category
Miksi Puhdas+ Premium Omega-3 on markkinoiden paras kalaöljyvalmiste?

Miksi Puhdas+ Premium Omega-3 on markkinoiden paras kalaöljyvalmiste?

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste. Tuote takaa sen, että saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa, luontaisessa triglyseridimuodossa. Päiväannos on 1-2 kapselia ja se sisältää 700-1400 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg. 

Puhtaus ja eettisyys

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia tuotteen raskasmetallipitoisuus on erittäin matala. Kalaöljyn puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Friend of the sea -sertifikaatti

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea -sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden. Etsimme yli kolme vuotta tuotetta, joka olisi meille riittävän laadukas ja joka olisi kuitenkin hinnaltaan jokaiselle sopiva. Tässä se nyt on, kapselimuodossa ja myöhemmin tulevana keväänä myös nestemäisenä - luonnollisesti tummassa lasipullossa. 

 

Puhdas+ Premium Omega-3:n löydät täältä!

 

 

Alunperin julkaistu 8.3.2018 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Edellinen artikkeli

Suomen supermarja mustikka

Seuraava artikkeli

Hei, nyt idätetään

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: