Nainen pitelee käsissään Taiga Cosmeticsin voidetta ulkona syksyisellä pellolla

Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Olet ehkä lukenut siitä, kuinka vuodenaikojen muuttuessa ihosi tarvitsee kasan erilaisia tuotteita eri vuodenaikoihin. On fakta, että vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä pintakuivuutta, jota taas ei välttämättä kesähelteillä ilmene.

Eri sääolosuhteisiin reagoimista tärkeämpää on kuitenkin vankka perusta omassa ihonhoitorutiinissa. Tärkein ihonhoidon perusta on hoitaa omaa ihoa ihotyyppisi mukaisesti, jolloin ihon ohimenevät epätasapainotilat ovat helposti ratkaistavissa. Kun peruspaletti on kunnossa, niin sitä voi rikastuttaa hyvin yksinkertaisilla lisäyksillä, ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan kuitenkin kärsivällisyydellä ja säännöllisillä ihonhoitorutiineilla. Ihonhoidon peruspaletti koostuu kahdesta perustekijästä: puhdistuksesta ja kosteutuksesta.

Ihonhoidon kulmakivet, puhdistus ja kosteutus

Valitse ihon puhdistukseen hellävaraisen tehokas ja minimalistinen Taiga Cosmetics puhdistusöljy, joka puhdistaa ihon sellaisenaan tai osana kaksoispuhdistusta. Tämä luonnollinen puhdistusöljy on ihanteellinen kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta soveltuu kaikille ihotyypeille ja epätasapainotiloille. Taiga puhdistusöljy on kerännyt kiitosta siitä, että se emulgoituu veteen ja poistaa myös vedenkestävän meikin. Puhdistavien ominaisuuksien lisäksi tämä puhdistusöljy myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa, valmistellen sen seuraaville ihonhoitotuotteille.

Ihon kosteuttaminen onnistuu useammallakin tuotteella, mutta tehokas ihonhoitaja valitsee siihen riittoisan silmänympärysvoiteen ja tämän lisäksi Taiga Cosmeticsin 24 H voiteen, jossa on yö- ja päivävoide samassa pakkauksessa. Eye Cream Anti-Age on palkittu luonnollinen silmänympärysvoide ja se kyllä lunastaa odotukset. Silmänympärysvoide levittyy iholle samettisesti ja on suorastaan täydellinen meikin alla. Hajusteeton ja samettinen koostumus kosteuttaa ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa.

24 H Cream Anti-Age on sarjan kosteuttavin ja ravinteikkain kosteusvoide, joka hoivaa kasvojen ihoa tyrninsiemen- ja arganöljyn voimin. Tämä tehopakkaus sopii kasvovoiteeksi niin aamu- kuin ihonhoitorutiiniin ja soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Koostumuksensa ja ainutlaatuisten tehoaineidensa ansiosta tämä tuote tarjoaa iholle sekä vesi- että rasvakosteutusta.

Syysviimalla iho saattaa mahdollisesti janota lisäkosteutusta, kaiva tällöin kaapista luonnollinen kasvovesi sammuttamaan ihon jano ja kasvoöljy haarniskaksi tuulta ja kylmyyttä vastaan. Tunnistat lisäkosteutuksen tarpeen ihon pintakuivuudesta, joka voi näyttäytyä eri ihotyypeillä eri tavalla, esim. ihon kiristelynä, hilseilynä, epäpuhtauksina tai ihon ärtymisenä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Metsä kunniaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...
Kosteusvoidesuosikit Dr. Hauschkalta
Tarkkaan valituista rohdoskasveista valmistetut Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikkatuotteet tukevat luonnollista kauneuttasi. Ne hoitavat...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.