luv,A - testissä uusi luonnonkosmetiikkasarja

Luv,A – testissä uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

Luv,A on upouusi suomalainen kauneusbrändi, jolta löytyy sekä ihoa hellivät luonnonkosmetiikkatuotteet että sisäisestä hyvinvoinnista huolta pitävät ravintolisät. Merkin takana on Supermood-kosmetiikkasarjastakin tuttu Anne Kukkohovi.

Tuotepäällikkömme Jutta testasi uuden luv,A-sarjan lippulaivatuotteet, Magic Tough Hand Cream -käsivoiteen, Eye Cream with Elderflower Extract -silmänympärysvoiteen, Day Cream with Liquorice Extract -päivävoiteen, Night Cream with Liquorice Extract -yövoiteen, luv,A Castor Oil -risiiniöljyn sekä Organic Argan Oil -arganöljyn.

luv,A Magic Touch Hand Cream -käsivoide

luv,A Magic Touch Hand Cream -käsivoide

Mikä tuote on kyseessä?
luv,A Magic Touch Hand Cream with Calendula Extract on kehäkukkauutetta sisältävä käsivoide. Kehäkukan tiedetään pehmentävän ja rauhoittavan ärtynyttä ihoa. Kehäkukka on siis elvyttävä, uudistava, tulehduksia hoitava ja herkälle iholle soveltuva yrtti!

Kuinka tuote toimi?
Saadessani voiteen testiin olivat käteni niin kuivat, että niissä oli jo haavaumiakin. Viisivuotiaallamme oli sama tilanne. Jatkuva pesu, kuiva ilma ja käsidesi olivat tehneet tehtävänsä.

Voiteen koostumus on mukavan keveä. Keveästä koostumuksestaan huolimatta voide on riittoisaa ja se imeytyy todella hyvin!
Mietin aluksi, että mahtaako niin keveä voide tepsiä korppukäsiini. Epäluuloni osoittautuivat kuitenkin täysin vääriksi, ja käsivoide toimi todella hyvin! Jo kolmessa päivässä raju karheus oli lähes kokonaan hävinnyt ja haavaumat olivat lähteneet hyvin paranemaan. Aluksi voide kirveli jonkin verran pahimmissa kohdissa, mutta ei haitaksi asti. Lapseni ei todennut kirvelyä.

Tätä voidetta voin lämpimästi suositella, vaikka kätesi olisivat jo tosi kuivat!

luv,A Eye Cream with Elderflower Extract -silmänympärysvoide

luv,A Eye Cream with Elderflower Extract -silmänympärysvoide

Mikä tuote on kyseessä?
Luv,A Eye Cream with Elderflower Extract on kosteuttava ja elvyttävä silmänympärysvoide, jossa on vaikuttavina aineina mm. seljankukkauutetta sekä lakritsiuutetta. Seljankukka ravitsee ja parantaa ihon vastustuskykyä. Lakritsi rauhoittaa, hillitsee tulehdusta ja hidastaa ihon ikääntymistä.

Kuinka tuote toimi?
Olen kokeillut useita eri luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita. Tämän voiteen tuoksu on melko neutraali, ei huono! Itse pidän koostumukseltaan suhteellisen ohuista, jopa ennemmin “liruista” silmänympärysvoiteista, kuin paksuista. Tämä silmänympärysvoide on siltä väliltä.

Yleensä tykkään pumppupulloista, mutta tämän silmänympärysvoiteen kohdalla täytyy olla todella varovainen, ettei voidetta tule otettua liikaa. Itse voide tuntuu mukavan pehmeältä sormien välissä ja se levittyy helposti. Voiteesta jää omiin silmänalusiini pieni rasvaisuuden tuntu, joten tuote saattaisi sopia paremmin kuivaihoiselle. Oma silmänympärysihoni on normaali.

luv,A Day Cream with Liquorice Extract -päivävoide

luv,A Day Cream with Liquorice Extract -päivävoide

Mikä tuote on kyseessä?
Luv,A Day Cream with Liquorice Extract on lakritsi- sekä Liftonin Xpress -uutetta sisältävä päivävoide. Liftonin Xpress -uute uudistaa ihosoluja napakoittaen ja kiinteyttäen ihoa. Lakritsiuute taas rauhoittaa, hillitsee tulehdusta ja hidastaa ikääntymistä.

Kuinka tuote toimi?
Voide on ohutta ja siinä on ihanan makea tuoksu. Voide levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Parin minuutin jälkeen levittämisestä iho ei tunnu lainkaan rasvaiselta, vaan pehmeältä, raikkaalta ja tasaiselta.

Ohjeen mukaan voidetta tulisi levittää aamuisin runsaasti. Itse levitin voidetta hyvinkin maltillisesti, ja se riitti omalel sekaiholleni hyvin. Kuivalle iholle voidetta varmasti menisikin enemmän. Kivan keveä voide, jonka oletan toimivan kuivallekin iholle, kunhan voidetta levittelee runsaammin, tykkään!

luv,A Night Cream with Liquorice Extract -yövoide

luv,A Night Cream with Liquorice Extract -yövoide

Mikä tuote on kyseessä?
luv,A Night Cream with Liquorice Extract on rauhoittavaa lakritsiuutetta sisältävä yövoide. Voiteessa on lisäksi eri öljyjä ravitsemassa, kosteuttamassa ja uudistamassa ihoa.

Kuinka tuote toimi?
Voide on päivävoidetta paksumpaa, kuten olettaa saattaakin, mutta yövoiteista kuitenkin ohuimmasta päästä. Voide on silkkisen pehmeää ja se levittyy erittäin hyvin! Voide imeytyy nopeasti ja iholle ei juurikaan jää rasvan tuntua. Tässäkin voiteessa kehoitetaan levittämään runsaasti, mutta jälleen omalle iholleni riitti pieni määrä. Voiteen tuoksu on ihana, ja hieman voimakkaampi kuin päivävoiteessa. Iho on ihanan pehmeä käytön jälkeen. Suositus tällekin!

luv,A Castor Oil -risiiniöljy

luv,A Castor Oil -risiiniöljy

Mikä tuote on kyseessä?
WOW, mitkä ripset, räps! – sanoo tämän risiiniöljyn pakkaus. Risiiniöljy on monipuolinen öljy, joka on tullut nykyään erityisen tutuksi ripsiöljynä. Risiiniöljy auttaa ripsiä kasvamaan pidemmäiksi ja tuuheammiksi. Harvat kulmakarvat voivat myös saada uutta boostia risiiniöljystä. Luv,A -risiiniöljy on 100% öljyä, eli siihen ei ole lisätty mitään muita ainesosia.

Kuinka tuote toimi?
Testasin risiiniöljyä ripsiini. Öljyä tulee käyttää säännöllisesti toimiakseen, ja olen nyt käyttänyt öljyä pari kuukautta. Ripsien pituudessa en niinkään ole huomannut eroa, sillä ne ovat normaalistikin suhteellisen pitkät. Olen kuitenkin huomannut, että ripset kasvavat tuuheampina, eli joko ripsiä kasvaa määrällisesti enemmän tai sitten ne pysyvät pidempään kiinni irtoamatta. Mene ja tiedä, mutta mukava muutos!

Öljyn käyttö on terapeuttista. Öljy on niin ihanan pehmeää ja silkkistä, että sitä tekisi mieli levitellä laajemminkin. Ihanimpia koostumuksia, joihin olen törmännyt!

luv,A Organic Argan Oil -arganöljy

luv,A Organic Argan Oil -arganöljy

Mikä tuote on kyseessä?
luv,A Organic Argan Oil on puhdasta luomuviljeltyä arganöljyä. Se on parhaimmillaan kuivalla sekä aikuisella iholla. Arganöljy on erittäin monikäyttöinen: sitä voi käyttää muun muassa vartalovoiteeseen sekoitettuna, kuivan ihon täsmähoitona (esim. kuivat kantapäät), raskausarpien ehkäisemiseksi, sheivauksen jälkeen kaikille ihoalueille, päänahalle ja hiuksiin sekä kynsille ja kynsinauhoille! Luv,A -arganöljyä suositellaan erityisesti kasvoille ja kaulan iholle sekä silmänympäryksille.

Arganöljy sisältää luonnostaan runsaasti E-vitamiinia sekä antioksidantteja. Nämä uudistavat ja korjaavat ihoa sekä parantavat ihon elastisuutta.

Kuinka tuote toimi?
Kokeilin tätä öljyä sääriini sheivaamisen jälkeen sekä polvessani olevaan erityisen kuivaan, halkeilevaan ja verestävään ihottumaan sekä päänahkani kuivalle ihoalueelle. Kokeilin päänahalleni öljyä niin, että annoin sen vaikuttaa vain noin tunnin, mutta kuiva ihoalue on tälläkin käsittelyllä helpottanut mukavasti! 

Polven ihottumaan hieroin öljyä sellaisenaan, ja iho näytti jo ensimmäisen vuorokauden jälkeen yllättävän paljon paremmalta, ja ihon kunto on päivä päivältä parantunut. Öljy kirveli hiukan ensimmäisten parin päivän ajan ihon ollessa vielä haavainen, mutta tämän jälkeen ei kirvelyä enää ole ollut. Näin hyvässä kunnossa tämä ihottuma ei ole tainnut olla noin viiteen vuoteen!

Öljy on myös ollut erittäin toimiva sheivaamisen jälkeen käytettynä. Ihoni on sheivaamisen jälkeen kevyesti ärtynyt, mutta arganöljyä käytettäessä ei ihossa näy seuraavana päivänä mitään merkkejä höyläämisestä! Ihon väri on myös pirteämpi öljyn käytön jälkeen ja se tuntuu pehmeämmältä.

Saat nyt kaikki luv,A-sarjan ihonhoitotuotteet ja ravintolisät tutustumistarjouksena -30 %! Tarjous on voimassa 2.8.2020 asti. 

Tähän liittyvät tuotteet:

Unohda K-beauty, nyt on kotimaisen S-beautyn vuoro!

Myös normaali iho kaipaa säännöllistä hoitoa

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.