Puolukan varsi

Uutta: Madara Superseed kasvoöljyt

Madaran syksyn uutuudet - Superseed kasvoöljyt

ovat rantautuneet Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimiin.

Öljyseerumeita löytyy kolmea erilaista, erilaisille tarpeille kehitettyä 8-10 arvokkaan marjan, hedelmän tai kasvin siemenöljyn yhdistelmää. Seerumien öljyt ovat ns. kuivaöljyjä, joten ne eivät jätä rasvaista tunnetta iholle. Kosteuttavia, elvyttäviä ja virkistäviä tehoöljyjä voi käyttää joko sellaisenaan, tai sekoittamalla muutaman tipan kosteusvoiteen joukkoon. Loistoidea onkin sekoittaa öljyä kesällä käytössä olleen kosteusvoiteen joukkoon, mikäli se syksyn tullen tuntuu liian kevyeltä. Näin saa kesävoiteen käytettyä pois, eikä tarvitse ensi kesänä levitellä vanhentunutta voidetta kasvoille.

Todella otolliseen aikaan markkinoille saapuneet öljyt osuivat juuri oikeaan paikkaan pelastamaan syksyn tullen kosteusköyhyydestä kärsivät kasvot! Todella kauniisiin ja arvokkaan näköisiin pakkauksiin pakatut tehoöljyt tuovat myös ripauksen kipeästi kaivattua luksusta pimeneviin syysiltoihin. :) 

Sarjasta löytyy siis kolme erilaista öljyä:

8 - Soothing Hydration

Kahdeksan ravitsevan öljyn sekoitus kuivalle, kosteusköyhälle ja janoiselle iholle.

9 - Radiant Energy

Öljyistä kevyin, yhdeksää arvokasta kuivaöljyä sisältävä Radiant Energy virkistää ja heleyttää väsynyttä ja elotonta ihoa.

10 - Age Recovery

Ihon uudistumisrytmiä aktivoiva kymmenen siemenöljyn tehoseerumi aikuiselle ja väsyneelle sekä kuivalle ja herkälle iholle.  

Öljyt testissä

Pääsimme kolmen naisen testiryhmän kesken kokeilemaan öljyjä jo alkukesästä lähtien (onnekkaat penteleet...). 32-vuotias herkän, mutta normaalin ihon omaava testasi kaikki öljyt, 28-vuotias rasvoittuvalla sekaiholla varustettu kokeili Radiant Energy -öljyä, ja 29-vuotias kuivaihoinen otti haltuun Soothing Hydrationin. Kokemukset alla.

Herkkä / normaali iho:

Ihoni pitää kesästä ja auringosta, joten se on ollut testausaikana parhaimmillaan. Iho ei siis ole kaivannut lisäkosteutta eikä ole ollut ärtynyt. Pullot ovat mukava lisä kylpyhuoneen peilikaappiin.

Öljyjä oli mukava käyttää koska ne tuntuvat turvallisilta ja luonnollisilta moniin muihin ihotuotteisiin verrattuna. Kaikissa Madaran uusissa Superseed-kasvoöljyissä on sama pakkaus eli lasipullo, jossa pipettiannostelija. Pullot ovat huurrettua lasia, joten ne säilyvät tyylikkään näköisinä, vaikka niitä usein tulee käsitelleeksi öljyisin sormin.

Annostelija oli minusta suurpiirteinen, sillä oli vaikea saada haluttua määrää annosteltua. Levitin öljyn sormin ja usein annostelin käsiini aivan liikaa öljyä. Toisaalta, ei tarvitse erikseen kosteuttaa käsiä, kun öljyä riittää niihinkin. Muutama tippa kasvoille riittää hyvin yhdellä käyttökerralla.

Radiant Energy

Miedosti yrttinen ja kesäinen tuoksu, joka muistuttaa ruohoa tai muita vihreitä kasveja. Öljy pehmentää ihoa ja pitää sen kosteutettuna. Öljy jättää ihon melko kiiltäväksi pitkäksi aikaa, joten käytin sitä lähinnä yövoiteen korvikkeena. Tuote tuntui tarpeeksi kevyeltä, jotta pystyin käyttämään sitä melkein joka ilta. Jo muutaman käyttökerran jälkeen ihoni vaikutti hehkeämmältä ja tuntui hyvin kimmoisailta. Aikaisemmin tosin käytin yövoiteita vain satunnaisesti.

Soothing Hydration

Tuoksuu paljon makeammalta kuin Radiant Energy, mutta tuoksu ei ole tässä yhtä voimakas. Tuoksu on jopa karkkimainen. Soothing Hydration imeytyy nopeammin kuin Radiant Energy, eikä jätä ihoa kiiltäväksi.

Käytin tätä lähinnä rauhoittamaan ihoa pitkien auringossa vietettyjen päivien jälkeen ja tuote tuntui kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Kokeilin tätä myös yövoiteen korvikkeena, mutta aamulla iho tuntui rasvoittuneelta. Luulen, että tuote on kesäiholleni jopa liian tehokas kosteuttaja. Se voi kuitenkin tulla tarpeeseen talvea kohden ihon kuivuessa tai vaikka täsmähoitona kuiville läikille.

Age recovery

Tuoksuu Soothing Hydrationin tapaan melko makealta. Tuoksu oli mielestäni tässä tuotteessa vähän voimakkaampi kuin muissa. Tätä en ole sen kummemmin testannut, koska Radiant Energy tuntui toimivan ihollani hyvin. Tämäkin öljy imeytyy kyllä nopeasti.

Rasvoittuva iho:

Radiant Energy

Alkukesästä, hieman kylmempien säiden vallitessa käytin Radiant Energy -öljyä yövoiteena sellaisenaan. Ihoni tuntuu joka tapauksessa aamulla herätessä rasvaiselta, joten öljyn käyttö ei siinä mielessä tuntunut liioitellulta, vaikka sitä aluksi hieman epäilin. Kuitenkin kesähelteiden pukatessa päälle, en voinut enää ajatellakaan öljyn levittämistä jatkuvasti rasvaisen ja hikisen tuntuiselle iholleni - kerran kokeilin, mutta pesuhommiksihan se meni. Öljy ei tosiaankaan ollut hellepäivinä se rasvaisen ihon juttu!

Kevätaikana öljy kuitenkin tuntui ihanalta iholla, ja tosiaan, kasvojeni iho näytti melko piankin heleämmältä ja terveemmältä! Öljyn käyttöön on nyt helteiden väistyttyä ollut ihana palata. Pullo on todella kaunis lisä peilikaappiin, ja öljyn levityksestä iltaisin on tullut ikioma luksushetkeni, jota joskus päiväsaikaan huomaan ihan odottavani - true story! :) Ihana tuote! 

Kuiva iho:

Soothing Hydration

Oma ihoni on jotakin kuivan ja sekaihon väliltä. Koska liian vesipitoiset tai kevyet voiteet eivät tunnu hyvältä iholla, mikäpä siis voiskaan olla mainiompi ratkaisu kuin kasvoöljy?

Olen kokeillut satunnaisia kasvoöljyjä aiemminkin, mutta niiden käyttö on ollut hivenen sottaista, eikä tuoksukaan ole varsinaisesti hurmannut.

Otin Madaran Soothing hydration -öljyni käyttöön keväällä. Pullossa jo itsessään on luksuksen tuntua ja öljyn tuoksu on miellyttävän makea. Käytin öljyä yövoiteena ja päivisin toista, kevyempää voidetta. Iho tuntui kaikenkaikkiaan kimmoisalta ja hyvinvoivalta, eli ei enää tietoakaan kiristyksestä ja kuivuudesta.

Muutama tippa kerrallaan todellakin riittää, sillä jos öljyn kanssa innostuu läträämään - niin kuin minulle kävi -  ei öljy kykene imeytymään, vaan se jättää kasvot turhankin öljyiseksi. Kesällä en päässyt öljyä käyttämään, sillä öljy jäi kotiin parempaan talteen lähdettyäni itse matkoille. Kesällä olisin saattanut käyttää öljyä kosteusvoiteeseen sekoitettuna, jos se olisi yksistään käytettynä ollut liikaa. Kun palaan kotiin tämänhetkiseltä reissultani, otan öljyn käyttöön taas sellaisenaan :).  

 

Öjyjen kanssa samaan aikaan saapuivat markkinoille myös pitkään ja hartaasti odotetut Madaran kasvonaamiot! Ihon kuorintaan ja syväpuhdistukseen tarkoitetut PEEL- ja DETOX-naamiot täydentävät Madaran ihonhoitolinjan. Kirkastava AHA kuorintanaamio uudistaa ja kirkastaa ihon hellävaraisesti AHA-hedelmähappojen avulla. DETOX-naamion teho perustuu 4000-vuotiseen mutaan. Se puhdistaa ihohuokoset syvältä tehden ihosta raikkaan ja kuulaan.

 

Madaran tuotteet löydät meiltä Hyvinvoinnilta täältä!

 

 

Alunperin julkaistu 12.9.2014 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Testissä Sante Family -uutuudet

Testissä KHADI-hiusvärit

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.