Nystad Sauna Company – Puhdasta luksusta puhtaalla omallatunnolla

Nystad Sauna Company – Puhdasta luksusta puhtaalla omallatunnolla

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Nystad Sauna Company on suomalainen sauna- ja kylpytuotteita valmistava yritys Uudestakaupungista. Sen omistaa kolme ystävätärtä, joiden missiona on jakaa suomalaisen saunan ja kesäluonnon ainutlaatuista tunnelmaa ja hyvinvointivaikutuksia ihmisille ympäri maailman, vuodenajasta riippumatta.

100 % luonnolliset haudutettavat löylytuoksut ja metsäkylvyt sisältävät puhdasta suomalaista koivunlehti- ja yrttirouhetta. Metsäkylvyissä on mukana myös mineraalirikasta saksalaista alppisuolaa, joka pehmentää ja ravitsee ihoasi yhdessä lehtirouheen kanssa. Tuotteiden käyttö on yhtä helppoa ja nautinnollista kuin teepussin hauduttaminen kiulussa tai jalkakylpyvadissasi. Tuotteet on suunniteltu ylevöittämään saunakokemustasi aidon suomalaisen kesämetsän tuoksuissa.

Nystad Sauna Companyn tuotteet valmistetaan kotimaisesta koivurouheesta.

Nystad Sauna Companyn tuotteet valmistetaan kotimaisesta koivurouheesta.

Vastuullisia zero waste -luonnontuotteita

Vastuullisuus, kestävän kehityksen periaatteet sekä luontoa ja ihmistä kunnioittavat toimintamallit ovat tärkeitä Nystad Sauna Companylle. Kaikki tuotteissa käytetyt kasvimateriaalit ovat puhdasta, elintarvikekelpoista, villi- tai luomulaatuista yrttiä Suomen luonnosta. Tuotteet pakkauksineen ovat zero waste -periaatteen mukaisia, biohajoavia ja kierrätettäviä. Nystad Sauna Company tekee myös yhteistyötä alueensa työkeskusten kanssa ja tarjoaa merkityksellistä työtä siihen tukea tarvitseville.

Saunatuoksut ja metsäkylvyt tuovat luksusta kylpyhetkiin

Nystad Sauna Companyn löylytuoksuvaihtoehdot ovat Koivu, Koivu & Minttu ja Koivu & Laventeli. Kaikki löylytuksuvaihtoehdot on saatavilla sekä yksittäispakkauksina että kolmen tuoksupussin pakkauksissa.

Nystad Sauna Companyn saunatuoksut

Löylytuoksu Koivu

Me uskomme, että Koivun höyryn hengittäminen kirkastaa mielesi, auttaa kehoasi palautumaan ja antaa sinulle parhaat ja luovimmat ideat.

Löylytuoksu Koivu & Minttu

Me uskomme, että Koivu & Mintun höyryn hengittäminen avaa mielesi, virkistää kehosi ja auttaa avamaan hengitystiesi.

Löylytuoksu Koivu & Laventeli

Me uskomme, että Koivu & Laventelin höyryn hengittäminen tasaa mielesi, rentouttaa kehosi ja antaa sinulle rauhalliset unet.

Nystad Sauna Companyn metsäkylpy

Metsäkylpyvalikoimaan kuuluu yksittäispakkaukset vaihtoehtoina Koivu, Koivu & Minttu sekä Koivu & Kanerva.

Vinkki sinulle: Metsäkylvyn voi ottaa myös osaksi lasten kylpyhetkeä. Se on turvallinen ja myrkytön tapa tehdä kylpyhetkestä hauska ja erityinen.

Metsäkylpy Koivu

Me uskomme, että Koivu antaa sinulle palauttavaa puhtautta perinteisen suomalaisen metsän tunnelmissa.

Metsäkylpy Koivu & Piparminttu

Me uskomme, että Koivu & Piparminttu antaa sinulle voimistavaa viileyttä virkistävän suomalaisen metsän tunnelmissa.

Metsäkylpy Koivu & Kanerva

Me uskomme, että Koivu & Piparminttu antaa sinulle hellää hoivaa ravitsevan suomalaisen metsän tunnelmissa.

Nystad Sauna Companyn tuotteet myös ovat ihana lahja ystävillesi sekä lähellä että kauempana. Ne ovat kevyet kantaa ja helpot lähettää. Mikäpä olisikaan parempi lahja kuin pieni palanen Suomea, joka on yksi maailman vihreimmistä, puhtaimmista ja onnellisimmista maista!

Tilaa Nystad Sauna Companyn tuotteet täältä!

Tähän liittyvät tuotteet

oloALE Uutuus Ale -20%
Nystad Sauna Metsäkylpy Koivu & Piparminttu
Nystad Sauna Metsäkylpy Koivu & Piparminttu
Kaipaatko palauttavaa puhtautta? Suomalaista kuivattua koivunlehteä, virkistävää piparminttua sekä saksalaista alppisuolaa. Tässä paketissa on pieni palanen Suomea, joka on yksi maailman onnellisimmista, vihreimmistä ja puhtaimmista maista.  Anna alppisuolan mineraalien yhdistää voimansa koivun kanssa ja nauti perinteisestä luontaisen antiseptisestä kylvystäsi suomalaisen metsän tunnelmissa. Metsäkylpy vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja virkistää sekä kehon että mielen. Nystad Saunan metsäkylvyt on pakatti biohajoaviin haudutuspusseihin, joten ne ovat 100 % luonnollisia, siistejä ja helppoja nautintoja. Tehty käsityönä Suomessa. Tutustu myös muihin metsäkylpyihin: Koivu, Koivu & Kanerva. Pakkaus sisältää yhden metsäkylpypussin, á 19 g. Näin käytät metsäkylpyä Laita kylpypussi kupin pohjalle, täytä kuppi kuumalla vedellä ja anna hautua noin 15 minuuttia. Näin ihoa hoitavat ja hellivät ainesosat, eteeriset öljyt, hivenaineet ja mineraalit liukenevat veteen. Kaada kupin sisältö kylpyvatiin ja lisää itselle sopiva määrä vettä, lämmintä tai haaleaa, riippuen siitä, millaista kylpykokemusta toivot. Voit myös hauduttaa kylvyn suoraan kylpyvatiin. Kasvojen virkistys: Purista pussista ylimääräinen vesi pois. Painele ja sivele kasvojesi ihoa hellästi varoen suolaisen veden joutumista silmiin. Kasta pussia veteen uudelleen ja toista niin monta kertaa kuin tuntuu hyvältä. Käytä haudutettu vesi ja pussi lopuksi käsi- ja jalkakylpyyn. Käsi- ja jalkakylpy: Valmistele kylpy ohjeiden mukaan. Huomioithan, että käsikylvyssä vettä tulisi olla ainakin niin, että ranteesi peittyvät ja jalkakylvyssä nilkkoihin asti. Nauti kylvystäsi noin 20 minuuttia tai itselle sopiva aika. Suosittelemme metsäkylpyä saunan yhteydessä tehostamaan saunan hyvinvointivaikutuksia. Viileä tai kylmä metsäkylpy auttaa myös nauttimaan löylystä pidempään. Halutessasi voit myös avata pussin ja vapauttaan lehtirouheen ja alppisuolan kylpyveteesi. Voit rikastuttaa kylpyäsi myös esim. tuorein yrtein ja kukkasin ja lisäämällä muutaman tipan haluamaasi eteeristä öljyä. Toteuta, kuten itse haluat ja nauti hyvin hoidetusta ihostasi! Huomautukset Koivunlehdillä on diureettinen vaikutus. Varmistathan turvallisen käytön omalta lääkäriltäsi mikäli sairastat diabetestä tai kärsit muista terveysongelmista tai allergioista.
3.95 €
oloALE Suosittelemme Uutuus Ale -20%
Nystad Sauna Metsäkylpy Koivu & Kanerva
Nystad Sauna Metsäkylpy Koivu & Kanerva
Kaipaatko palauttavaa puhtautta? Suomalaista kuivattua koivunlehteä, kanervankukkia sekä saksalaista alppisuolaa. Tässä paketissa on pieni palanen Suomea, joka on yksi maailman onnellisimmista, vihreimmistä ja puhtaimmista maista.  Anna alppisuolan mineraalien yhdistää voimansa koivun kanssa ja nauti perinteisestä luontaisen antiseptisestä kylvystäsi suomalaisen metsän tunnelmissa. Metsäkylpy vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja virkistää sekä kehon että mielen. Nystad Saunan metsäkylvyt on pakatti biohajoaviin haudutuspusseihin, joten ne ovat 100 % luonnollisia, siistejä ja helppoja nautintoja. Tehty käsityönä Suomessa. Tutustu myös muihin metsäkylpyihin: Koivu, Koivu & Piparminttu. Pakkaus sisältää yhden metsäkylpypussin, á 19 g. Näin käytät metsäkylpyä Laita kylpypussi kupin pohjalle, täytä kuppi kuumalla vedellä ja anna hautua noin 15 minuuttia. Näin ihoa hoitavat ja hellivät ainesosat, eteeriset öljyt, hivenaineet ja mineraalit liukenevat veteen. Kaada kupin sisältö kylpyvatiin ja lisää itselle sopiva määrä vettä, lämmintä tai haaleaa, riippuen siitä, millaista kylpykokemusta toivot. Voit myös hauduttaa kylvyn suoraan kylpyvatiin. Kasvojen virkistys: Purista pussista ylimääräinen vesi pois. Painele ja sivele kasvojesi ihoa hellästi varoen suolaisen veden joutumista silmiin. Kasta pussia veteen uudelleen ja toista niin monta kertaa kuin tuntuu hyvältä. Käytä haudutettu vesi ja pussi lopuksi käsi- ja jalkakylpyyn. Käsi- ja jalkakylpy: Valmistele kylpy ohjeiden mukaan. Huomioithan, että käsikylvyssä vettä tulisi olla ainakin niin, että ranteesi peittyvät ja jalkakylvyssä nilkkoihin asti. Nauti kylvystäsi noin 20 minuuttia tai itselle sopiva aika. Suosittelemme metsäkylpyä saunan yhteydessä tehostamaan saunan hyvinvointivaikutuksia. Viileä tai kylmä metsäkylpy auttaa myös nauttimaan löylystä pidempään. Halutessasi voit myös avata pussin ja vapauttaan lehtirouheen ja alppisuolan kylpyveteesi. Voit rikastuttaa kylpyäsi myös esim. tuorein yrtein ja kukkasin ja lisäämällä muutaman tipan haluamaasi eteeristä öljyä. Toteuta, kuten itse haluat ja nauti hyvin hoidetusta ihostasi! Huomautukset Koivunlehdillä on diureettinen vaikutus. Varmistathan turvallisen käytön omalta lääkäriltäsi mikäli sairastat diabetestä tai kärsit muista terveysongelmista tai allergioista.
3.95 €
oloALE Uutuus Ale -20%
Nystad Sauna Metsäkylpy Koivu
Nystad Sauna Metsäkylpy Koivu
Kaipaatko palauttavaa puhtautta? Tässä paketissa on pieni palanen Suomea, joka on yksi maailman onnellisimmista, vihreimmistä ja puhtaimmista maista.  Anna alppisuolan mineraalien yhdistää voimansa koivun kanssa ja nauti perinteisestä luontaisen antiseptisestä kylvystäsi suomalaisen metsän tunnelmissa. Metsäkylpy vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja virkistää sekä kehon että mielen. Nystad Saunan metsäkylvyt on pakatti biohajoaviin haudutuspusseihin, joten ne ovat 100 % luonnollisia, siistejä ja helppoja nautintoja. Tehty käsityönä Suomessa. Tutustu myös muihin metsäkylpyihin: Koivu & Kanerva, Koivu & Piparminttu. Pakkaus sisältää yhden metsäkylpypussin, á 19 g. Näin käytät metsäkylpyä Laita kylpypussi kupin pohjalle, täytä kuppi kuumalla vedellä ja anna hautua noin 15 minuuttia. Näin ihoa hoitavat ja hellivät ainesosat, eteeriset öljyt, hivenaineet ja mineraalit liukenevat veteen. Kaada kupin sisältö kylpyvatiin ja lisää itselle sopiva määrä vettä, lämmintä tai haaleaa, riippuen siitä, millaista kylpykokemusta toivot. Voit myös hauduttaa kylvyn suoraan kylpyvatiin. Kasvojen virkistys: Purista pussista ylimääräinen vesi pois. Painele ja sivele kasvojesi ihoa hellästi varoen suolaisen veden joutumista silmiin. Kasta pussia veteen uudelleen ja toista niin monta kertaa kuin tuntuu hyvältä. Käytä haudutettu vesi ja pussi lopuksi käsi- ja jalkakylpyyn. Käsi- ja jalkakylpy: Valmistele kylpy ohjeiden mukaan. Huomioithan, että käsikylvyssä vettä tulisi olla ainakin niin, että ranteesi peittyvät ja jalkakylvyssä nilkkoihin asti. Nauti kylvystäsi noin 20 minuuttia tai itselle sopiva aika. Suosittelemme metsäkylpyä saunan yhteydessä tehostamaan saunan hyvinvointivaikutuksia. Viileä tai kylmä metsäkylpy auttaa myös nauttimaan löylystä pidempään. Halutessasi voit myös avata pussin ja vapauttaan lehtirouheen ja alppisuolan kylpyveteesi. Voit rikastuttaa kylpyäsi myös esim. tuorein yrtein ja kukkasin ja lisäämällä muutaman tipan haluamaasi eteeristä öljyä. Toteuta, kuten itse haluat ja nauti hyvin hoidetusta ihostasi! Huomautukset Koivunlehdillä on diureettinen vaikutus. Varmistathan turvallisen käytön omalta lääkäriltäsi mikäli sairastat diabetestä tai kärsit muista terveysongelmista tai allergioista.
3.95 €

Edellinen artikkeli

Poiminta TerveysSummitin tarjonnasta: Stressin vaikutus elimistöön ja terveyteemme

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: