Ashwagandha auttaa hallitsemaan stressiä

Maailmalla hypetetty ihmeyrtti auttaa pärjäämään elämän oravanpyörässä

Ashwagandha on tämän vuoden trendaavimpia yrttejä länsimaissa. Tämä vuosituhansia intialaisessa ayurvedassa käytetty kasvi on tutkitusti tehokas apu stressin lievittämiseen, mielen tyynnyttämiseen ja univaikeuksien helpottamiseen. Mikä on syy siihen, että jo kymmenettuhannet suomalaiset ovat vaikuttuneita ashwagandhan hyödyistä?

Tuntuuko toisinaan siltä, että olo on iloton ja ärtynyt, nukahtaminen takkuaa ja keskittyminen herpaantuu herkeämättä? Nämä oireet voivat johtua liiallisesta stressistä, jo ka piinaa entistä useampaa suomalaista. Työterveyslaitoksen vuonna 2023 tekemän tutkimuksen mukaan 28 % suomalaisista työntekijöistä koki merkittävää stressiä työssään, ja jopa 55 % ilmoitti työpaineidensa lisääntyneen viime vuosina.

Ei olekaan mikään ihme, että kiinnostus stressinhallintaan kasvaa jatkuvasti. Yksi tämän hetken kuumimmista yrteistä on ashwagandha - yrtti, joka tunnetaan suomeksi nimellä rohtokoisio. Tämä intialaisen ayurveda - lääketieteen perinteinen mahtikasvi parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Kliinisten tutkimusten mukaan ashwagandha auttaa myös rentoutumaan, nukahtamaan ja ylläpitämään tunne - elämän vakautta.

Ashwagandhasta tehokasta apua stressinhallintaan

Ashwagandha auttaa hallitsemaan stressiä

Ashwagandhan suosio perustuu sen monipuolisiin ja tutkittuihin hyötyihin stressinhallinnassa, nukahtamisen edistämisessä sekä henkisen ja fyysisen suorituskyvyn kohentamisessa.

Stressin aikana lisämunuaisten kuorikerros tuottaa kortisolia, joka tunnetaan stressihormonina. Kortisolin ylenpalttinen eritys voi häiritä muiden hormonien, kuten melatoniinin ja serotoniinin, tuotantoa. Tämä selittää, miksi stressi aiheuttaa univaikeuksia ja mielialan vaihteluita. Tutkimukset osoittavat, että ashwagandha tasapainottaa kortisolitasoja, mikä auttaa elimistöä käsittelemään stressiä tehokkaammin.

Tehokasta apua stressinhallintaan

Liiallinen stressi heikentää elämänlaatua monin tavoin. Kliiniset tutkimukset KSM66 - ashwagandhanjuuriuutteella osoittavat, että täyden spektrin ashwagandha auttaa hallitsemaan stressiä ja säilyttämään hallinnan tunteen kiireisessäkin arjessa. Siksi ashwagandhan avulla onkin helpompaa pärjätä elämän oravanpyörässä. 

Lisää henkistä ja fyysistä suorituskykyä

KSM66 - ashwagandhauutteella tehtyjen tutkimusten mu kaan ashwagandha auttaa ylläpitämään kestävyyttä sekä energian ja elinvoiman tunteita. “Ayurvedan prinssiksikin” tituleerattu yrtti onkin noussut suureen suosioon myös kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa; sen on todettu tukevan lihasmassan kasvua ja lisäävän sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä.

Parempi keskittymiskyky

Infoähky, työtehtävien sirpaleisuus, toistuvat keskeytykset ja huonolaatuinen uni laittavat monen ihmisen jaksamisen koetukselle. Stressinhallintaa parantava KSM66 - ashwagandha tukee tutkitusti kognitiivisia kykyjä, joihin kuuluvat mm. tarkkaavaisuus, keskittyminen, toiminnanohjaus ja muistitoiminnot.

Valvottaako stressi?

Univaikeudet lukeutuvat kaikkein yleisimpiin stressioireisiin. Ashwagandha on tunnettu kyvystään auttaa sekä k ehoa että mieltä rentoutumaan. Sen säännöllinen käyttö voi parantaa merkittävästi kehon palautumiskykyä stressaavien tilanteiden jälkeen. Ashwagandha edistää syvän ja rauhallisen unen saavuttamista, mikä helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Hyvin nukutun yön jälkeen heräämme virkeinä ja skarppeina, mikä auttaa meitä suoriutumaan päivän haasteista tehokkaammin ja energisemmin.

Testaa ja totea teho ihan itse - osta Harmonia KSM66 tästä!

Tähän liittyvät tuotteet:

Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa

Näitä luetaan

Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Kesä, aurinko ja unen haasteet
Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla
Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei...
Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla
Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan...
Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä
Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat...
Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan
Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt...
Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla
Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.