Vihreitä koivunlehtiä auringonpaisteessa

Voi hyvin Vitabalans-ravintolisillä!

Ravintolisiä käytetään tukemaan terveellisiä elämäntapoja ja täydentämään tiettyjen ravintoaineiden saantia yksilölliset tarpeet huomioiden. On hyvä huomioida, että monet eri tekijät vaikuttavat ravintoaineiden imeytymiseen. Suoliston kunto, ravintoaineiden kemialliset ominaisuudet sekä muut ruoan sisältämät yhdisteet saattavat lisätä tai heikentää yksittäisten ravintoaineiden imeytymistä suolistossa.

Vitabalans-ravintolisät valmistetaan tarkkojen laatukriteerien mukaisesti Hämeenlinnassa, Suomessa. Tuoteportfoliosta löytyy useita erilaisia ja eri vahvuisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi Vitabalans ravintolisistä löytyy tuotteita esimerkiksi nivelille, jaksamiseen, vastustuskyvyn tueksi, nukahtamiseen ja aikaerorasitukseen. Seuraavassa on esitelty muutamia suosituimpia suomalaisia Vitabalans-tuotteita. Valitse Vitabalans ja voi hyvin!

Lacto Seven – maitohappobakteeri, jossa on ainutlaatuinen koostumus

Suomalainen maitohappobakteerivalmiste Lacto Seven sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, suojattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa Lactobacillus-, Bifidobacterium- ja Streptococcus-bakteerisuvuista. Tarkoin valittujen bakteerikantojen toimintakyky ja turvallisuus on huolellisesti osoitettu useissa eri tutkimuksissa.

Seitsemän bakteerikantaa sisältävän valmisteen koostumus on erittäin monipuolinen. Jotta maitohappobakteerivalmisteesta on hyötyä, elävien bakteerien määrän tulee olla riittävä. Sen vuoksi yhdessä Lacto Seven -tabletissa on valmistushetkellä miljardi elävää maitohappobakteeria. Lisäksi Lacto Sevenin maitohappobakteereilla on erityinen Bio-Support™-suojaus, joka säilyttää bakteerit elävinä ja toimintakykyisinä suolistoon saakka.
Lacto Seven -maitohappobakteerit sisältävät D-vitamiinia, joka ylläpitää vastustuskykyä.

Vitabalans Lady – vaali sisäistä kauneuttasi!

Vitabalans Lady -sarjan ravintolisät ja itsehoitotuotteet sisältävät tarkoin valittuja ainesosia hiusten, kynsien, ihon ja intiimialueen hyvinvointiin. Laadukkaat valmisteet täydentävät monipuolista ruokavaliota, ovat terveiden elämäntapojen tukena ja vaalivat kauneutta sisäisesti. Vitabalans Lady -sarjan tuotteet ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Avainlippu-tuoteita, lukuunottamatta Beauty Omega-7 valmistetta, jonka kapselit valmistetaan Saksassa.

Biotin Collagen Skin Beauty (Vitabalans Lady)

Kollageeni on ihon sidekudoskerroksessa esiintyvä proteiini, joka yhdessä elastiinin ja hyaluronihapon kanssa vastaa ihon kiinteyden, joustavuuden ja kosteuden ylläpitämisestä. Kollageenin merkitys ihon kiinteyttäjänä on merkittävä, sillä peräti 80 % ihon kuivapainosta on kollageenia. Jo 30 ikävuodesta alkaen ihon kollageenin muodostus ja määrä alkavat luonnostaan vähentyä, ja tämän jälkeen kollageenia menetetään vuosittain noin 1–2 %.

Biotin Collagen Skin Beauty sisältää Verisol® P-kollageenia, jonka teho on todettu kahdessa kliinisessä tutkimuksessa.* Tutkimuksissa osoitettiin, että 2,5 g Verisol® P-kollageenia päivässä nautittuna säännöllisesti neljän viikon ajan lisäsi merkitsevästi ihon joustavuutta ja kiinteytti sekä tasoitti silmänympärysryppyjä. Kun tutkimuksissa Verisol® P-kollageenin käyttöä jatkettiin vielä toiset neljä viikkoa, ihon joustavuus lisääntyi edelleen ja ryppyjen syvyys tasoittui keskimäärin 20 %, parhaimmillaan 50 % alkutilanteeseen verrattuna. Muutokset olivat näkyvissä vielä neljä viikkoa kollageenin käytön lopettamisen jälkeenkin. Tutkimuksiin osallistuneet naiset olivat 35–65-vuotiaita. Kollageenin vaikutukset näkyivät selvimmin yli 50-vuotiaiden naisten ihossa. Verisol® P-kollageenin ihoa nuorentava ja kiinteyttävä vaikutus perustuu siihen, että Verisol® P-kollageenipeptidit lisäävät ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa.

Biotin Collagen sisältää kollegeenin lisäksi myös muita iholle tärkeitä aktiiviaineita, jotka tehostavat kollageenin vaikutusta, tukevat ihon hyvinvointia ja edesauttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja kiinteänä. Reilu määrä hyaluronihappoa auttaa tasapainottamaan ihon luonnollista hyaluronihapon menetystä ja kosteuttaa ihoa sisältäpäin. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia, ja C-vitamiini edistää ihon omaa kollageenin muodostusta.

*Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Oral intake of special bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:113-119./Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Oral supplementation of specific collagen peptides has benecifial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:47-55.

Biotin Strong Hair & Nail (Vitabalans Lady)

Ruokavalio ja ravintoaineiden saanti vaikuttavat merkittävästi koko elimistön toimintaan ja luonnollisesti myös hiusten kasvuun ja hyvinvointiin. Tiettyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden niukka saanti heijastuu helposti hiusten kuntoon. Hiusten hyvinvoinnin kannalta tärkeimmät ravintoaineet ovat biotiini, sinkki ja rikki – niistä moni on saanut apua hiusten kasvuun ja niiden kunnon parantamiseen.

Biotin Strong Hair & Nail sisältää hiusten kasvulle tärkeimmät ravintoaineet – biotiinin, sinkin ja metioniini-aminohapon yhdistelmä auttaa tiellä kohti upeita, elinvoimaisia hiuksia.

Cranberry Strong Natural Defence (Vitabalans Lady)

Luonnon vitamiinipommi karpalo tunnetaan monista hyödyllisistä vaikutuksistaan. Ihmiset ovatkin osanneet hyödyntää karpaloita terveytensä vaalimiseen jo vuosisatojen ajan. Erityisen tunnettu karpalo on virtsateiden hyvinvointia ylläpitävästä vaikutuksestaan, ja etenkin monille naisille karpalo on tullut tutuksi juuri tästä syystä.

Maitohappobakteerit kuuluvat intiimialueen normaaliin mikrobikasvustoon. Näiden bakteerien määrää emättimen ja virtsateiden alueella voidaan lisätä syömällä maitohappobakteereita, sillä suolistosta bakteereita siirtyy peräaukon kautta myös intiimialueelle. Kun intiimialueen luonnollinen mikrobikasvusto on tasapainossa, vieraille bakteereille on vähemmän elintilaa.

Cranberry Strong sisältää karpalon tehoaineet, maitohappobakteerit ja C-vitamiinin samassa kapselissa. Tuote soveltuu kaikenikäisille naisille, myös raskaana oleville ja imettäville.

Gynolacta Intim Care (Vitabalans Lady)

Emättimessä on luonnostaan hapan ympäristö, jota kuvaa matala pH-arvo. Happamuuden aiheuttaa maitohappo, jota emättimen maitohappobakteerit tuottavat. Hapan ympäristö suojaa emätintä hilliten emättimen muiden bakteereiden ja hiivan liikakasvua sekä estäen taudinaiheuttajabakteereiden kasvua.

Emättimen happamuus vähenee, jos maitohappobakteerimäärä laskee. Se aiheuttaa muiden bakteereiden liikakasvua ja johtaa bakteeritasapainon häiriöön eli bakteerivaginoosiin. Tavallisin oire on normaalia runsaampi, epämiellyttävän hajuinen valkovuoto, joka on maitomaista ja harmahtavaa. Häiriöön ei yleensä liity tulehdusta. Bakteeritasapainon häiriö ja siitä johtuvat oireet ovat yleisiä kaikenikäisillä naisilla. Altistavia tekijöitä ovat muun muassa kuukautiset, yhdyntä, antibioottikuuri tai raskaus.

Luonnollinen maitohappo vahvistaa ja palauttaa emättimen happamuuden, mikä ylläpitää emättimen normaalia bakteerikasvustoa ja ennaltaehkäisee bakteeritasapainon häiriöitä.

Vitabalans Gynolacta -emätintabletti ylläpitää ja palauttaa emättimen luonnollisen happamuuden. Sopii käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana.

Gynolacta on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Beauty Omega-7 Nourishment for Skin (Vitabalans Lady)

Kuiva iho ja limakalvot ovat erityisesti talviajan ja pakkaskelien riesa. Iho voi hilseillä kuivuuttaan myös kesällä, erityisesti jos se pääsee palamaan auringossa. Kuivalle iholle ja limakalvoille kannattaa tarjota kosteutusta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Beauty Omega-7 -kapselissa yhdistyvät tyrnimarjaöljyn ja jättihelokin siemenöljyn hyvät rasvahapot. Monipuolisen koostumuksen täydentävät iholle tärkeä sinkki, pantoteenihappo (B5-vitamiini) ja antioksidanttina toimiva E-vitamiini.

Ravinteikas tyrnimarja on kuuluisa harvinaisista omega-7-rasvahapoistaan. Omega-7-rasvahappoja on erityisen runsaasti tyrnin hedelmälihassa, ja siksi Beauty Omega 7 -kapselin ainesosaksi on valittu tyrnin pehmeästä marjaosasta puristettua laadukasta tyrniöljyä. Jättihelokin siemenöljy puolestaan on erinomainen omega-6-rasvahappojen ja erityisesti gammalinoleenihapon (GLA) lähde.

Ainutlaatuinen yhdistelmä tyrnimarja- ja jättihelokkiöljyä yhdessä sinkin, pantoteenihapon ja E-vitamiinin kanssa sopii erityisesti kuivalle iholle ja limakalvoille. Sinkki edistää ihon hyvinvointia ja E-vitamiini toimii antioksidanttina suojaten soluja hapetusstressiltä.

Arthrobalans® -Nivelten hyvinvointiin

Säännöllinen liikunta ja arkiaktiivisuus ovat tärkeässä roolissa nivelten toimintakyvyn säilyttämisessä. Nivelet nauttivat erityisesti kävelystä, pyöräilystä, hiihdosta ja vesiliikunnasta. Myös lihaskunnon vahvistaminen on tärkeää.
Arthrobalans® on suomalainen, nivelten hyvinvoinnin tukemiseen suunniteltu tuoteperhe aikuisten ja ikääntyneiden tarpeisiin. Arthrobalans® tuotteet sisältävät nivelruston proteiinien rakennusaineita sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.
Arthrobalans®-tuoteperheeseen kuuluu kolme nivelterveyden ylläpitoon suunniteltua tuotetta: Arthrobalans® 750 mg, Arthrobalans® plus ja Arthrobalans® drink.

Arthrobalans® 750 mg sisältää vahvana pitoisuutena glukosamiinia ja C-vitamiinia. Sopii aikuisille ja ikääntyneille tukemaan nivelruston hyvinvointia.
Arthrobalans® Plus on neljän aktiiviaineen yhdistelmä. Glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja MSM-rikkiyhdiste ovat nivelruston proteiinien rakennusaineita. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin muodostamiseen.
Arthrobalans® Drink on glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia sisältävä juomajauhe nivelrustojen hyvinvoinnin tueksi. Juomajauhe sopii aikuisille, joille suurikokoisten tablettien ja kapselien nieleminen on vaikeaa.

Tähän liittyvät tuotteet:

KÄÄPÄ Mushrooms – suositut sienituotteet terveyden tueksi

Suosi suomalaisen Hankintatukun valmistamia ravintolisiä!

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.