Harmonia niDRA auttaa lievittämään unettomuutta

Väsyttääkö valvominen?

Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka vaikeuttavat mielen sekä kehon rauhoittumista. Harmonia niDRA ratkaisee nämä haasteet pysyvästi vaikuttaen näihin unettomuuden juurisyihin.

niDRA helpottaa nukahtamista

NiDRA sisältää kahta laajasti kliinisesti tutkittua ja palkittua uutetta, Affron®-sahramia* sekä KSM66®-ashwagandhaa**. Näiden kahden tehoaineen ansiosta niDRAlla on todellinen kaksoisvaikutus uneen liittyviin haasteisiin.
Affron tukee rentoutumista sekä siihen liittyvää emotionaalista tasapainoa. KSM66-ashwagandha-uute puolestaan kohentaa stressinhallintakykyä sekä tukee rauhoittumista ja levollisuutta. Nämä kaikki ovat hyvän yöunen peruspilareita.

Lukuisat kliiniset tutkimukset osoittavat, että niDRAn sisältämät tehoaineet helpottavat nukahtamista ja vähentävät rauhattomuutta sekä hermostuneisuutta. niDRA vaikuttaa positiivisesti iltaisin unen saantiin. Sen lisäksi yölliset heräämiset vähenevät ja tarpeeton valveillaoloaika lyhenee.
Tuotteen teho ja turvallisuus on todistettu yli 30:ssä uutespesifissä tutkimuksessa.

Harmonia niDRA sisältää affron-sahramia ja KSM66-ashwagandha-uutetta

Affron® – sahramiuutteiden aatelia

Affron-uute on maailman parhaiten dokumentoitu sahramiuute. Affronin taustalla oleva perheyritys on sataprosenttisesti omistautunut kasvattamaan ympäristöystävällisesti maailman parasta sahramiuutetta. Affronia viljellään Espanjan ylängöillä Castilla La Manchan alueella. Kaikki viljely tehdään luonnonmukaisesti ilman lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita.

Affron-uutteessa käytetty sahrami on peräisin krookuksen (Crocus Sativus L) emistä. Sahrami poimitaan käsin aamulla ja käsitellään samana päivänä patentoidulla ja ympäristöystävällisellä uuttomenetelmällä. Uuttaminen tapahtuu alhaisessa lämpötilassa ilman kemikaaleja. Uuttotekniikka takaa, että kaikki sahramin bioaktiiviset aineet säilyvät ja ovat stabiileja. Affron-uute sisältää patentoidun ja kiinteän yhdistelmän vaikuttavia aineita safranaalia ja krosiinia.

KSM66® – maailman paras ashwagandha

KSM66® on maailman parhaiten dokumentoitu ashwagandha-uute. Sen teho ja turvallisuus on osoitettu 22 kliinisessä, satunnaistetussa ja plasebokontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa. Nämä kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että KSM66 ashwagandha-uute helpottaa nukahtamista, edistää palautumista ja lievittää hermostuneisuutta, jännittyneisyyttä ja levottomuutta.

Uute on valmistettu tekniikalla, jonka kehittäminen kesti 14 vuotta. Tuloksena on imeytyvyydeltään ensiluokkainen, kliinisten standardien mukainen uute.

*Sahrami (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa ja positiivista mielialaa, kun taas 2**ashwagandha (KSM66®) helpottaa nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden levottomuuden yhteydessä.

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Rauhoita stressin tunne

Seuraava artikkeli

Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.