Vältä turhia lisäaineita – nauti sporttiravinteesi puhtaana ja luomuna

Vältä turhia lisäaineita – nauti sporttiravinteesi puhtaana ja luomuna

Oletko katsellut tarkemmin sporttijauhepurkkiesi- ja pussiesi ainesosalistoja? Useimmiten ne sisältävät runsaasti erilaisia keinotekoisia lisä- ja säilöntäaineita sekä sokeria tai makeutusaineita. Markkinoilta on puuttunut tähän saakka täysin lisäaineettomat ja luomulaatuiset kokonaisvaltaiset urheiluravinteet treenin tueksi – tästä syystä NORDIQ Nutrition toi vaihtoehdoksi jotain aivan uutta, puhdasta ja luonnollista.

Miltä kuulostaisivat täysin lisäaineettomat, sokerittomat ja 100 % luomulaatuiset sporttijauheet? Entä valmisteet, jotka sisältävät vain kasviperäisiä ainesosia ja sopivat myös ketogeeniseen ruokavalioon? NORDIQ Nutritionin uudet Pre- ja Post-Workout-sporttijauheet ovat kaikkea tätä ja enemmän. Ne sisältävät valtavan määrän antioksidantteja ja adaptogeenejä sisältäviä kasveja liikunnan tueksi. Hyvänmakuiset jauheet syntyvät vegaanisista luonnon raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai makeutusaineita.

NORDIQ Nutrition Pre-Workoutia käytetään ennen treeniä ja Post-Workoutia treenistä palautumiseen. Tuotteet sopivat joka lajiin, niin vasta-alkajille kuin kovaa treenaaville. Kokeile myös ennen tai jälkeen raskaan työpäivän. Valmisteet lisäävät aminohappojen hyväksikäyttöä elimistössä – mikäli siis nautit myös lisäproteiinia, ota valmisteet samanaikaisesti. Jauhemuotoiset ravintolisät liukenevat nopeasti veteen tai muuhun juomaan.

NORDIQ Nutrition Pre- ja Post-Workout -tuotteet tukevat kehon suoritusta ja palautumista

NORDIQ Nutrition Pre-Workout -valmistetta nautitaan noin 30 minuuttia ennen treeniä. Tämä uniikki sekoitus kasvirohdoksia sisältää runsaasti bioaktiivisia fytoravinteita ja antioksidantteja, jotka aktivoivat kehon parempaan suoritukseen ja tehostavat energiantuotantoa. Tuotesisältö on täynnä mitä ravinnerikkaimpia kasveja: ruskeaa täysjyväriisiproteiinia, macaa, raakakaakaota, vihreää teetä, matcha-teetä, mustikkaa, inkivääriä ja ravinteikkaita tuorepakastekuivattuja vihreitä kasviksia.

NORDIQ Nutrition Post-Workout on tarkoitettu nautittavaksi treenin jälkeen. Se sisältää sekoituksen bioaktiviisia fytoravinteita, adaptogeeneja ja antioksidantteja, jotka nopeuttavat palautumista, rauhoittavat aineenvaihduntaa ja suojaavat soluja harjoittelun aiheuttamilta vaurioilta ja hapetusstressiltä. Tämä tuote sisältää muun muassa täysjyväriisiproteiinia, hamppuproteiinia, spirulinaa, kurkumaa, macaa, pakuria, puolukkaa sekä ravinteikkaita tuorepakastekuivattuja vihreitä kasviksia.

NORDIQ Nutrition – modernit ja lisäaineettomat ravintolisät aktiivisen elämän tueksi

Tämän päivän ravintolisiltä vaaditaan yhä enemmän – yhä useampi haluaa ravintolisänsä täysin lisä-, täyte-, säilöntä- ja makeutusaineettomina, gluteenittomina, vehnättöminä ja hiivattomina sekä täysin vegaanisina. Lisäksi ravintolisien tulee olla suunniteltu niin, että ne imeytyvät kehon käyttöön mahdollisimman tehokkaasti, jotta ne toimisivat varmasti odotusten mukaisesti.

NORDIQ Nutrition -ravintolisät edustavat kaikkea tätä. Ne ovat 100 % puhtaita, vegaanisia ja moderneja ravintolisiä. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota raaka-aineiden keskinäiseen synergiaan eli siihen, että raaka-aineet tukevat tuotteen käyttötarkoitusta mahdollistaen maksimaalisen imeytymisen. NORDIQ Nutritionin sisältämät kasvit ovat pakastekylmäkuivattuja, minkä ansiosta kasvien vaikuttavat ainesosat säilyvät lähes tuoretta vastaavina. Ekologisuus on sarjalle myös tärkeä arvo – pakkaukset ovat kierrätettävää BPA-vapaata lasia eivätkä sisällä lainkaan muovia.

Sarja on markkinoilla melko uusi ja voittanut juuri tämän vuoden Nutraingredients start-up-kategorian! Tuomaristo perusteli valintaansa seuraavasti: "Nuorekas ja kuluttajatrendeihin vastaava tuotesarja, jota innokas tiimi vie jatkuvasti eteenpäin. Sarja vastaa luomulaatuisten, kasviperäisten, puhtaiden ja aitojen raaka-aineiden kysynnän kasvuun ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia."

Löydät kaikki NORDIQ Nutrition -ravintolisät täältä.

Artikkelin on kirjoittanut fytonomi Tiina Isoniemelä Nordic Premium Group Oy:ltä.

Hyönteisruoka – tulevaisuuden avain ruuantuotannon haasteisiin?

Tutkittu ja turvallinen Copper Inside -kuparikasvomaski

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.