Supersuosittu Kombucha Cola on vihdoin täällä

Supersuosittu Kombucha Cola on vihdoin täällä

Saara Aarnio

Suomen suosituimpiin superfoodbrändeihin lukeutuva Puhdistamo ja rap-artisti Mikael Gabriel yhdistivät voimansa. Syntyi vuoden viilein virvoitusjuoma: Kombucha Cola, joka paitsi maistuu hyvältä, tekee suolistollesi hyvää. Pirskahtelevan luomujuoman kolan maku saadaan kanelista, vaniljasta ja sitrushedelmistä. Pullon etiketissä komeilee Mikael Gabrielin kultainen nimikirjoitus.

Mikä kumman kombucha?

Varsinkin nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa suosiota kahminut terveysjuoma kombucha, on perinteinen vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää ällistyttävän määrän suolistoystävällisiä maitohappobakteereja eli probiootteja (jopa noin 555 miljoonaa per pullo), entsyymejä ja orgaanisia happoja. Vuosituhansia vanhan perinnejuoman uskotaan edistävän ruoansulatusta, ylläpitävän suoliston tasapainoa ja parantavan vastustuskykyä. 

350 000 pullon ennakkoerä myytiin loppuun hetkessä

Markkinointi&Mainonta oli ajan hermolla uutisoidessaan 18.3.2019 huippusuositusta kolajuomasta ja siitä, miten messevä ennakkoerä myytiin loppuun alta aikayksikön. 

Puhdistamon myynti- ja markkinointijohtaja ja osakas Joni Inkisen mukaan tuotetta olisi valmistettu toki vielä suurempi erä, mutta tämän hetken tuotantokapasiteetilla laatujuoman suuremman erän valmistaminen ei olisi ollut mahdollista:

– Tuote ei synny lisäämällä sokeria veteen ja pullottamalla pulloon. Yhden erän tekeminen kestää noin kuukauden. Kyse on täysin elävästä tuotteesta, fermentoidusta vihreän teen juomasta. Kombucha-colaan on jo nyt muutamien viikkojen tilausjono, vaikka uutuus on vasta tulossa kauppoihin, Inkinen kuvailee Markkinointi&Mainonta-lehden jutussa.  

Tuotetta myynnissä rajoitettu erä

Koska tuotetta on myynnissä vain rajoitettu erä, suosittelemme tilaamaan sitä pikaisesti. 

Tilaamaan pääset tästä >>

Edellinen artikkeli

Herkkua aivoille!

Seuraava artikkeli

Avainlipun arvoisia ravintolisiä

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: