category
Bioteekin Omega-tuotteen ostajalle Bioteekin meikkipussi kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Bioteekin Omega-tuotteen ostajalle Bioteekin meikkipussi kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Jutta Mutila

Bioteekin Omega-sarja koostuu kolmesta tuotteesta, jotka ovat Omega Oil, Omega Duo ja Omega Junior.

Omega Oil on vahva kalaöljyvalmiste luonnollisessa muodossa, nestemäisenä öljynä. Öljyä on helppo annostella lasipullosta, suositus teelusikallinen päivässä. Omega Oilissa on runsaasti sekä EPA:a että DHA:ta. Öljy saadaan turskasta, seitistä ja koljasta, jotka ovat saaneet elää vapaana Pohjois-Atlantin kylmissä vesissä. Kalat käsitellään heti pyynnin jälkeen ja öljy puristetaan jo kalastusaluksella! Bioteekin Omega Oil on Friend of the Sea -sertifioitu tuote!

Omega Duo on kapselimuotoinen omega-3-valmiste, jonka öljy on peräisin sardelleista, sardiineista sekä turskasta ja siihen on lisätty E-vitamiinia. Yhdessä kapselissa on omega-3-rasvahappoja 650 mg ja näistä E-EPA:a on 450 mg ja E-DHA:ta 200 mg! Myös Omega Duo on Friend of the Sea -sertifioitu tuote ja sitä saa kahdessa pakkauskoossa!

Omega Junior on perheen pienimmille suunnattu kalaöljyvalmiste pureskeltavana
geelitablettina, joka maistuu mansikalle ja sitruunalle. Lasten kasvua ja kehitystä on ilo seurata ja erityisesti DHA on tärkeää aivojen hyvinvoinnille! Omega Junior kuuluu myös Friend of The Sea -sertifioituihin tuotteisiin!

Ostaessasi nyt minkä tahansa Bioteekin Omega -tuotteen, saat kaupan päälle Bioteekin meikkipussin. Ostaessasi kaksi Bioteekin Omega -tuotetta, saat kaksi meikkipussia jne.!

Edellinen artikkeli

Tilaa satasella – saat Hyvis Kahvin kaupan päälle (kampanja päättynyt)

Seuraava artikkeli

Osta Bioteekin Probiootti -sarjan lasten tuote, saat Probiootti Plus 30 kaps. kaupan päälle! (Kampanja on päättynyt)

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: