Aussie Bronse - päivetys menemättä aurinkoon

10 kysymystä Aussie Bronzesta – kaunis rusketus turvallisesti

Aussie Bronzen maahantuoja vastasi kymmeneen kiperään kysymykseen tuotteen osalta, lue kaikki tarvittava Aussie Bronzesta ja ihastu! Hyviksen Saaralla oli myös testissä Aussie Bronze ja käyttökokemuksista voit lukea täältä.

1. Mikä Aussie Bronze on?

Aussie Bronze on uusi luonnollinen päivetystuote Australiasta. Se on välittömästi sävyä tuova kosteusvoide, joka antaa kaunista päivetystä vartalon iholle. Helppo- ja nopeakäyttöinen voide imeytyy iholle erittäin nopeasti ja kuivuttuaan se ei tunnu iholla tai tahraa vaatteita. Upea, kevyen hehkuva ja lämmin sävy on peräisin täysin luonnollisista mineraalipigmenteistä ja se sulautuu kaikille ihonsävyille jättämättä oranssia vivahdetta. Sävy huuhtoutuu pesussa iholta.

2. Onko Aussie Bronze luonnonkosmetiikkaa?

Kyllä. Aussie Bronze ei sisällä muoveja eikä synteettisiä hajusteita tai muita raaka-aineita. Se ei myöskään sisällä keinorusketustuotteille tyypillistä DHA:ta (dihydroksiasetoni). Aussie Bronze on myöskin vegaani & Cruelty Free. Se on eläin- ja ympäristöystävällinen päivetystuote.

3. Miten Aussie Bronzea käytetään?

Levitä voidetta puhtaalle iholle pieni määrä kerrallaan, kuten levittäisit tavallista, väritöntä vartalovoidetta. Hiero hyvin, jotta voide levittyy iholle tasaisesti. Voide on tummaa purkista ulos tulleessaan, mutta sulautuu levitettäessä ihonsävyyn. Anna kuivua noin minuutti ennen pukeutumista erityisesti, jos käytät vaaleita tai valkoisia vaatteita. Pese kädet levityksen jälkeen. Poistaaksesi voiteen, pese iho suihkugeelillä.

4. Voiko Aussie Bronzea käyttää kasvoille?

Kyllä, tuote sopii myös kasvoille.

5. Tuotetta on vain yksi värisävy, sopiiko se kaikille ihonsävyille?

Aussie Bronzen mineraalipohjainen koostumus sulautuu täydellisesti ihosi luonnolliseen sävyyn. Levittämällä tuotetta useamman kerroksen sillä saa myös hieman intensiivisemmän lopputuloksen. Varmista, että tuote on kuivunut täysin iholla, ennen kun levität seuraavan kerroksen.

 

Aussie Bronzella sääriin kaunis päivetys.

6. Sopiiko tuote herkälle iholle?

Kyllä sopii. Aussie Bronze ei sisällä synteettisiä hajusteita tai säilöntäaineita eikä DHA:ta (dihydroksiasetoni), jotka joskus voivat ärsyttää herkkää ihoa. Tuote ei tuki huokosia, vaan antaa ihon hengittää.

7. Miten tuote voi antaa iholle ruskettuneen sävyn ilman DHA:ta?

Aussie Bronzen väri pohjautuu täysin luonnollisiin mineraalipigmentteihin, joista tulee iholle kaunis maltillinen hehku. Sävy ja sen tummuusaste riippuvat ihon omasta pohjasävystä, mutta itseruskettavien oranssia sävyä ei tarvitse pelätä.

8. Sisältääkö tuote hajusteita ja miltä se tuoksuu?

Aussie Bronze ei sisällä lisättyjä parfyymejä tai synteettisiä hajusteita. Tuoksu pohjautuu puhtaisiin eteerisiin öljyihin ja luontaisiin tuoksuöljyihin. Aussie Bronzessa on kesäinen luonnonmukainen tuoksu, aavistus kookosta ja sitruksia. Itseruskettaville tuotteille tyypillistä epämiellyttävää tuoksua ei synny.

9. Tarttuuko aussie Bronze vaatteisiin? Mitä tapahtuu, jos hikoilen tai sävyä tarttuu tekstiileihin?

Tuote ei tahraa, kun se on kuivunut täysin iholle. Kannattaa olla levitysvaiheessa varovainen etenkin valkoisten ja vaaleiden vaatteiden ja tekstiilien kanssa. Aussie Bronze peseytyy pois normaalissa pesussa. Aussie Bronze on veden – ja hien kestävä. Ota kuitenkin huomioon, että jos iho on kostea ja pyyhit itseäsi kuivalla pyyhkeellä, niin tuote irtoaa iholta, sillä kyseessä on wash off -tuote.

10. Tarvitsenko erityistä hanskaa tuotteen levittämiseen?

Et, tuote levitetään iholle normaalin kosteusvoiteen tapaan. Väri ei tartu pysyvästi käsiin. Pumppaa reilu määrä Aussie Bronzea iholle, ja levitä se koko keholle ja kasvoille, yksi osa-alue kerrallaan. Ihoa ei tarvitse kuoria ennen käyttöä. Aussie Bronzen hoitava koostumus ravitsee ja kosteuttaa kuivaakin ihoa.

 

Aussie bronse taattua luonnonkosmetiikkaa

Tähän liittyvät tuotteet:

Vaihtoehto auringonotolle – testissä Aussie Bronze -itseruskettava

Lahjapoimintoja äidille

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...

2 kommenttia

En ymmärrä lainkaan tämän tuotteen hyötyä. Kyllä ihmiset yleensä haluavat pitkäkestoisen lopputuloksen käyttäessään itseruskettavia. Tätähän pitäisi läträtä jatkuvasti kun se lähtee pois yhden pesukerran jälkeen. Ei tosiaankaan mitään tolkkua erehtyä ostamaan tätä tuotetta!!! Täysin tarpeeton mielestäni.

Jaana Väisänen

mitä järkeä on itseruskettavassa joka lähtee pois pesussa tai pyyhkeellä kuivattaessa? siitä vasta sotku syntyy! ja miltähän mahtaa naama näyttää kun se epätasaisesti lähtee pois? ei kiitos! käytän mielummin tuotetta joka EI LÄHDE PESUSSA.

sirpa mäkelä

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.