Wild Nutrition on brittiläinen aidosti 100% luonnollisesta ravinnosta koostuvien lisäravinteiden valmistaja

Wild Nutrition: luonnolliset Food-Grown®-ravintolisät modernin elämän tueksi

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa korkealuokkaisia luonnollisia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Valmistuksessa käytetään patentoitua Food-Grown® -valmistusmenetelmää, jossa ravintoaineet sulautetaan osaksi täysravintoa. Menetelmän ansiosta elimistö tunnistaa ravintolisän sisältämät ravintoaineet ruokana ja pystyy hyödyntämään ne mahdollisimman tehokkaasti. Lähes 30 valmistetta kattavasta sarjasta löytyy tuotteet niin yleiseen hyvinvointiin kuin räätälöidyt täsmätuotteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravitsemustarpeisiin.

Mitä tarkoittaa Food-Grown®?

Wild Nutrition -tuotteet valmistetaan Food-Grown® -menetelmällä. Patentoidussa valmistusprosessissa ravintoaineet lisätään ja sulautetaan erottamattomaksi osaksi täysravintoa. Esimerkiksi C-vitamiini valmistetaan sitrushedelmistä tehdyssä murskassa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka sisältämät ravintoaineet kehon solut tunnistaa ravinnoksi ja ottaa hyötykäyttöön. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina. Wild Nutrition -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta.

Sarjan valmisteet ovat lisäaineettomia eivätkä sisällä turhia, ravintoaineiden imeytyvyyttä haittaavia ainesosia kuten sidos- tai täyteaineita. Tuotteet soveltuvat kasvissyöjille ja monet valmisteista sopivat myös vegaaneille. Kaikki valmistuksessa käytetyt raaka-aineet hankitaan eettisistä lähteistä ja tutkitaan eräkohtaisesti puhtauden ja tuoreuden takaamiseksi.

Wild Nutrition Food-Grown Ashwagandha Plus on KSM-66 ashwagandhasta valmistettu, magnesiumilla vahvistettu ravintolisä.

Tuotekehityksen taustalla naisterveyteen erikoistunut ravintoterapeutti

Henrietta Norton, naisterveyteen erikoistunut ravintoterapeutti, suunnittelee jokaisen valmisteen tuotekoostumuksen itse. Hän perusti sarjan alun perin tukemaan omaa asiakastyötään, sillä hän kohtasi ravintoterapeutin työssään paljon erilaisten terveysongelmien kanssa painivia naisia, joita halusi voida tukea parhaalla mahdollisella tavalla.

Henriettan tuotekehitys lähtee iän ja sukupuolen määrittämistä ravitsemustarpeista, jonka vuoksi ”one-size-fits-all” ajattelu istuu hänen mukaansa huonosti ravintolisiin. Tämän vuoksi sarjasta löytyy eri ikävuosiin räätälöidyt monivitamiinivalmisteet niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Lisäksi sarjaan kuuluu täsmätuotteet naisen eri elämänvaiheisiin ja hormonitoiminnan haasteisiin sekä General Living-tuotteet molemmille sukupuolille.

Vuoden 2022 SuperRuoka: Rikas Camelinaöljy

Living Nutrition – Fermentointi on luonnon ratkaisu ravintoaineiden ylivertaiseen imeytymiseen

Näitä luetaan

Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.