Djusie-luonnonkosmetiikkasarjan funktionaalinen skvalaanipohjainen Fruit Glaze kasvoöljy tuo kasvoille upean kuullon

Esittelyssä Djusie, uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja – mehukkainta ihonhoitoa Suomesta

Djusie on uusi suomalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Djusien visionääri on kosmetologi Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Elämän mehukkuus saa näkyä iholla

Djusiessa kiteytyy Katja Kokon visio tehokkaasta ihonhoidosta, holistisuudesta ja mehukkuudesta – niin elämän, kuin ihonkin. Djusien huolella kehitettyjen ja tehokkaiden tuotteiden avulla saat ihostasi mehukkaan täyteläisen.

Djusie uskoo, että myös elämä on mehukasta, sillä eletty elämä muodostaa ihon pinnalle kaikenlaisia tunteita ja vaiheita. Osa niistä on ohimeneviä, osasta jää ainutlaatuisia muistijälkiä. Ihon ei tarvitse olla virheetön ollakseen mehukas, eikä elämän tarvitse olla aina vain positiivista, koska siihen kuuluu väistämättä värikäs kirjo erilaisia vaiheita – ne ovat osa jokaisen uniikkia tarinaa, joka tekee jokaisesta upeita, luonnollisia yksilöitä.

Siispä Djusien mehukkuus tarkoittaa myös ylistystä sille, että jokainen saa tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään ja olla ylpeä omasta yksilöllisyydestään ja nauttia hyvästä itsetunnosta.

Djusien visionääri on kosmetologi Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Miten Djusie sai alkunsa ja keitä Djusie-tiimiin kuuluu?

Djusien perustaja, brändijohtaja & tuotekehityspäällikkö Katja Kokko on kotimaansa johtava holistisen ihonhoidon edelläkävijä ja visionääri, joka on työskennellyt luonnollisen kauneuden parissa jo kaksi intohimoista vuosikymmentä.

Kaksikymmenvuotisen uransa aikana Katja on kuratoinut, testannut ja analysoinut valtavan määrän tuotteita ja työskennellyt lukuisten ihonhoitobrändien parissa.

Vuosien varrella Katjan näkemys omasta ihonhoitosarjasta on hioutunut timantiksi, mutta pitkään puuttuvana raaka-aineena oli täydellinen tiimi, joka jakaisi saman, tinkimättömän arvomaailman.

Keväällä 2019 palaset loksahtelivat paikoilleen, kun Katja yhdisti voimansa MIRAZin kanssa, joka tunnetaan yhtenä merkittävimmistä luonnonkosmetiikan pohjoismaalaisista maahantuojista. Dynaaminen, inhimillisten arvojen perheyritys oli Katjalle jo vuosien takaa tuttu. Djusien tarina käynnistyi nopeasti, ja tiimi täydentyi alansa huippukemistillä. 

Djusie-tuotteet sisältävät vain ihon ja tuotteen toimivuuden kannalta tarpeellisia raaka-aineita

Tähtiraaka-aineita luonnosta

Djusie-tuotteet sisältävät vain ihon ja tuotteen toimivuuden kannalta tarpeellisia raaka-aineita. Tuotteiden tähtiraaka-aineita ovat mm. kotimainen lakkakääpä, gotu kola ja ruusukvittenin siemenöljy, jota kutsutaan pohjolan sitruunaksi.

Djusie on raaka-aineiden suhteen paitsi täysin läpinäkyvä, myös intohimoinen; voit kysyä mitä vain, Djusie vastaa aina mielellään.

Kaksi kaunista nuorta henkilöä katsoo kameraan: toinen kukkasen takaa, ja toisella on päässään värikäs huivi

Djusien arvot

Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta. Djusie sijoittaa vuosittain osan tuotoistaan mielenterveystyöhön.

Djusien tärkeitä arvoja ovat aitous, läpinäkyvyys & vastuullisuus sekä asiantuntevuus.

Aitous – Djusie kertoo tarinaa inhimillisyydestä, aitouden tuomasta onnellisuudesta ja eheyden tunteesta. Djusie ei tavoittele virheettömyyttä, vaan syleilee luonnollisen kauneuden kirjoa.

Läpinäkyvyys & vastuullisuus – Jokaisella raaka-aineella on Djusien tuotteiss oma tärkeä funktionsa ja Djusie on raaka-aineidensa suhteen täysin läpinäkyviä. Luonto on Djusien suurin muusa. Djusie toimii ympäristöä kunnioittaen ja tasapainoa vaalien.

Asiantuntevuus – Djusie on ihon ja raaka-aineiden asiantuntija. Djusie jakaa tietoa aidosti tehokkaasta ihonhoidosta, ihon toiminnasta, raaka-aineista ja niiden vaikutuksista. Djusie kuuntelee ja keskustelee sekä edistää kokonaisvaltaista kauneuskäsitystä.

Djusie Full Bloom Box on tuotekokonaisuus, joka sisältää kaiken mitä ihosi tarvitsee pysyäkseen elinvoimaisen mehukkaana, kuulaana, ja napakkana koko vuoden ympäri!

Esittelyssä Djusie-tuotteet

Djusie lanseeraa ensivaiheessa kolme ihonhoidon kulmakivituotetta; silkkisen puhdistusöljyn, kosteuttavan ja tasapainottavan hoitonesteen sekä ihoa kirkastavan kasvoöljyn.

Djusie Liquid Silk -puhdistusöljy

Perfect Cleansing Oil, 100 ml

Avainraaka-aineet:
skvalaani, ruusukvittensiemenöljy ja puolukansiemenöljy

Liquid Silk on silkkinen ja virkistävä puhdistusöljy, joka jättää sekä kuivan että rasvoittuvan ihon täydellisen puhtaaksi, hengittäväksi, kirkkaaksi ja tasapainoiseksi. Suunniteltu ihanteelliseksi puhdistustuotteeksi sekä funktionalisteille että nautiskelijoille, ihotyyppiin tai ikään katsomatta. Huuhtoutuu vaivattomasti vedellä ja puhdistaa myös vedenkestävän meikin.

Hedelmäinen, pirskahteleva, hienostunut ja mehukkaan vivahteikas tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä, jotka kirkastavat ihoa ja kohottavat mielialaa. Suosittelemme nautiskelevaa käyttöä, jotta tuotteen aromaterapeuttiset vaikutukset pääsevät oikeuksiinsa.

Yhdistä Djusie-minikasvohierontarituaaliin, joka tekee puhdistusrutiinista elämyksellisen ja kirkastaa päivän päätteeksi sekä ihon että mielen.

Djusie Acid bloom -hoitoneste

Balancing Essence, 100 ml

Avainraaka-aineet:
PHA-happo, omenasiiderietikka, lakkakääpäuute, gotu kola -uute

Acid Bloom pitää täydellisesti huolen ihon pH-tasapainosta. Hapan pH on ihon bakteerikannan monimuotoisuudelle elintärkeä, sillä hyvät bakteerit rakastavat hapanta ja terveellistä ympäristöä. Päivittäinen annos Acid Bloomia pitää ihon kosteutettuna, kirkkaana ja täyteläisenä.

pH-tasapainoa ylläpitävä hoitoneste kosteuttaa ihon napakan täyteläiseksi ja tekee siitä elinvoimaa hehkuvan ja mehukkaasti kuultavan. Tuotteen tähtiraaka-aineisiin kuuluvat ihon pH:ta tasapainottava ja kirkastava omenasiiderietikka ja miedosti kuoriva sekä kosteuttava PHA-happo glukonolaktoni.

Xylitol ja betaiini kosteuttavat, gotu kola uudistaa, rauhoittaa ja korjaa. Lakkakääpä ehkäisee pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkästi reagoivalle iholle. Koostumus on aavistuksen täyteläinen ja ruhtinaallisesti kosteuttava.

Suosittelemme käyttöä aamuin illoin. Imeytä hoitonestettä kasvoille ja kaulalle käsin taputtelemalla, Djusie-rituaalin mukaisesti. Nauti syväkosteutetusta tunteesta ja hehkuvasta ihosta kaikkina vuodenaikoina.

Djusie Fruit Glaze -kasvoöljy

Vitalizing & Brightening Facial Oil, 30 ml

Avainraaka-aineet:
skvalaani, ruusukvittensiemenöljy, açaí-marjaöljy, bisabolol, puolukansiemenöljy, ruusunmarjansiemenöljy

Fruit Glaze on upean kuullon kasvoille sytyttävä, funktionaalinen kasvoöljy, joka vahvistaa ja tukee ihon omaa suojabarriääriä tehokkaasti. Silkkinen ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy kiinteyttää ihoa ja kirkastaa sen väriä. Lisäksi se hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle. Mehukkaan marjaisa raaka-aineiden kokonaisuus ravitsee ja pehmentää kaikkia ihotyyppejä.

Fruit Glaze on ihanteellinen kasvoöljy samean ihon kirkastamiseen sekä arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Se suojaa ihoa tehokkaasti sekä ulkoisilta että sisäisiltä stressitekijöiltä (ilmansaasteet, ilmastointi, älylaitteiden sinivalo, emotionaalinen stressi, sääolosuhteet). Fruit Glaze on kehitetty myös ihanteelliseksi öljyksi meikin alle.

Skvalaani imeytyy nopeasti tukkimatta ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Ruusukvittenin siemenöljy ja ruusunmarjansiemenöljy rauhoittavat ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Acai-marjan öljy tasoittaa pigmenttiläiskiä. Viinirypäleensiemenöljy ja puolukansiemenöljy kirkastavat ja uudistavat ihoa sekä suojaavat sitä vapailta radikaaleilta.

Geraniumin, italianolkikukan, vihreän mandariinin ja bergamotin (bergaptene vapaa) eteeriset öljyt ravitsevat ihoa ja kohottavat mielialaa. Mieto, hienostunut tuoksu tulee tuotteen eteerisistä öljyistä, joilla on sekä aromaterapeuttiset että ihoa hoitavat vaikutukset.

Suosittelemme käyttöä aamuin illoin Acid Bloom-hoitonesteellä kosteutetulle iholle. Nämä kaksi tuotetta ovat lyömätön yhdistelmä kaikille ihotyypeille. Viimeistele verenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa vilkastuttavalla Djusie-kasvohierontarituaalilla.

Djusie-tuotteet valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja kolme ensimmäiseksi julkaistavaa tuotetta ovat vegaanisia. Pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

Kuusenpihka, pohjoisten metsiemme nestemäinen kulta

F-beauty – luonnonkauneuden ja itsearvostuksen puolesta

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.