category
Osta Bioteekin Probiootti -sarjan lasten tuote, saat Probiootti Plus 30 kaps. kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Osta Bioteekin Probiootti -sarjan lasten tuote, saat Probiootti Plus 30 kaps. kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Jutta Mutila

Bioteekin Probiootti -sarjasta löytyy tuotteita niin aikuisille, kuin lapsille. Nyt ostaessasi jonkin kolmesta lasten tuotteesta, saat aikuisille suunnatun Probiootti Plus (30 kaps.) kaupan päälle!

Bioteekin Probiootti -sarjan lasten tuotteisiin kuuluu Probiootti Baby -maitohappobakteeritipat, Probiootti Baby + D3 tipat sekä Probiootti Junior, joka on purutabletti.

Probiootti Baby Maitohappobakteeritipat ja Baby +D tipat ovat auringonkukkaöljypohjaisia öljyvalmisteita, joita voi käyttää jo keskosillekin tarpeen mukaan. Tuote sopii niin päivittäiseen käyttöön kuin kuuriluontoisestikin käytettäväksi. Valmisteet ovat turvallisia, hyvin siedettyjä,
eivätkä vaikuta kasvuun tai suolen toimintaan. Tuotteiden ainoa ero on, että Baby +D3 -tuotteeseen on lisätty myös D-vitamiini, mitä suositellaan annettavaksi vauvoille ravintolisänä jo parin viikon ikäisestä lähtien. Tuotteet sopivat myös aikuisten käyttöön!

Probiootti Junior sopii lapsille, jotka osaavat käsitellä pastillia suussaan. Purutabletit ovat mansikanmakuisia ja sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia. Tuote sopii käytettäväksi päivittäin, mutta voi käyttää myös kuuriluontoisesti, esim. matkan yhteydessä tai antiboottikuurin aikana.

Ostaessasi Probiootti Baby, Probiootti Baby +D tai Probiootti Junior, niin saat kaupan päälle Bioteekin Probiootti Plus -kapselit (30 kaps.)!

Edellinen artikkeli

Bioteekin Omega-tuotteen ostajalle Bioteekin meikkipussi kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Seuraava artikkeli

Osta kaksi Bioteekin Super -sarjan tuotetta, saat Super Sinkin kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: