Murumuru – suomalaista luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Murumuru – suomalaista luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Saara Aarnio

Murumuru on suomalaisen Naviter Oy:n ihastuttava luonnonkosmetiikkasarja. Sarja sopii koko perheen ihon ja hiusten hoitoon. Kaikki Naviterin tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingin Herttoniemessä – niin myös ihanat, herkälle iholle täydellisesti sopivat Murumuru-sarjan tuotteet. Murumurun ehdottomia valtteja ovat kotimaisuus, tuotteiden monikäyttöisyys, laadukkaat raaka-aineet ja ekologinen, vastuullinen arvomaailma.

Helppoa ja yksinkertaista 

Murumuru syntyi ajatuksesta kehittää luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet sopivat mutkitta koko perheelle. Lisäksi tavoitteena oli luoda tuotteita, joilla on useita eri käyttötarkoituksia, ja tuotteita, jotka tukevat toinen toisiaan. Kätevää, eikö? 

Lähituotteita ekologiseen elämäntapaan

Murumuru on oiva valinta ekologiseen elämäntapaan. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja niissä käytetään runsaasti suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä. Tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Sarjaan kuuluu myös täysin biohajoaviin pakkauksiin pakattuja tuotteita.

Ihoa ja hiuksia hoitava murumuruvoi

Sarjan tuotteet perustuvat ihoa ja hiuksia rauhoittavaan, kosteuttavaan ja hoitavaan murumuruvoihin, jolla on myös antibakteerisia ja ihon punotusta vähentäviä vaikutuksia. Tuotteet tehostavat herkän ihon suojaa kosteuttamalla ja ravitsemalla ihoa. 

Murumuruvoita valmistetaan erottamalla sitä murumurun (Astrocaryum Murumuru) siemenistä. Tuoksuton murumuruvoi on luonnollinen kosteuttaja, joka parantaa ihon joustavuutta estämällä kosteuden haihtumisen iholta. Näin ihosta tulee heleä, pehmeä ja kimmoisa. Murumuruvoi estää erinomaisesti kosteuden haihtumista myös hiuksista. Näin hiuksista tulee terveet ja vahvat.

 

Tutustu tuotteisiin tästä >> 

Murumuru-tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Tähän liittyvät tuotteet

Ale -20%
Murumuru Sinkkivoide
Murumuru Sinkkivoide
Tämä kevyt sinkkivoide on ärtyneen ihon pelastus. Voide on nopea ja tehokas apu kaikkialle punoittavalle iholle. Oli kyseessä finnialue, auringonpolttama tai vaippaihottuma, on sinkkivoide täydellinen täsmätuote rauhoittamaan ihoa. Se levittyy helposti ja ravitsee sekä pehmentää ihoa luonnollisesti. Ainesosista Murumuruvoi on täsmätuote ihon punoitukseen. Se myös ehkäisee luonnollisesti kosteuden haihtumista iholta Sinkki on mineraali joka suojaa ihoa. Sillä on ihoa rauhottava vaikutus E-vitamiini on suoja ympäristön haittoja vastaan Piparminttuöljy rauhoittaa talintuotantoa Käyttö Ärtyneelle iholle tarpeen mukaan. Huomioitavaa Murumurun sinkkivoide on koostumukseltaan hyvin paksua ja siksi uuden tuotteen käyttöönotto voi olla melko työlästä. Tuotetta voi joskus joutua pumppaamaan jopa useita kymmeniä kertoja, jotta pakkauksen sisältö lähtee kunnolla liikkeelle. Suosittelemme pumppaamaan pumppua ensimmäisillä kerroilla voimakkaasti ja pitkään. Murumuru Valmistettu Suomessa 100% Vegaaninen FI-Natura-Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu Suomalainen Murumuru-sarja haluaa tarjota ylellistä luonnonkosmetiikkaa kaikille. Tuotteet sopivat herkälle iholle ja niitä voi käyttää koko perhe. Murumurun pääraaka-aine murumuruvoi tunnetaan tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan ja siksi se sopii loistavasti herkälle iholle. Murumurun takana on Naviter Oy.
11.16 €

Edellinen artikkeli

Evonia®-tuotesarja on suunniteltu hiustesi hyväksi

Seuraava artikkeli

Korealainen ihonhoito – testissä Whamisa-tuotteet

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: