Harmomia KSM66 on stressiä lievittävä ashwagandhavalmiste

Rauhoita stressin tunne

Stressin oireisiin kehitetty Harmonia KSM66 on suomalaisten luottotuote, joka on kerännyt valtavia määriä positiivista palautetta käyttäjiltään. Tuotetta käyttäneet kertovat omin sanoin kokemuksistaan mm. seuraavasti:

”Täytyy antaa loistavaa palautetta Harmonia KSM66 -tuotteesta! Olin puolisen vuotta käyttämättä tuotetta ja stressin tuomat lieveilmiöt kävivät melko kamaliksi. Aloitin tuotteen käytön uudelleen vuoden vaihteessa ja ero oli jo vuorokauden jälkeen huomattava! Öinen hampaiden pureminen on vähentynyt ja päänsäryt sen myötä hellittäneet, uni tulee todella nopeasti, ja vaikka jostain syystä heräisin yöllä, saan unen päästä kiinni supernopeasti ja uneni laatu on parantanut ja syventynyt. Lisäksi kantti kestää töissä tukalissa tilanteissa tosi hyvin! Suosittelen kaikille!” – Liina

”Tahtoisin kiittää Harmonia KSM66 -tuotteestanne. Kehoni on aina reagoinut stressiin vahvasti unta heikentäen ja saaden oloni levottomaksi. Näiden avulla nukun paremmin kuin koskaan ja tuntuu että hermostoni ei käy enää ylikierroksilla. Kutsun näitä onnellisuuspillereiksi ja sitä ne todella on ☺️ Palautteen saa jakaa muillekin. Kiitos ❤️” – Reetta

Nainen pitelee käsissään Harmonia KSM66-tuotetta

Stressi uuvuttaa ja tekee ärtyneeksi

Pieni ja tilapäinen stressin tunne on positiivista: se saa meidät toimimaan ja auttaa myös keskittymään paremmin. Pitkittyneenä stressi voi kuitenkin muuttua hallitsemattomaksi, mikä voi saattaa elimistön epätasapainoon. Keho alkaa oireilla monin tavoin: uni ei tule, muisti pätkii, keskittyminen herpaantuu, elämä ympärillä on raskasta tai ärsyttävää ja vaaka voi alkaa näyttää liian suuria lukemia.

Kortisoli on lisämunuaisten erittämä hormoni, joka saa meidät liikkeelle ja joka auttaa elimistöä sopeutumaan stressitilanteissa. Toistuva ja pitkäkestoinen stressi lisää kortisolin tuotantoa elimistössä. Siksi sitä kutsutaan myös nimellä ”stressihormoni”.

Kortisolin yksi tärkeimpiä tehtäviä on pitää veren sokeritasot riittävän korkeina stressitilanteissa vapauttamalla lihas- ja rasvasoluista energiaa (glukoosia). Stressitilan pitkittyessä kohonnut kortisolin tuotanto estää insuliinin toimintaa soluissa ja nostaa verensokeria. Myös ruoansulatus ja aineenvaihdunta hidastuvat, mikä vähentää kalorien kulutusta. Käyttämätön energia varastoituu rasvaksi – usein vyötärölle.

Samalla kun energiankulutus pienenee ja elimistön metabolia häiriintyy, vastustuskyky heikkenee ja kehon on entistä vaikeampi suojautua stressin aiheuttajalta. Väsymys, levottomuus ja ärtymys lisääntyvät. Energiankulutuksen pienenemisen myötä myös rasvaa polttavien sukupuolihormonien, testosteronin ja estrogeenin, tuotanto vähenee.

KSM66® rauhoittaa stressin tunnetta jo 2–3 viikossa

Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin tuotantoa, jolloin kehon toiminta normalisoituu ja keho alkaa rauhoittua. Tästä on todisteena 20 placebo-kontrolloitua kaksoissokkotutkimusta.

KSM66®-uute mm. auttaa helpottamaan stressin tunnetta sekä ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä. Se auttaa tukemaan nukahtamista ja unen laatua, ja lisäksi se edistää rentoutumista ja emotionaalista tasapainoa. Tutkimuksissa on käytetty 2 kapselin päiväannosta.

Kahden kapselin päiväannoksen vaikutus alkaa 2–3 viikon kuluessa ja toimintoja normalisoiva vaikutus vahvistuu ajan myötä. Nukahtaminen helpottuu, olo rauhoittuu ja stressin tunne helpottuu. Valmiste sopii käytettäväksi säännöllisesti tai elämäntilanteesta riippuen tiettyinä ajanjaksoina.

Harmonia – kun perinne kohtaa tieteen

Tieto, tutkimus ja perinne ovat meille itsestäänselvyyksiä. Siksi Harmonia-sarjan valmisteiden kehitys perustuu kliinisiin tutkimuksiin sekä pitkiin käyttöperinteisiin. Tuotteiden turvallisuus ja vaikutus on aina varmistettu kliinisissä tutkimuksissa, jotka on tehty kapseleiden sisältämällä vaikuttavien aineiden määrällä. Siksi voit aina valita Harmonia-sarjan tuotteita turvallisin mielin.

Tähän liittyvät tuotteet:

Living Nutrition – Fermentointi on luonnon ratkaisu ravintoaineiden ylivertaiseen imeytymiseen

Väsyttääkö valvominen?

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.