category
Kuukauden eteerinen öljy: Ravintsara

Kuukauden eteerinen öljy: Ravintsara

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Floramen juttusarjassa esittelemme kuukausittain vaihtuvan eteerisen öljyn upeasta ja laajasta 130 tuotteen valikoimasta.

Kirjoittanut Liisa Seppälä, Naturellement Bio.

Ravintsara-öljystä apua hengitystieinfektioihin

 

Ravintsara-öljy (kamferipuu), Cinnamomum Camphora, on ehdoton oma suosikkini. Olen hullaantunut sen eucalyptusmaiseen tuoksuun ja monikäyttöisyyteen. Sillä on paljon yhtäläisyyksiä Eukalyptus radiatan kanssa.
Ravintsara hoitaa erityisesti hengitystieinfektioita, kuten nuhaa, flunssaa ja yskää. Se on loistava torjumaan virusinfektioita, ehkäisemään ja helpottamaan flunssaa, herpestä ja syyliä. Se parantaa flunssakauden immuniteettiä ja suojaa talven flunssataudeilta. Energisoivasta ravintsarasta saat tukea fyysisen väsymykseen, toipumiseen ja ahdistukseen.
Lempeä ravintsara tasapainottaa hermostoa, joten se on oiva apu stressiin, unentuloon ja rauhattomuuteen. Sillä voi hoitaa alakuloa esimerkiksi rentouttavalla kylvyllä (muista emulgoida öljy ensin vaikka hunajaan) tai laittamalla öljyä diffuuseriin. Ravintsara puhdistaa myös tehokkaasti huoneilmaa diffuuserissa. 
Florame Ravintsara eteerinen öljy

Floramen eteeriset öljyt ovat markkinoiden laadukkaimpia

Floramen eteeriset öljyt ovat aina luomusertifioituja (Ecocert) sekä kemotyypitettyjä öljyjä. Kemotyypitetty öljy tarkoittaa sitä, että öljy on käynyt läpi analyysin, joka todistaa sen, että se on aito 100 % eteerinen öljy ilman mitään lisättyä tai muunneltua.

Floramen tuotteita käytetään aromaterapiassa ympäri maailmaa ja mm. kotimaassaan Ranskassa lääkäreiden toimesta myös sisäisesti. 

Laajaan valikoimaan kuuluu yli 130 eteeristä öljyä, joista suosituimmat löydät jatkossa myös Hyviksen valikoimasta.

Edellinen artikkeli

Kuukauden eteerinen öljy: Sitruunaruoho

Seuraava artikkeli

Krapula - kuinka se syntyy ja voiko sitä lieventää?

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: