Kaksi vihermehua ja toiseen tarttuva käsi

Aloita syksy freesisti - Puhdistu, virkisty ja kaunistu

Kirjoittaja: Hanna Jormanainen, tuotepäällikkö / Voimaruoka

 

Kesän jälkeen töihin ja arkeen paluu sujuu kepeämmin, kun keho ja mieli voivat hyvin. Testaa näitä kolmea vinkkiä, joilla olosi pysyy virkeänä loman loppuessakin.

 

Kookosöljystä tehoa aivoille ja aineenvaihduntaan

Kookosöljy antaa nopeaa energiaa ja saa ajatuksesi luistamaan. Rasvana sen tekee ainutlaatuiseksi mm. se, että kookosöljy sisältää keskipitkäketjuisia rasvahappoja, kun yleensä ruokamme sisältää lähinnä pitkäketjuisia rasvahappoja. Keskipitkäketjuiset rasvahapot antavat nopeaa energiaa ja tehoa ajatustyölle pitkin päivää tai jo heti aamusta nautittuna. Keskipitkäketjuiset rasvahapot muodostavat kehossamme ketoaineita, joita mm. aivot käyttävät glukoosin ohella polttoaineenaan. Ketoaineet voivat antaa lisäpotkua myös aineenvaihduntaan. Eikä siinä vielä kaikki! Tämä antibakteerinen ja hurmaava öljy auttaa lisäksi ihoasi voimaan hyvin ja säilyttämään kesän hehkun niin sisäisesti nautittuna, kuin myös ulkoisesti ihon kosteutukseen käytettynä. Tehokkaan kosteutuksen lisäksi sen käyttö auttaa myös ihottumiin ja epäpuhtauksiin. Starttaa siis aamusi kookoksen voimin sipaisemalla kookosöljyä pesun jälkeen vanulapulla kasvoille tai koko vartalon iholle. Anna öljyn imeytyä hyvin aamiaisen ajan ja laita lusikallinen öljyä myös esim. aamukahvin, smoothien tai puuron joukkoon antamaan tehoa päivään. 

Virtaa vihreistä helpolla ja hyvänmakuisella tavalla 

Kasvikunnan ”vihreitä” eli paljon lehtivihreää sisältäviä kasveja ei suotta ylistetä luonnon omina monivitamiineina, sillä ne virkistävät kehoasi monin tavoin. Ne poistavat mm. kuona-aineita, jolloin tukkoinen olo helpottuu ja nestepöhö poistuu. Lisäksi saat niistä tärkeitä ravintoaineita kuten vitamiineja ja nuoruuden lähteinä pidettyjä antioksidantteja. Voit nauttia vihreäsi tuoreina kasviksina sellaisenaan, mehuksi puristamalla, tai hyvin imeytyvinä ja helppokäyttöisinä valmiina viherjauheina. Monesti viherjauheiden kuten chlorella- ja spirulinalevän maku ei kuitenkaan miellytä, jolloin niiden joukkoon kannattaa laittaa jotain makeaa ja samalla hapanta kuten sitrushedelmiä. Voit myös hyödyntää valmiiksi makeutettuja viherjauheseoksia, esimerkiksi Voimaruoan Total 25 -annospusseja, jotka sisältävät 25 eri superfoodia eli juuri näitä vitamiineja ja antioksidantteja pursuavia kasveja puristettuna ja jauhettuna valmiiksi juomajauheeksi. Juo Voimaruoka Total 25 -jauhe joko sellaisenaan veteen tai mehuun sekoitettuna tai lisää sitä smoothien joukkoon. 

 

Aloe Vera –mehu kauneutesi ja vatsasi vaalimiseksi

Aloe Vera kasvin lehdet sisältävät ravintorikasta nestettä, jota on perinteisesti käytetty erilaisiin iho-ongelmiin ulkoisesti ja pieninä annoksina myös sisäisesti nautittuna. Aloe Vera hidastaa nimittäin ihon vanhenemista stimuloimalla kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Se auttaa myös ruuansulatuskanavan toimintaan, virkistää, vahvistaa immuniteettia ja tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Aloe Veran vaikutus perustuu sen sisältämiin 75 eri aktiiviaineeseen joita ovat mm. useat eri vitamiinit kuten E-vitamiini ja beetakaroteeni, antioksidantit, mineraalit, aminohapot, entsyymit sekä asemannaani polysakkaridi.

Aloe vera kannattaa nauttia mahdollisimman korkean aloe-pitoisuuden mehuna, jotta saat sen hyödyistä parhaan tehon. Aloe Vera Green Leaf Aloemehu on 99,4 % mehua ja se on valmistettu luomuviljellyn Aloe-kasvin kokonaisista, kuorituista lehdistä, jolloin saadaan mukaan mahdollisimman paljon vaikuttavia aktiiviaineita, jopa enemmän kuin pelkästä lehden ytimestä valmistetuista mehuista. Lisäksi hyödyntämällä valmistuksessa koko kasvin lehti, mehun tuotanto on myös ekologista.

Nauti Aloe-mehua juomaan kuten veteen tai mehuun sekoitettuna 1–3 ruokalusikallista (15–45 ml) päivässä. Voit lusikoida sitä myös suuhun sellaisenaan tai lorauttaa smoothien joukkoon.

 

Siirry ostoksille tästä!

 

Alunperin julkaistu 27.8.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Kiinteytä upeat muotosi - 4 vinkkiä pysyvään keventymiseen

Kemikaalit uhkaavat hyvinvointiamme

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.