Riisinalkioöljy hoitaa ihoasi

Riisinalkioöljy hoitaa ihoasi

Saara Aarnio

Riisinalkioöljy on jo pitkään tunnettu sen ihoa ravitsevasta ja pehmentävästä vaikutuksesta. Mihin riisinalkioöljyn ihoa hoitava vaikutus oikein perustuu?

Uskomaton riisinalkioöljy kauneudenhoidossa

Riisinalkioöljyä on hyödynnetty kauneudenhoidossa Aasiassa jo vuosisatoja, eikä syyttä – sen korkean omega-6-rasvahappopitoisuus sopiikin erinomaisesti iholle. Antioksidantteja ja vitamiineja sisältävällä riisinalkioöljyllä on runsaasti ihoa hoitavia vaikutuksia: se muun muassa syväkosteuttaa ja ennaltaehkäisee ihon vanhenemista.  

Riisinalkioöljy sisältää luonnon omia tehoaineita:

  • Riisinalkioöljy sisältää runsaasti, jopa 60 % enemmän kuin arganöljy, E-vitamiinia. E-vitamiini toimii voimakkaana antioksidanttina, joka suojelee ihoa vaurioilta.  
  • Riisinalkioöljyn korkea omega-3- ja -6 -öljypitoisuuden ansiosta, se suojelee ihoa tulehduksilta ja kosteuttaa sitä tehokkaasti.
  • Riisinalkioöljyn sisältämää ubikinonia eli koentsyymi Q10:tä muodostuu ihmiselimistössäkin noin 20 ikävuoteen asti. Sitä kutsutaan sisäiseksi antioksidantiksi, joka muun muassa pitää ihomme nuorena ja suojelee sitä ulkoisilta rasitteilta. Ihon vanheneminen johtuu osittain sisäsyntyisen ubikinonin muodostumisen loppumisesta. Juuri tästä syystä sitä lisätään anti-age-kasvovoiteisiin.
  • Riisinalkioöljyssä on myös runsaasti karoteeneja, A-vitamiinin rasvaliukoisia esiasteita. Karoteenit kohentavat ihomme tervettä väriä, tasoittavat ihon pigmenttieroja ja suojelevat ihoa vapailta radikaaleilta.

Riisinalkioöljyä sisältävät kauneudenhoitotuotteet

La Albufera Cosmetica hoitaa ihoasi

Nyt pääset kokeilemaan riisinalkioöljyä kauneudenhoidossa myös itse.

Tutustu puhtaaseen ja innovatiiviseen La Albufera Cosmetica -uutuussarjaan heti!

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Mikromuovittomat kuorinnat

Seuraava artikkeli

Sertifikaateilla viestitään tuotteen eettistä sanomaa

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: