Nainen pitää keltaista kukkaa käsiensä välissä

Suosi suomalaisen Hankintatukun valmistamia ravintolisiä!

Hankintatukku on kotimainen ravintolisien valmistaja, joka on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja ensiluokkaisista raaka-aineistaan. Hankintatukun valikoimasta löydät ravintolisät ja luontaistuotteet koko perheen tarpeisiin.

Hankintatukun suosituimmat klassikkotuotteet

Hankintatukun valikoimasta löydät mm. Evonia-ravintolisät hiusten hyvinvoinnin ja hiustenkasvun tueksi, ihon kimmoisana ja nuorekkaana pitävät Vivania Beauty -kollageenituotteet sekä Vitamar-omega-rasvahapot. Tutustu lisää näihin supersuosittuihin tuotteisiin alla!

Vivania Beauty Shot Persikka – anna ihollesi elinvoimaa ja nuorekkuutta

Suosittu Vivania® Beauty Shot nestemäinen kollageenishotti lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä palauttaa ihon kiinteyden. Vaikuttavina aineina hyvin imeytyvä 1. tyypin hydrolysoitu Peptan® kalakollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiini, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Vivania® Beauty Shot antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta.

Vivania Beauty Collagen – kollageenitabletit ihosi nuorekkuudeksi

Vivania® Beauty Collagen kollageenitabletit tasoittavat juonteita, lisäävät ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä ylläpitävät ihon tervettä rakennetta. Näin ne antavat iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta. Valmiste on hyödyllinen myös hiusten, kynsien, nivelten ja lihasten rakenteelle.

Vivania Beauty Collagen* – puhdas kollageenijauhe ihon kauneudeksi

Vivania® Beauty Collagen 100-prosenttinen kollageenijauhe edistää ihon kauneutta, lisää sen kosteutta ja kimmoisuutta sekä ylläpitää ihon tervettä rakennetta. Nauti 1-2 ruokalusikallista päivässä sekoitettuna lasilliseen vettä tai mehua tai esim. rahkaan, jogurttiin tai smoothieen. Suositellaan käytettäväksi 1-3 kuukauden ajan yhtäjaksoisesti. Sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Evonia hiusten tehoravinne* – tavoitteena hyväkuntoiset ja kiiltävät hiukset?

Evonia Hiusten tehoravinne -ravintolisä pöydällä ruusun vieressä

Hankintatukku on kehittänyt suomalaisen HiusAkatemian asiantuntijoiden kanssa Evonia® Hiusten tehoravinne -kapselin, jossa on 15 tarkkaan valittua tehoainetta antamaan elinvoimaa hiusjuurille ja hiuksille. Evonia® sisältää vahvojen hiusten rakentumiseen tarvittavia ravintoaineita, joiden avulla hiussolut muodostuvat laadukkaiksi ja säilyttävät elinvoimansa pitkään. Evonia® Hiusten tehoravinne pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia sekä hiusten kasvuvoimaa ja hyvää rakennetta.

Evonia Super Silica – tahdotko upeat, tuuheat hiukset?

Evonia Super Silica -ravintolisä ruusun terälehtien keskellä

Evonia® Super Silica piihappo-kollageeni-biotiinitabletit vahvistavat hiusten rakennetta ja vähentävät hiusten katkeilua esimerkiksi harjatessa. Valmiste vahvistaa myös kynsien rakennetta sekä silottaa ja kiinteyttää ihoa. Tehoaineena Collasil® OSA piihappovalmiste ja biotiini, joka edistää hiusten ja ihon hyvinvointia.

Evonia Hair Booster – ravintolisä hiustenlähtöön

Evonia® Hair Booster on kehitetty miestyyppiseen hiustenlähtöön. Valmiste aktivoi hiusten kasvua ja antaa hiuksille elinvoimaa. Vaikuttavina aineina ovat betasitosteroli, koliini, sinkki ja vitamiinit. Valmistetta voivat käyttää myös ikääntyvät naiset ikääntymiseen liittyvää hiusten harvenemista torjumaan. Annostus on 1 tabletti päivästä.

Vitamar 1000 * – vahva Omega-3 kapseli

Vitamar-omega-3-ravintolisä pöydällä lohifileen vieressä

Vitamar 1000 on erittäin vahva Omega-3 kapseli, jonka sisältämät EPA- ja DHA-rasvahapot ovat tärkeitä erityisesti sydämelle, aivotoiminnalle ja näkökyvylle. Joka päivä, kun et syö kalaa, ota Vitamar 1000 -kapseli. Se sisältää myös luontaista E-vitamiinia. Terveydeksi!

Tutustu myös Hankintatukun uutuustuotteisiin! 

Cardiosan® – sydämen hyvinvoinnin tueksi

Cardiosan®-tabletit sisältävät magnesiumia ja kolmea B-vitamiinia, jotka edistävät homokysteiinin aineenvaihduntaa sydämen ja verisuoniston hyväksi. Elimistön kohonnut homokysteiinitaso nimittäin aiheuttaa LDL-kolesterolin liiallisen hapettumisen ja lisää verihiutaleiden kokkaroitumista. Tälle alttiina ovat ennen kaikkea yli 30-vuotiaat miehet ja menopaussi-iän ohittaneet naiset. Huolehtimalla ravitsemuksessa riittävästä foolihapon, B6– ja B12 –vitamiinin saannista voidaan homokysteiinitasoja alentaa.

Magnesan – kärsitkö lihaskrampeista?

Raskas fyysinen suoritus, yksipuolinen ruokavalio tai runsas alkoholin käyttö voivat altistaa magnesiumin puutokselle, mikä ilmenee esimerkiksi lihaskramppeina. Magnesan-ravintolisä on tehotuote lihasten ja hermoston rauhoittamiseen ja tärkeä erityisesti sydämelle. Magnesan sisältää magnesiumia kolmena eri yhdisteenä, jotka vaikuttavat suoliston eri osissa. Tämän ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa pitkään elimistössä. Tableteissa on mukana myös kolme eri B-vitamiinia, jotka tukevat magnesiumin toimintaa.

Vitatabs D-tipat* – sisäistä aurinkoa D-vitamiinista kätevinä tippoina

Vitatabs D-vitamiinitablettipurkki pöydällä appelsiinin vieressä

Etenkin talviaikaan jokaisen on syytä syödä D-vitamiinia sisältävää ravintolisää. Vitatabs® D -tipat on uusi, helppokäyttöinen D3-vitamiinivalmiste, jota annostellaan pipetillä. Yksi tippa sisältää 5 μg (mikrogrammaa) D3-vitamiinia emulsiomuodossa. Imeytyy erinomaisesti ja tulee elimistön hyödyksi huomattavasti helpommin kuin muista D-vitamiinivalmisteista. Ikäsuositus: Soveltuu yli 3-vuotiaille. Kätevä myös aikuisille. Ota päivittäiseen käyttöösi talvikaudeksi ja pidä näin yllä hyvää vastustuskykyä.

Vitatabs D 10 Junior – hyvänmakuinen D-vitamiini lapsille

Huolehdi lastesi terveydestä. Vitatabs® D 10 Junior D3-vitamiini-täysksylitolitabletti on lapsille mieluinen mansikanmakuinen purutabletti. Yhdessä tabletissa on 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Vahvistaa vastustuskykyä sekä luuston ja hampaiden rakennetta. Tablettien sisältämä ksylitoli tuo oman lisänsä. Se on hammasystävällinen makeuttaja, joka estää hampaiden reikiintymistä.

Vitatabs Multi Junior* – lasten oma monivitamiininami

Vitatabs® Multi Junior pureskeltava monivitamiinivalmiste sisältää kahdeksan tarkkaan valittua ravintoainetta lapsille. Tätä lapsesi muistavat pyytää päivittäin! Mansikanmakuinen ja -muotoinen herkku pureskellaan huolellisesti. Suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille.

*ei ole Hankintatukun valmistama tuote.

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Voi hyvin Vitabalans-ravintolisillä!

Seuraava artikkeli

Bioteekin OmniVegan on ravintolisäsarja vegaaniruokavalion tueksi

Näitä luetaan

Onko verenpaineesi koholla?
Kalaöljyn omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n, suotuisa vaikutus verenpaineeseen on tutkimusten mukaan erityisen...
Fermentoitu puolukkamehu tukee tutkitusti suun terveyttä
Kotimaisilla marjoilla tiedetään olevan paljon hyviä ominaisuuksia, ja niiden terveysvaikutuksia on tutkittu...
Aloittelevan vitamiininkäyttäjän muistilista: tärkeimmät ravintolisät hyvinvointisi tueksi
Ravintolisäviidakossa seikkaillessa voi mennä helposti pää pyörälle. Valikoiman laajuus yllättää joskus jopa...
Maxim – ammattilaisten kehittämä urheiluravinnesarja treenin joka vaiheeseen
Maxim on Euroopan ensimmäinen urheiluravinnesarja, jonka ammattipyöräilijä Steve Jennings perusti jo vuonna...
Ladyvita – suomalaisen naisen päivittäinen ravintolisäsarja hyvinvointiin ja kauneuteen
Ladyvita-ravintolisävalmisteet ovat olleet markkinoilla jo yli 20 vuotta. Ladyvita-tuotteet on kehitetty suomalaisille...
Möller – Suomen suosituin omega-3-brändi
Möllerin omega-3-rasvahappoja sisältäviä tuotteita on myyty Suomen markkinoilla jo vuodesta 1928. Möllerin...
Nutrilett – tehokas ja helppo tapa pudottaa ja hallita painoa
Nutrilett on Suomen johtava painonpudotusbrändi, joka tarjoaa laajan ja herkullisen valikoiman erilaisia...
Sana-sol – laaja valikoima vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintolisiä
Sana-solin tarina alkaa jo vuodesta 1933, josta asti se on tarjonnut tuotteita...
Vatsan ja suoliston hyvinvointi – helppoja vinkkejä joita voit testata jo tänään

Vatsan ja suoliston ongelmat ovat tänä päivänä valitettavan yleisiä. Myös...

Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää kalan kaikki parhaat ominaisuudet
Ravitsemussuositusten mukaan meidän pitäisi syödä 2-3 kertaa viikossa rasvaista kalaa sen...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.