Kollageeni kuuluu Anne Kukkohovin kauneusrutiineihin

Kollageeni kuuluu Anne Kukkohovin kauneusrutiineihin

Bold Apps

Anne Kukkohovi elää tällä hetkellä omaa unelmaansa. Annella on oma kosmetiikkabrändi, jota hän vie parhaillaan maailmalle. Unelmilla on myös hintansa. Yrittäjän on välillä vaikea pitää huolta omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan, kun työpäivät ovat valtavan pitkiä.

– Yritän silti tehdä parhaani; syön hyvin, liikun säännöllisesti ja yritän varata riittävästi aikaa itselleni ja nukkumiselle, Anne Kukkohovi kertoo.

Myös kauneutta Anne hoitaa kokonaisvaltaisesti. Kauneudenhoito lähtee perusasioista kuten ruokavalio, tupakoimattomuus ja vähäinen alkoholin käyttö, liikunta sekä onnellisuus ja hyvä olo. Sen jälkeen tulevat sisäiset kauneudenhoitotuotteet kuten kollageeni ja viimeiseksi ulkoiset kauneudenhoitotuotteet. Usein kauneudenhoidossa viimeksi mainittu saa kaiken huomion, vaikka muilla tekijöillä on paljon suurempi vaikutus.

– Todellinen kauneus lähtee sisältä, Anne sanoo.

Kollageeni auttaa näyttämään hyvältä ja liikkumaan aktiivisesti

Sisäisesti käytettävistä kauneustuotteista suosituin on kollageeni. Kollageeni vaikuttaa ulkonäköön ja hyvinvointiin monella eri tavalla. Se lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta, pitää nivelet kunnossa ja tekee hiuksista ja kynsistä vahvemmat. Kehomme tuottaa kollageenia itse, mutta noin 25-vuotiaana sen tuotanto alkaa vähentyä.

– Itse olen syönyt kollageenia noin 5 vuotta. Ihoni on uskomattoman hyvässä kunnossa, puhumattakaan hiuksista tai kynsistä, jotka ovat olleet ikuinen murheenkryynini, Anne kertoo.

Anne Kukkohovi tekee aamuisin smoothien, johon tulee Puhdas+ Kollageenijauhetta. Tämä täysin lisäaineeton tuote sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, joka on puhdas, tutkittu ja tehokas kollageenin muoto.

– Kollageenin käytön myötä myös tuhoon tuomittu juoksuharrastukseni on saanut uuden elämän. Lapsena hankittu polvivamma on estänyt juoksuharrastuksen, mutta nyt pikku hölkät ovat mahdollisia, vaikka otankin lenkit rauhassa ja kehoa kuunnellen, Anne kertoo.

4 faktaa kollageenista

  1. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiineista, ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista.
  2. Kollageeni muodostaa 70 % ihon proteiinista.
  3. Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.
  4. Kollageeni auttaa pitämään ihon sileänä, kimmoisana ja kauniina.

Edellinen artikkeli

Kärsitkö univaikeuksista? Syynä voi olla magnesiumin puute

Seuraava artikkeli

Kollageenia, magnesiumia ja orgaanista rikkiä liikunnalliseen elämäntyyliin

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: