Harmonia niDRA auttaa lievittämään unettomuutta

Väsyttääkö valvominen?

Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka vaikeuttavat mielen sekä kehon rauhoittumista. Harmonia niDRA ratkaisee nämä haasteet pysyvästi vaikuttaen näihin unettomuuden juurisyihin.

niDRA helpottaa nukahtamista

NiDRA sisältää kahta laajasti kliinisesti tutkittua ja palkittua uutetta, Affron®-sahramia* sekä KSM66®-ashwagandhaa**. Näiden kahden tehoaineen ansiosta niDRAlla on todellinen kaksoisvaikutus uneen liittyviin haasteisiin.
Affron tukee rentoutumista sekä siihen liittyvää emotionaalista tasapainoa. KSM66-ashwagandha-uute puolestaan kohentaa stressinhallintakykyä sekä tukee rauhoittumista ja levollisuutta. Nämä kaikki ovat hyvän yöunen peruspilareita.

Lukuisat kliiniset tutkimukset osoittavat, että niDRAn sisältämät tehoaineet helpottavat nukahtamista ja vähentävät rauhattomuutta sekä hermostuneisuutta. niDRA vaikuttaa positiivisesti iltaisin unen saantiin. Sen lisäksi yölliset heräämiset vähenevät ja tarpeeton valveillaoloaika lyhenee.
Tuotteen teho ja turvallisuus on todistettu yli 30:ssä uutespesifissä tutkimuksessa.

Harmonia niDRA sisältää affron-sahramia ja KSM66-ashwagandha-uutetta

Affron® – sahramiuutteiden aatelia

Affron-uute on maailman parhaiten dokumentoitu sahramiuute. Affronin taustalla oleva perheyritys on sataprosenttisesti omistautunut kasvattamaan ympäristöystävällisesti maailman parasta sahramiuutetta. Affronia viljellään Espanjan ylängöillä Castilla La Manchan alueella. Kaikki viljely tehdään luonnonmukaisesti ilman lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita.

Affron-uutteessa käytetty sahrami on peräisin krookuksen (Crocus Sativus L) emistä. Sahrami poimitaan käsin aamulla ja käsitellään samana päivänä patentoidulla ja ympäristöystävällisellä uuttomenetelmällä. Uuttaminen tapahtuu alhaisessa lämpötilassa ilman kemikaaleja. Uuttotekniikka takaa, että kaikki sahramin bioaktiiviset aineet säilyvät ja ovat stabiileja. Affron-uute sisältää patentoidun ja kiinteän yhdistelmän vaikuttavia aineita safranaalia ja krosiinia.

KSM66® – maailman paras ashwagandha

KSM66® on maailman parhaiten dokumentoitu ashwagandha-uute. Sen teho ja turvallisuus on osoitettu 22 kliinisessä, satunnaistetussa ja plasebokontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa. Nämä kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että KSM66 ashwagandha-uute helpottaa nukahtamista, edistää palautumista ja lievittää hermostuneisuutta, jännittyneisyyttä ja levottomuutta.

Uute on valmistettu tekniikalla, jonka kehittäminen kesti 14 vuotta. Tuloksena on imeytyvyydeltään ensiluokkainen, kliinisten standardien mukainen uute.

*Sahrami (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa ja positiivista mielialaa, kun taas 2**ashwagandha (KSM66®) helpottaa nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden levottomuuden yhteydessä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Rauhoita stressin tunne

Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta

Näitä luetaan

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.