Suolakiteitä täynnä oleva puulusikka

Tuisan Sade-sarja

Tuisan Sade -sarjan saat nyt kokonaisuudessaan
Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

 

Tuisa on monille tuttu kristallisuolatuotteistaan. Suola taas on monille tuttu juttu keittiöstä, mutta sitä käytetään myös lukuisissa DIY-ihonhoito-ohjeissa. Tuisan Sade -sarja liittääkin nyt nämä kaksi asiaa yhteen: suolan ja ihonhoidon.

 

Himalajan kristallisuola

Kristallisuola on muodostunut miljoonia vuosia sitten kun suola on jäänyt puristuksiin Himalajan vuoriston alaosiin alkumeren haihduttua pois. Paine on aiheuttanut suolan kristallisoitumisen. Kauniin punertavan sävyn vuoksi kristallisuolaa kutsutaan myös ruususuolaksi. Punertava sävy tulee suolan sisältämästä mangaanista ja raudasta. Himalajan kristallisuola sisältää luonnollisesti lukuisia kivennäis- ja hivenaineita kuten kaliumia ja magnesiumia. Kristallisuola on luonnonsuolaa joten sitä ei käsitellä teollisesti: siitä ei poisteta eikä siihen lisätä mitään ylimääräistä. Se on puhdasta ja suojassa saasteilta, sillä esiintymät ovat syvällä Himalajan kallioissa. Tuisa tuo itse maahan käyttämänsä kristallisuolan.

Sade-sarja

  • allergikoille
  • atoopikoille
  • aknen ja psoriaksen hoitoon
  • päänahan hoitoon
  • kutinaan
  • punoitukseen
  • ärtyneelle iholle
  • normaalille iholle
Sade-sarjaan kuuluu kymmenen tuotetta jolla saat hoidettua itsesi päästä varpaisiin. Sade sarja on kehitetty suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa ja myös sen valmistus tapahtuu Suomessa. Sopiva sarja siis tähän Suomi 100 -juhlavuoteen. Tuotteet valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti. Raaka-aineina toimivat laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt ja -uutteet, ecocert-hyväksytyt ainesosat sekä tietysti kirkkaimpana koko sarjaa kannatteleva Himalajan kristallisuola. Kristallisuola hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa ja sillä on luonnostaan desinfioiva vaikutus. Suola myös tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä. Sade-sarjan tuotteet sopivatkin kaikille!
Käytännössä: Minulla testissä oli shampoo ja hoitoaine, vartalovoide sekä hammastahna.
Shampoo ja hoitoaine yllättivät minut. Minulla on puoleen selkään asti pitkät ja helposti "pörröön" menevät takkukasa hiukset. Olen joskus muinoin käyttänyt arganöljyä hiuksiin, jotta ne eivät "pörrööntyisi", mutta pullon loputtua olen kai unohtanut hankkia uuden. Sade-shampoo sisältääkin arganöljyä jo valmiiksi, mikä oli positiivinen löytö. Lisäksi siinä on tietysti kristallisuolaa, joka rauhoittaa ja hoitaa päänahan ihoa, sekä mustaherukan siemenöljyä, joka hoitaa hiuksia uudistaen ja raviten niitä.
 
Hoitoaineessa on tietysti myös kristallisuolaa sekä mustaherukan siemenöljyä ja jojobaöljyä. Nämä kombinaatiot ne toimii. Hiukset näyttävät kiiltäviltä ja terveiltä, ja mikä parasta niitä on helppo käsitellä, eikä ne mene yhtään pörröön enää. Tavara on myöskin riittoisaa, näin pitkillä hiuksilla sekin on suuri plussa. Mitä nyt purtiloiden ulkonäkö on suoraan menneiltä aikavuosilta.. mutta ei sekään loppujen lopuksi haittaa esteetikon silmää, kun tuote itsessään on kunnossa! Näistä shampoo on hajusteeton ja hoitoaine vain miedosti hajustettu. Käyttökokemuksen jäljiltä voin sanoa että hyvin miedosti!
 
Sade-sarjaan kuuluu myös suolahammastahna ja sen voi valita fluorilla tai ilman. Kristallisuolahan puhdistaa ja desinfioi suun luonnollisesti. Hammastahnan sisältämä Aloe vera taas hoitaa suun limakalvoja. En ole itse ennen käyttänyt suolahammastahnaa ja ensimmäiset kokeilut olikin todellisia kokemuksia. Muutaman kerran se otti ennen kuin tottui, ja sitten se suola tuntuikin jo ihan luonnolliselta valinnalta.
 
 
Sade-vartalovoide sai ensimmäisen plussan pakkauksestaan: pumppupullosta. Minä satun olemaan pumppupullojen suuri ystävä, en oikein edes tiedä miksi, mutta näin nyt vain on. Ja kuten muutkin Sade-sarjan tuotteet tämäkin tavara on riittoisaa. Se levittyi ja imeytyi hyvin niin kosteaan, kuin kuivaankin ihoon. Vartalovoide sisältää kookosöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti ja pitkään. Ihohan on meidän suurin elin ja siitä tulisi pitää hyvää huolta. Sade-vartalovoide sisältää myös oliiviöljyä, joka auttaa ihoa uudistumaan ja pehmentää sitä. Karitevoipuun rasva hoitaa rasittunutta ihoa. Voiteessa on myös E-vitamiinia, joka vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä. Kaikin puolin hyvä tuote ja vielä kaiken lisäksi hajusteeton.
 
Sade sarjaan kuuluu näiden lisäksi
  • Tuttu vanha Kristallisuolasuihke joka toimii iholle ja kasvoille päivittäiseen käyttöön rauhoittamaan, raikastamaan ja pehmentämään ihoa.
  • Sade Hoitava salva on tehovoide ärtyneelle, kärsineelle iholle ja erityistarpeisiin esimerkiksi hyttysenpistoksiin. Se sisältää muun muassa mehiläisvahaa ja auringonkukkaöljyä.
  • Sade sarjan Käsivoide hoitaa ja ravitsee ihoa, sekä nimestään huolimatta soveltuu erinomaisesti hoivaamaan myös kantapäitä.
  • Hemmotella voit itseäsi Sade-sarjan Ruusu-kylpysuolalla, joka sopii niin jalka- kuin kokovartalokylpyihin.
  • Sade Kuorintaöljyllä ihosta tulee silkinpehmeä. Hoidon jälkeen iho elpyy ja tasapainoittuu. Mikä parasta, kuorintaöljy sopii kuivalle ja herkälle iholle, sekä iho-ongelmien hoitoon!
Kaiken kaikkiaan jo sarjan nimi Sade sai ainakin minut jo hyvälle tuulelle. Mikä onkaan sen raikkaampaa kuin sateen jälkeinen ilma. Niin oli myös minun oloni sarjan tuotteiden käytön jälkeen. Sarjasta tosiaan huomaa että se on Suomessa tehty ja suomalaisia ajatellen tehty. On otettu huomioon niin vaativat sääolosuhteet, kuin meidän herkät hipiämmekin. Peukut siis tälle tuoteperhelle ja sateesta nauttimaan! 
 Alunperin julkaistu 21.8.2017 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

15 vinkkiä sheavoin käyttöön

Radico-hiusväreistä

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.