Mies juoksemassa syksyisessä luonnossa

BodyFlex-tuotteet nivelten hyvinvointiin

BodyFlex on suomalaisen Hankintatukun kehittämä sekä valmistama ravintolisäsarja nivelten hyvinvointiin. Uusimpina tuotteina sarjaan on saatu BodyFlex Collagen ja BodyFlex Collagen NivelShot -tuotteet. Lisäksi sarjaan kuuluvat mm. BodyFlex Combi, Bodyflex Glukosamin ja BodyFlex MSM.

 

Hankintatukun tehdas

Hankintatukun lääketehdas sijaitsee Karkkilassa, luonnonläheisessä ympäristössä muusta teollisuudesta erillään. Tehdas on Suomen suurin tablettien, kapseleiden, uutteiden ja nesteiden valmistaja, ja toiminnan perustana on ravitsemustieteellinen ja biokemiallinen luonnonaineisiin erikoistunut asiantuntemus.

 

Nivelvaivoista

50 vuotta täyttäneistä yli puolella on jonkinlaisia nivelvaivoja ja tästä nuoremmillakin koko ajan yhä useammalla on jonkinlaista vaivaa. Nivelrikkoakin sairastaa jopa 400 000 suomalaista eri vaikeusastein ja nivelreuma on noin reilulla 40 000 henkilöllä. Nivelvaivoja voi ehkäistä tehokkaasti niin ravinnolla, liikunnalla kuin lisäravinteillakin. Jo tulleiden vaivojen etenemistä voi myös hidastaa samoin keinoin.

Nivelystävällinen ruokavalio pitää sisällään paljon kuumentamattomia vihanneksia, hedelmiä ja marjoja sekä kokojyväviljaa ja jonkin verran hapanmaitotuotteita. Eläinkunnan tuotteista suositaan kalaa, kanaa ja kalkkunaa. Riittävä proteiinin saanti on myös tärkeää. Kasvikunnasta paras lähde on pavut ja lihassa esimerkiksi kana. Hyvälaatuisia rasvojakaan ei tule unohtaa, jotta nivelet saisivat myös ”voiteluaineita”.

Monipuolinen liikunta on ruokavalion ohella tärkeää. Liikunnalla saa ylläpidettyä nivelrustojen kimmoisuutta sekä kudosten joustavuutta. Monipuolisen liikunnan lisäksi on hyvä muistaa tehdä myös huoltotoimenpiteitä, kuten venytellä säännöllisesti.

Lisäravinteista nivelien tukituotteena käytetään paljon mm. kaikkia BodyFlex -sarjassa olevia valmistusaineita, kuten kollageenia, glukosamiinia, MSM:ää, nokkosta, kalkkia, inkivääriä ja vihersimpukkaa.

 

BodyFlex Collagen

BodyFlex Collagen sisältää hyvin imeytyvää Peptan kollageenia, jonka alkuperä saadaan kalasta. Peptan on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä luontaisesti nivelissä, sekä ihossa ja luustossa. Peptan imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on tutkittu, että riittävän suuri lisäannos kollageenia edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. BodyFlex Collagen on tablettimuotoinen valmiste ja jo yksi tabletti sisältää 1000 mg kollageenia! Valmiste sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. Vuorokausiannokseksi suositellaan neljää tablettia. Lue lisää kollageenista täältä.

BodyFlex Collagen NivelShot

BodyFlex Collagen NivelShot on sikakollageenipohjainen nestevalmiste, joka sisältää BodyFlex Collagen -tuotteen tapaan Peptan kollageenia, 1. tyyppiä. Tämä geelimäinen neste maistuu mustaherukalle ja on erityisen vahva, sen päiväannoksen, kahden ruokalusikallisen, sisältäessä 10 000 mg kollageenia! Kollageenin lisäksi tuotteen vaikuttavia aineita ovat B-vitamiinit (B5-, B2-, B6- ja B1-vitamiinia) sekä magnesium sitraattimuodossa.

BodyFlex Combi

BodyFlex Combi on nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukka-valmiste, jossa on näiden lisäksi magnesiumia, D-vitamiinia sekä MSM:ää. BodyFlex Combi on siis seitsemän eri tehoaineen yhdistelmä tablettina ja on BodyFlex sarjan vanhin tuote. Vuorokausiannos on 2-4 tablettia. 

Bodyflex Glukosamin

BodyFlex Glukosamin on nimensä mukaisesti glukosamiinivalmiste. Vuorokausiannos on vain yksi tabletti ja yhdessä tabletissa on glukosamiinihydrokloridia 750 mg, josta 326 mg on glukosamiinia. Glukosamiini on rustokudoksen rakennusaine. Valmisteen glukosaaminin lähde on maissi. 

BodyFlex MSM

BodyFlex MSM on metyylisulfonyylimetaanivalmiste, eli rikkiyhdiste. Rikki toimii kivennäisaineena. BodyFlex MSM on tablettivalmiste, jonka vuorokausiannos on 1-2 tablettia. Yhdessä tabletissa on MSM:ää 2400 mg.    

Siirry ostoksille tästä!

 

 

Alunperin julkaistu 10.10.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

B12-vitamiinin vajaus voi jo vuodessa aiheuttaa muistihäiriöitä

Maitohappobakteerivalmisteiden vertailu

Näitä luetaan

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...
5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.