Hyviksen yrittäjäpariskunta Tomi Kottonen ja Hanneli Salo

Parhaat TerveysSummit-tarjoukset löytyvät Hyvikseltä

Suomen suurin ja suosituin terveystapahtuma TerveysSummit on jälleen käynnissä 2.5–8.5.2022! Jo kahdeksatta kertaa järjestettävä TerveysSummit kokoaa Suomen tunnetuimmat hyvinvointi- ja terveysasiantuntijat yhteen kertomaan tämän hetken tärkeimmistä terveysaiheista Karita Aaltosen haastattelemana. Pääset seuraamaan 46 asiantuntijaluentoa täysin ilmaiseksi seitsemän päivän ajan. Olethan jo ilmoittautunut?

Hyvis on mukana TerveysSummitissa

Hyvis on tänä keväänä mukana TerveysSummitissa isommin kuin koskaan ennen. Hyvis paitsi sponsoroi tapahtumaa yhtenä pääyhteistyökumppanina, Hyviksen yrittäjäpariskunta Tomi Kottonen ja Hanneli Salo pääsivät myös kertomaan hyvinvointialan perheyrityksen taipaleesta ja toiminnasta TerveysSummit-haastattelun muodossa. Kannattaa katsoa Tomin ja Hannelin haastattelu! 

Kokosimme verkkokauppaamme myös mainioita tarjouksia TerveysSummitin ajaksi. Tästä blogista löydät parhaat TerveysSummit edut tiivistetysti.

Jos et ole vielä ilmoittautunut TerveysSummitiin, käy tekemässä se ilmaiseksi täällä

Arctic Pure Nootropicit -46 % (29,95 €, norm. 55,90 €)

Nootropicit ovat ravintolisiä, joita käytetään tukemaan aivojen kognitiivisia toimintoja, kuten muistia, vireyttä ja keskittymiskykyä. Nyt saat Arctic Puren Nootropic -uutuudet jopa 46 % alennuksella!

Arctic Pure Nootropic Focus virittää uuteen päivään. Tuote sisältää B-vitamiineja, inositolia, asetyyli-l-karnitiinia ja Lions mane -sieniuutejauhetta.

Arctic Pure Nootropic Calming auttaa rauhoittumaan kiireisen päivän jälkeen. Tuote sisältää aminohappoja, C-vitamiinia, magnesiumia ja ashwagandhaa.

Vida NAC 650 mg + Seleeni -33 % (22,95 €, norm. 29,95 €)

Vida NAC 650 mg + Seleeni tukee immuunipuolustusta ja maksan toimintaa

Vida NAC 650 mg + Seleeni on Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton valitsema Vuoden 2022 Terveystuote! Tämä huippusuosittu yhdistelmävalmiste muun muassa tukee immuunipuolustusta ja maksan toimintaa.

Kaikki Terveyskaistan tuotteet jopa -23 % (alk. 7,95 €)

Terveyskaistan tuotevalikoima koostuu kotimaisista, terveyttä ja hyvinvointia tukevista vitamiineista ja ravintolisistä. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, laajan asiakaskunnan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Saat TerveysSummitin ajan kaikki Terveyskaistan tuotteet kampanjahintaan! Lisäksi tarjoamme kahden Terveyskaista-tuotteen ostajalle Sinkki + Kupari -ravintolisän kaupan päälle.

BioActive Ubiquinol Q10 100 mg -15 % (alk. 49,95 €, norm. 59,00 €)

BioActive Ubiquinol Q10 100 mg sisältää ubikinolia, joka on ubikinoni Q10:n aktiivinen muoto. Se imeytyy elimistöön sellaisenaan eli tehokkaammin kuin ubikinoni. Bio-sarjan ravintolisät ovat tutkittuja laatutuotteita terveytesi hyväksi – hyödynnä etu!

Four Sigmatic Kasviproteiinijauheet -25 % (29,95 €, norm. 39,95 €)

Four Sigmaticin sieni- ja kasviuutteita sisältävä kasviproteiinijauhe on tehopakkaus luomua yhdessä purkissa. Kaakaolta tai vaniljalta maistuvat proteiinijauheet auttavat korjaamaan lihaksia treenin jälkeen. Lisäksi jauheen sisältämät sieniuutteet ja adaptogeenit parantavat yleistä hyvinvointiasi. Yksi annos proteiinijauhetta sisältää 15 g proteiinia.

Kokeile proteiinijuomana, smoothien sekaan tai vaikka boostaamaan pannukakkuja! Four Sigmaticin proteiinijauheet ovat vegaanisia ja gluteenittomia, eivätkä ne sisällä ylimääräisiä täyteaineita.

Luonkos metsäpölytuotteet -20 %

Oletko jo hurahtanut Luonkosin metsäpölytuotteisiin? Luonkosin Reconnecting Nature™ -metsäpölytuotteet sisältävät tutkitusti immuniteettia tukevaa metsämikrobiuutetta, joka lisää ihmisen yhteyttä luontoon. Sarjan tuotteet hellivät erityisesti kuivaa ihoa.

Luonkos Infinity öljypuhdistuskakku -20 % (31,96 €, norm. 39,95 €)

Infinity 4in1-kasvojen öljypuhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-öljupuhdistaja, joka paitsi puhdistaa meikin myös tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Tuote voitti kultaa Beauty Shortlist Awardseissa kategoriassa Paras luonnonmukainen monikäyttötuote!

Luonkos Vitality vartaloöljykakku -20 % (26,36 €, norm. 32,95 €)

Luonkos Vitality vartaloöljykakku on koko perheen ja etenkin atooppista ihoa hoitava vartaloöljy, joka sisältää solutason luontoyhteyttä vahvistavia metsämikrobeja. Tuote voitti Beauty Shortlist Awardseissa Editor's Choice -palkinnon! 

Luonkos Fruitful jauhedeodorantti  -20 % (27,96 €, norm. 34,95 €)

Luonkosin puuterimainen Fruitful jauhedeodorantti on kuningatartuote! Soodaton, alkoholiton ja vedetön jauhedödö saa raikkaan tuoksunsa aidoista eteerisistä öljyistä. Fruitfulia voi käyttää rintojen alueelle, poimuihin ja sisäreisiin, sekä toki kainaloihin. Tuote ei ärsytä ihoa toisin kuin soodadeodorantit saattaisivat ärsyttää. Sisältää metsämikrobiuutetta, sinkkiä ja magnesiumia.

Solgar Ultimate Calm Daily Support -19 % (29,95 €, norm. 36,95 €)

Solgarin Ultimate Calm Daily Support sisältää ruusujuurta ja luontaisia B-vitamiineja jotka tukevat ja tasapainottavat niin kroppaa kuin mieltä nykyelämän stressitekijöitä vastaan.

Solgar Brain Works -18 % (44,95 €, norm. 54,95 €)

Solgar Brain Works on täsmätuote mielialalle, kognitiolle ja muistille. Tuotteessa yhdistyvät perinteisten rohdosten voima sekä tieteellisesti tutkitut ainesosat. Tuote sisältää muun muassa Full Spectrum-kurkumiinia, Bacopa monnieri -uutetta (BacoMind®), B12-vitamiinia ja koliinia.

Terranova Life Drink -20 % (31,95 €, norm. 39,95 €)

Terranova Life Drink on erittäin ravitseva ja kokonaisvaltainen ravintojauhe koko kehon hyvinvointiin. Tuote on myös helppokäyttöinen, sillä se sekoittuu muutamalla lusikan pyöräytyksellä suoraan veteen. Life Drink sisältää muun muassa runsaasti kasviproteiinia, luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasvi-, marja- ja sienijauheita, tiivistettyä täysruokaa ja muita luonnollisia ruoan aktiivisia ainesosia sekä ruoansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, rasvahappoja ja kuituja. Tuote on täysin lisäaineeton!

Hyviksen suuri munajahti 2022

Hyviksen kauppiaspariskunta vieraili TerveysSummitissa keväällä 2022

Näitä luetaan

Osallistu Hart-Sport -arvontaan ja voita kylmäallas!
Legenda on palannut! Osallistu arvontaan ja voita upea kylmäallas. Arvo noin 500...
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.