Ololinssit - Kotimaiset silmälasilinssit suoraan verkosta

Ololinssit - Kotimaiset silmälasilinssit suoraan verkosta

Piilolinssinesteistä silmälasilinsseihin ja silmätippoihin

Perheyritys Piiloset perustettiin vuonna 1978 Liedossa. Piiloset on valmistanut korkealaatuisia silmälasilinssejä jo vuodesta 1989. Kuluttajille suunnattu silmälasilinssibrändimme Ololinssit lanseerattiin vuonna 2021 ja linssien verkkokauppa ololinssit.fi avattiin vuoden 2023 alussa.

Tänä päivänä 45-vuotias Piiloset on vientiyritys, jonka Liedossa valmistettuja piilolinssien hoitonesteitä, kuivien silmien hoitotuotteita sekä silmälasilinssejä viedään jo lähes 40 maahan. Piilosetilla työskentelee jo lähes 60 lääkinnällisten laitteiden ammattilaista kemian ja optiikan alalla.

Hyvikseltä löydät suositut Piilosetin piilolinssinesteet ja silmätipat!

Ensimmäistä kertaa - kotimaiset silmälasilinssit suoraan verkosta

Vuoden 2023 alussa perustimme Suomen ensimmäisen linssien verkkokaupan, josta saat tilattua uudet linssit omiin kehyksiisi. Konsepti on otettu innolla vastaan!
Pystymme linssivalmistajana tarjoamaan verkkokauppamme kautta huippulaatuisia silmälasilinssejä kilpailukykykyiseen hintaan. 

Tilaaminen on tehty helpoksi

Valitset vain ololinssit.fi verkkokaupassamme haluamasi linssit, täytät reseptitietosi ja maksat tilauksen. Lähetämme sinulle pehmustetun kuoren palautustunnuksella silmälasiesi lähetystä varten. Lasien saavuttua hiomoomme teemme kehyksille kuntotarkistuksen ja varmistamme, että niihin on mahdollista tehdä uudet linssit. Teemme linssit ilmoittamiesi vahvuuksien mukaan, kiinnitämme uudet linssit kehyksiisi ja lähetämme lasit sinulle.

Linssit kaikkiin tarpeisiin ja kaikilla herkuilla

Verkkokaupastamme saat korkealaatuiset kotimaiset silmälasilinssit monitehoina, yksitehoina ja aurinkolaseina. Kaikki linssimme sisältävät vakiona naarmuuntumista estävän kovapinnan, laadukkaan heijastamattoman pinnan sekä antistaattisen likaa hylkivän pinnan.

Saat linssit myös halutessasi huurtumattomalla pinnoitteella, polarisoivina tai auringossa tummuvina.

Löydät verkkokaupastamme myös piilolinssit ja silmälasilinssien puhdistustuotteita.

Laadukasta ja vastuullista valmistusta

Valmistamme linssejä yli 30 vuoden kokemuksella ja modernilla laitteistolla. Itsenäisenä linssivalmistajana pystymme pitämään linssien kaikki valmistusvaiheet omissa käsissämme ja takaamaan näin linssiemme korkean laadun. Annammekin linssiemme pinnoitteiden kestävyydelle 2 vuoden kestävyystakuun. Kaikille verkkokauppamme linssitilauksille annamme lisäksi 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Silmälasilinssien tuotannossa panostamme erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin, edistyksellisiin valmistustekniikoihin ja linssipinnoitteisiin. Lanseerasimme mm. ensimmäisenä Pohjoismaissa huurtumattoman linssipinnoitteen. Olemme fanaattisia laatumme suhteen ja linssimme käyvätkin läpi useita laadunvarmistusvaiheita ennen asiakkaalle lähettämistä.

Silmälasilinssit, piilolinssinesteet ja silmätipat ovat ns. lääkinnällisiä laitteita ja valmistuksemme onkin sertifioitu erilaisilla laatujärjestelmillä ja auditoinneilla.

Haluamme kantaa vastuumme ympäristöstä ja tuotammekin osan toimitilojemme energiasta omilla aurinkopaneeleilla. Loput käyttämästämme energiasta on myös sertifioidusti uusiutuvaa. Uusimme hiljattain myös toimitilojemme valaistusta led-valoiksi, pyrimme pienentämään jätemääräämme ja kehitämme kierrätystämme.

Kotimainen ja kasvollinen

Kotimaisuus on meille erittäin tärkeää ja kaikilla valmistamillamme tuotteilla onkin Suomen Avainlippu-tunnus. Käytämme tuotantoketjussamme aina kotimaisia toimijoita ja raaka-aineita, kun se on mahdollista.

Olemme helposti lähestyttävä valmistaja ja meillä yhteydenottoihin vastaa aina ihminen, tuli viesti sitten sähköpostitse tai Instagramissa.

Miksi kannattaa tilata Ololinssit?

Aina ei tarvitse tilata uusia kehyksiä ja Ololinssit tarjoaa mahdollisuuden uusia vain linssit. Ololinssit valmistetaan Suomessa aurinkoenergialla käyttäen uusimpia valmistustekniikoita. Laadukkaat linssimme ovat erittäin järkevästi hinnoiteltu ja sisältävät aina kovapinnoitteen, heijastamattoman pinnoitteen ja likaa hylkivän pinnoitteen.

Hintojemme ansiosta esimerkiksi monitehojen käyttäjä voi nyt valita laadukkaammat moniteholinssit laajemmilla näköalueilla. Kotimaista työtä arvostavalle, olemme Suomen ainoa silmälasilinssien valmistaja.

Tutustu Ololinsseihin tästä! >>

Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa

Asiakkaidemme suosikit 2023

Näitä luetaan

Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?
Osallistu TerveysSummit-arvontaamme ja voita upeita tuotepalkintoja!
TerveysSummitin kunniaksi Hyvis järjestää SUUREN arvonnan ja Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita...
Voita Hyviksen aurinkotuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Hyviksen aurinkotuotepaketti! Arvo 68 euroa!


Muistilista ennen matkaa – 4 helppoa tapaa voida paremmin lomalla

Onko sinullakin edessä ulkomaanmatka pitkän tauon jälkeen?

Matkailusivusto Rantapallo listasi neljä helppoa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.