Syleile seesteisiä kesäöitä MELZENin kanssa

Kesä, aurinko ja unen haasteet

Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen levottomuutta ja väsymystä. On tärkeää ymmärtää auringonvalon vaikutus nukahtamiseen. 

Miksi kesällä valvottaa?

Kesällä pidemmät päivät ja runsas auringonvalo voivat häiritä sisäistä vuorokausirytmiä. Erityisesti illalla auringonvalo voi estää melatoniinin tuotantoa - hormonin, joka säätelee uni-valverytmiä. Tämä vaikeuttaa nukahtamista tavalliseen aikaan. Lisäksi liiallinen altistuminen auringonvalolle voi hidastaa melatoniinin tuotantoa, mikä viivästyttää unen alkamista.

Kesäyöt tuovat mukanaan muitakin haasteita nukahtamiselle. Kesäpäivien lämpö voi tehdä makuuhuoneesta epämukavan nukkumispaikan. Lämpö vaikuttaa yleiseen mukavuuteen ja unen laatuun. Monille meistä lämpö on tuttu haaste myös ulkomaanmatkoilta. Uusi ympäristö voi jo itsessään aiheuttaa epänormaalia oloa ja nukahtaminen voi olla vaikeaa sekä uuden ympäristön, kuumuuden, valon että aikaerojenkin vuoksi.

Huonosti nukutun yön ja näiden tekijöiden yhdistelmä voi aiheuttaa väsymystä ja vaikuttaa päivittäiseen toimintakykyyn. Kesällä onkin tärkeää kiinnittää erityistä huomiota nukahtamiseen vaikuttaviin tekijöihin ja pyrkiä minimoimaan häiriöiden negatiiviset vaikutukset ajoissa. 

Melzen melatoniinit

Esittelyssä MELZEN: avuksi nukahtamiseen kesällä

MELZEN tarjoaa tehokkaan ratkaisun, joka auttaa sinua nukahtamaan kesälläkin lyhyemmässä ajassa. MELZEN on melatoniiniyhdistelmävalmiste, jossa yhdistyvät melatoniini ja B6-vitamiini. Yhdessä nämä tutkitut ainesosat tukevat tervettä nukahtamistasi ja auttaa sinut virkeämpiin aamuihin myös auringonvalon täytteisenä aikana. Lisäksi melatoniini lievittää jet lagin eli aikaerorasituksen vaikutuksia useiden aikavyöhykkeiden yli matkustettaessa, jotta sinun olisi helpompi palauttaa rytmisi kesälomareissujen yhteydessä. 

  1. Melatoniini: MELZEN sisältää melatoniinia, joka on elimistön luonnollisesti tuottama uni-valverytmiä säätelevä hormoni. Melatoniinin täydentäminen erityisesti kesällä auttaa palauttamaan ja vahvistamaan kehosi luonnollista nukahtamisaikaa. Kun käytät MELZENiä, voit nukahtaa valon määrästä huolimatta lyhyemmässä ajassa.
  1. B6-vitamiini: MELZEN sisältää myös B6-vitamiinia, joka on elimistöllemme välttämätön ravintoaine. Sillä on tärkeä rooli mm. edistää elimistömme hormonitoiminnan säätelyä. Kehossamme on useita eri hormoneita ja yksi tärkeimmistä unen kannalta on melatoniin. Kehon oma melatoniinituotanto on kriittinen terveelle uni-valverytmille. MELZENin sisältämän B6-vitamiinin avulla tuet kehon omaa hormonitoimintaa ja tätä kautta unellekin tärkeitä toimintoja. 

Syleile seesteisiä kesäöitä MELZENin kanssa 

Ota kaikki irti kesäöistäsi ottamalla MELZEN osaksi iltarutiinejasi. Seuraa näitä vinkkejä optimoidaksesi kokemuksesi:

Ylläpidä tasaista nukkumisaikataulua: Pidä kiinni säännöllisestä unirytmistä menemällä nukkumaan ja heräämällä samaan aikaan joka päivä, myös viikonloppuisin. Johdonmukaisuus auttaa säätelemään sisäistä kelloa ja edistää parempaa unta.

Rauhoitu ennen nukkumaanmenoa: Kehitä rentouttava nukkumaanmenorutiini, joka viestii kehollesi, että on aika nukkua. Vältä kirkkaita näyttöjä, kuten älypuhelimia tai tabletteja, vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa, sillä sininen valo voi häiritä melatoniinin tuotantoa.

Ota MELZEN: Ota MELZEN tabletti ohjeiden mukaan noin 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. MELZENin sisältämä melatoniinin ja B6-vitamiinin yhdistelmä tukee hyvin yllä mainittuja iltarutiineja ja antaa sinulle mahdollisuuden nukahtaa lyhyemmässä ajassa ja herätä virkeänä uuteen aamuun.

Ota kesäyöt vastaan ilolla

Älä anna kesäauringon varastaa arvokkaita uniasi. Ymmärrä ja hyväksy auringonvalon vaikutukset unirytmiisi. Tee pieniä tarvittavia muutoksia iltarutiineihisi ja näin voit saada takaisin iltarauhan. Kokeile iltarutiinivinkkejämme sekä ota MELZEN osaksi kesäiltoja optimaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Näin voit nauttia kesästäsi virkeänä ja olet valmiina ottamaan aurinkoiset päivät ilolla vastaan. 


* Blogissa käytetyt terveysväitteet perustuvat melatoniinin ja B6-vitamiinin hyväksyttyihin terveysväitteisiin: Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa sekä auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tähän liittyvät tuotteet:

Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa

Näitä luetaan

Maailmalla hypetetty ihmeyrtti auttaa pärjäämään elämän oravanpyörässä
Ashwagandha on tämän vuoden trendaavimpia yrttejä länsimaissa. Tämä vuosituhansia intialaisessa...
Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla
Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei...
Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla
Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan...
Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä
Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat...
Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan
Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt...
Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla
Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.