Kokoelma: Renjer

Riistajerkyt Pohjolan villistä luonnosta

Renjer valmistaa kuivattuja riistaherkkuja Pohjolan metsistä peräisin olevasta hirven-, peuran- sekä poronlihasta. Proteiinipitoiset mutta vähärasvaiset riistajerkyt sopivat mainiosti evääksi niin vaellusretkelle kuin vaikkapa kiireisen työpäivän keskelle. Lisäksi riistasta valmistetut kuivalihasnackit ovat ekologisempia kuin massatuotetusta naudanlihasta valmistetut beef jerkyt. Valitse riistajerky ja koe Pohjolan villit maut!

Kuivattuja riistaherkkuja seikkailijasieluille

Renjer on Ruotsissa perustettu startup, joka valmistaa kuivalihaa pohjoisesta luonnosta peräisin olevasta puhtaasta riistasta. Renjerin riistajerkyt ovat herkullinen, terveellinen ja kestävästi tuotettu välipala. Riistajerkyt ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan, ja ne sopivat hyvin vaikkapa evääksi luontoretkelle, treenin jälkeiseksi proteiinipitoiseksi välipalaksi tai leffaillan naposteltavaksi.

Valikoimasta löytyy merisuolalla maustetut poron- ja hirvenlihajerkyt, pippurilla maustettu hirvenlihajerky sekä chilillä ja limellä maustettu peuranlihajerky. Lisäksi valikoimasta löytyy kaikki maut sisältävä maistelupakkaus. Maista vaikka kaikkia ja valitse suosikkisi!

Riistan ekologisuus ja terveellisyys

Riistaliha on ekologisempi ja eettisempi valinta kuin massatuotettu liha. Toisin kuin tuotantoeläimet, riistaeläimet saavat elää luonnossa vapaana ja syödä puhdasta ravintoa Pohjolan luonnosta. Riistaeläinten metsästystä säädellään tarkasti, ja metsästäjien tekemä riistanhoitotyö hyödyttää myös muita lajeja. Renjerin tuotteissa hyödynnetty poronliha on peräisin Arvidsjaurista Pohjois-Ruotsista, ja hirven- ja peuranliha ovat peräisin Suomesta ja Virosta.

Riistaliha on tunnettu myös herkullisesta ja voimakkaasta maustaan sekä vähärasvaisuudestaan. Esimerkiksi poronliha sisältää pääosin hyviä omega-3 ja -6-rasvahappoja, B12-vitamiinia, rautaa ja sinkkiä. Lisäksi riistaliha on hyvin proteiinipitoista, joten riistajerky sopii mainiosti esimerkiksi treenin jälkeiseksi välipalaksi.