Mies juoksemassa syksyisessä luonnossa

BodyFlex-tuotteet nivelten hyvinvointiin

BodyFlex on suomalaisen Hankintatukun kehittämä sekä valmistama ravintolisäsarja nivelten hyvinvointiin. Uusimpina tuotteina sarjaan on saatu BodyFlex Collagen ja BodyFlex Collagen NivelShot -tuotteet. Lisäksi sarjaan kuuluvat mm. BodyFlex Combi, Bodyflex Glukosamin ja BodyFlex MSM.

 

Hankintatukun tehdas

Hankintatukun lääketehdas sijaitsee Karkkilassa, luonnonläheisessä ympäristössä muusta teollisuudesta erillään. Tehdas on Suomen suurin tablettien, kapseleiden, uutteiden ja nesteiden valmistaja, ja toiminnan perustana on ravitsemustieteellinen ja biokemiallinen luonnonaineisiin erikoistunut asiantuntemus.

 

Nivelvaivoista

50 vuotta täyttäneistä yli puolella on jonkinlaisia nivelvaivoja ja tästä nuoremmillakin koko ajan yhä useammalla on jonkinlaista vaivaa. Nivelrikkoakin sairastaa jopa 400 000 suomalaista eri vaikeusastein ja nivelreuma on noin reilulla 40 000 henkilöllä. Nivelvaivoja voi ehkäistä tehokkaasti niin ravinnolla, liikunnalla kuin lisäravinteillakin. Jo tulleiden vaivojen etenemistä voi myös hidastaa samoin keinoin.

Nivelystävällinen ruokavalio pitää sisällään paljon kuumentamattomia vihanneksia, hedelmiä ja marjoja sekä kokojyväviljaa ja jonkin verran hapanmaitotuotteita. Eläinkunnan tuotteista suositaan kalaa, kanaa ja kalkkunaa. Riittävä proteiinin saanti on myös tärkeää. Kasvikunnasta paras lähde on pavut ja lihassa esimerkiksi kana. Hyvälaatuisia rasvojakaan ei tule unohtaa, jotta nivelet saisivat myös ”voiteluaineita”.

Monipuolinen liikunta on ruokavalion ohella tärkeää. Liikunnalla saa ylläpidettyä nivelrustojen kimmoisuutta sekä kudosten joustavuutta. Monipuolisen liikunnan lisäksi on hyvä muistaa tehdä myös huoltotoimenpiteitä, kuten venytellä säännöllisesti.

Lisäravinteista nivelien tukituotteena käytetään paljon mm. kaikkia BodyFlex -sarjassa olevia valmistusaineita, kuten kollageenia, glukosamiinia, MSM:ää, nokkosta, kalkkia, inkivääriä ja vihersimpukkaa.

 

BodyFlex Collagen

BodyFlex Collagen sisältää hyvin imeytyvää Peptan kollageenia, jonka alkuperä saadaan kalasta. Peptan on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä luontaisesti nivelissä, sekä ihossa ja luustossa. Peptan imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on tutkittu, että riittävän suuri lisäannos kollageenia edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. BodyFlex Collagen on tablettimuotoinen valmiste ja jo yksi tabletti sisältää 1000 mg kollageenia! Valmiste sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. Vuorokausiannokseksi suositellaan neljää tablettia. Lue lisää kollageenista täältä.

BodyFlex Collagen NivelShot

BodyFlex Collagen NivelShot on sikakollageenipohjainen nestevalmiste, joka sisältää BodyFlex Collagen -tuotteen tapaan Peptan kollageenia, 1. tyyppiä. Tämä geelimäinen neste maistuu mustaherukalle ja on erityisen vahva, sen päiväannoksen, kahden ruokalusikallisen, sisältäessä 10 000 mg kollageenia! Kollageenin lisäksi tuotteen vaikuttavia aineita ovat B-vitamiinit (B5-, B2-, B6- ja B1-vitamiinia) sekä magnesium sitraattimuodossa.

BodyFlex Combi

BodyFlex Combi on nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukka-valmiste, jossa on näiden lisäksi magnesiumia, D-vitamiinia sekä MSM:ää. BodyFlex Combi on siis seitsemän eri tehoaineen yhdistelmä tablettina ja on BodyFlex sarjan vanhin tuote. Vuorokausiannos on 2-4 tablettia. 

Bodyflex Glukosamin

BodyFlex Glukosamin on nimensä mukaisesti glukosamiinivalmiste. Vuorokausiannos on vain yksi tabletti ja yhdessä tabletissa on glukosamiinihydrokloridia 750 mg, josta 326 mg on glukosamiinia. Glukosamiini on rustokudoksen rakennusaine. Valmisteen glukosaaminin lähde on maissi. 

BodyFlex MSM

BodyFlex MSM on metyylisulfonyylimetaanivalmiste, eli rikkiyhdiste. Rikki toimii kivennäisaineena. BodyFlex MSM on tablettivalmiste, jonka vuorokausiannos on 1-2 tablettia. Yhdessä tabletissa on MSM:ää 2400 mg.    

Siirry ostoksille tästä!

 

 

Alunperin julkaistu 10.10.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Edellinen artikkeli

B12-vitamiinin vajaus voi jo vuodessa aiheuttaa muistihäiriöitä

Seuraava artikkeli

Tietopaketti entsyymeistä ja pieni tuotevertailu

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.