka sisältää runsaasti kehon hyvinvoinnille tärkeitä C- ja E-vitamiineja.

Lakka on pohjoisen luontomme arvokkain marja.

Lakka on pohjoisen luontomme arvokkain marja.

INARIn tuotteiden tehokkuus perustuu Arctic blendin korkeaan antioksidanttipitoisuuteen. Kuten yllä olevasta listauksesta voi huomata, Arctic blend sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojelemaan ihoa vapailta radikaaleilta, ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja tehostavat kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Tämä auttaa pitämään ihon pehmeänä ja sileänä.

INARI Arctic Beauty -ihonhoitosarjaan kuuluu seuraavat tuotteet:

INARI myös päivitti hiljattain tuotteidensa pakkaukset kuvastamaan paremmin brändin arvoja ja juuria. Pakkaukset on tehty 100 % kierrätetystä pahvista, ja niiden tumma värimaailma antaa tehokkaan kontrastin lumenvalkoisille tuotepurkeille. Värien kontrasti on saanut inspiraationsa Lapin villistä luonnosta, jota leimaa äärimmäisyydet ja vastakohdat.

INARI Arctic Beautyn tuotteet sopivat kaikille laatua arvostaville, jotka haluavat tuntea pohjoisen luonnon parantavan voiman ihollaan. INARI Arctic Beautyn uudistuneet tuotteet löydät täältä!

Tähän liittyvät tuotteet:

Näin valmistat DIY-luonnonkosmetiikkaa helposti kotona

Teini-ihon hoito luonnonkosmetiikalla

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.