Vihreää metsää

Joko sinä olet maistanut tätä Superjuomaa?

Kirjoittaja: ravintovalmentaja Sami Sundvik

 

Tiesitkö, että Suomessa sijaitsee 25 % koko maailman luomumetsistä. Nämä luomumetsät pitävät sisällään monia todellisia luonnon superaarteita meidän terveytemme hyväksi.

Kaikki me tunnemme suomalaisen metsämustikan ja sen terveyttä edistävät vaikutukset, mutta kaikki eivät vielä tunne havupuusta saatavan uutteen salaisuuksia.

 

Havupuusta valmistettu juoma

Havupuulla on pitkä historia ylivoimaisena terveytemme ylläpitäjänä ja sen vaikutuksista on tehty lukuisia kliinisiä In Vivo ja In Vitro tutkimuksia. Perinteet kertovat lisäksi, että havupuun kaarnasta valmistettiin maistuvaa teetä jo 1500-luvulla hoitamaan erilaisia elimistön ongelmia ja puutostiloja, mm. ehkäisemään keripukkia, koska havupuu-uute lisää voimakkaasti C-vitamiinin imeytymistä. 

Havupuusta saatava vaikuttava aine on nimeltään Oligometrinen proantosyanidiini. Tästä aineesta käytetään yksinkertaista lyhennettä OPC. Havupuusta saatavalla vaikuttavalla aineella OPC:lla tiedetään olevan lukuisia bakteereja ja viruksia tehokkaasti torjuvia ominaisuuksia. Lisäksi vaikuttava aine OPC ehkäisee allergioita, tulehduksia, kasvaimia ja se hidastaa myös elimistön vanhenemista.

Havupuusta valmistettu juoma on ollut vuosia yksi terveyskauppojen myydyimmistä tuotteista. Suosio perustuu kuluttajien kokemaan hyötyyn havupuu-uutejuoman käytöstä.

Kotimainen Puhdas+ brändi on tuonut markkinoille tuplasti vahvemman ja ekologiseen pakkaukseen pullotetun havupuujuoman - ja toisena uutena tuotteena havupuujuoman, jonka vaikutusta on vahvistettu kotimaisen metsämustikan antosyaaneilla. Puhdas+ Havupuu-uutejuoma on täysin lisäaineeton ja raaka-aine saadaan suomalaisista luonnonmetsistä. Havupuujuoma sopii kaikille, myös vegaaneille. 

Luonto on aina viisaampi kuin ihminen. Ota vahva havupuujuoma hyväksi tavaksi, joka aamu. Saat lasillisessa vahvaa havupuujuomaa luonnon parhaat antioksidantit, helposti.

Ruokavalioon kannattaa lisätä muitakin paljon antioksidantteja sisältäviä ruoka-aineita, kuten esimerkiksi vihreätä teetä, raakakaakaota tai tummaa suklaata, kylmäpuristettua oliiviöljyä ja kotimaisia marjoja.

Tilaa Puhdas+ Havupuu-uutejuoma Natural tästä!

Ja Puhdas+ Havupuu-uutejuoma Metsämustikka tästä!

 

 

Alunperin julkaistu 24.1.2017 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Kuumasta kurkumamaidosta helpotusta kohmeiselle keholle

Kapselin täydeltä luonnollista hyvää kehollesi

Näitä luetaan

Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!
Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon kalaöljyvalmistetta valittaessa, ja miksi olemme täysin vakuuttuneita,...
Tarjoa lapsellesi parasta
Yhä useampi vanhempi haluaa huolehtia lapsensa hyvinvoinnista entistä puhtaammin ja luonnollisemmin.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.