Vältä turhia lisäaineita – nauti sporttiravinteesi puhtaana ja luomuna

Vältä turhia lisäaineita – nauti sporttiravinteesi puhtaana ja luomuna

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Oletko katsellut tarkemmin sporttijauhepurkkiesi- ja pussiesi ainesosalistoja? Useimmiten ne sisältävät runsaasti erilaisia keinotekoisia lisä- ja säilöntäaineita sekä sokeria tai makeutusaineita. Markkinoilta on puuttunut tähän saakka täysin lisäaineettomat ja luomulaatuiset kokonaisvaltaiset urheiluravinteet treenin tueksi – tästä syystä NORDIQ Nutrition toi vaihtoehdoksi jotain aivan uutta, puhdasta ja luonnollista.

Miltä kuulostaisivat täysin lisäaineettomat, sokerittomat ja 100 % luomulaatuiset sporttijauheet? Entä valmisteet, jotka sisältävät vain kasviperäisiä ainesosia ja sopivat myös ketogeeniseen ruokavalioon? NORDIQ Nutritionin uudet Pre- ja Post-Workout-sporttijauheet ovat kaikkea tätä ja enemmän. Ne sisältävät valtavan määrän antioksidantteja ja adaptogeenejä sisältäviä kasveja liikunnan tueksi. Hyvänmakuiset jauheet syntyvät vegaanisista luonnon raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai makeutusaineita.

NORDIQ Nutrition Pre-Workoutia käytetään ennen treeniä ja Post-Workoutia treenistä palautumiseen. Tuotteet sopivat joka lajiin, niin vasta-alkajille kuin kovaa treenaaville. Kokeile myös ennen tai jälkeen raskaan työpäivän. Valmisteet lisäävät aminohappojen hyväksikäyttöä elimistössä – mikäli siis nautit myös lisäproteiinia, ota valmisteet samanaikaisesti. Jauhemuotoiset ravintolisät liukenevat nopeasti veteen tai muuhun juomaan.

NORDIQ Nutrition Pre- ja Post-Workout -tuotteet tukevat kehon suoritusta ja palautumista

NORDIQ Nutrition Pre-Workout -valmistetta nautitaan noin 30 minuuttia ennen treeniä. Tämä uniikki sekoitus kasvirohdoksia sisältää runsaasti bioaktiivisia fytoravinteita ja antioksidantteja, jotka aktivoivat kehon parempaan suoritukseen ja tehostavat energiantuotantoa. Tuotesisältö on täynnä mitä ravinnerikkaimpia kasveja: ruskeaa täysjyväriisiproteiinia, macaa, raakakaakaota, vihreää teetä, matcha-teetä, mustikkaa, inkivääriä ja ravinteikkaita tuorepakastekuivattuja vihreitä kasviksia.

NORDIQ Nutrition Post-Workout on tarkoitettu nautittavaksi treenin jälkeen. Se sisältää sekoituksen bioaktiviisia fytoravinteita, adaptogeeneja ja antioksidantteja, jotka nopeuttavat palautumista, rauhoittavat aineenvaihduntaa ja suojaavat soluja harjoittelun aiheuttamilta vaurioilta ja hapetusstressiltä. Tämä tuote sisältää muun muassa täysjyväriisiproteiinia, hamppuproteiinia, spirulinaa, kurkumaa, macaa, pakuria, puolukkaa sekä ravinteikkaita tuorepakastekuivattuja vihreitä kasviksia.

NORDIQ Nutrition – modernit ja lisäaineettomat ravintolisät aktiivisen elämän tueksi

Tämän päivän ravintolisiltä vaaditaan yhä enemmän – yhä useampi haluaa ravintolisänsä täysin lisä-, täyte-, säilöntä- ja makeutusaineettomina, gluteenittomina, vehnättöminä ja hiivattomina sekä täysin vegaanisina. Lisäksi ravintolisien tulee olla suunniteltu niin, että ne imeytyvät kehon käyttöön mahdollisimman tehokkaasti, jotta ne toimisivat varmasti odotusten mukaisesti.

NORDIQ Nutrition -ravintolisät edustavat kaikkea tätä. Ne ovat 100 % puhtaita, vegaanisia ja moderneja ravintolisiä. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota raaka-aineiden keskinäiseen synergiaan eli siihen, että raaka-aineet tukevat tuotteen käyttötarkoitusta mahdollistaen maksimaalisen imeytymisen. NORDIQ Nutritionin sisältämät kasvit ovat pakastekylmäkuivattuja, minkä ansiosta kasvien vaikuttavat ainesosat säilyvät lähes tuoretta vastaavina. Ekologisuus on sarjalle myös tärkeä arvo – pakkaukset ovat kierrätettävää BPA-vapaata lasia eivätkä sisällä lainkaan muovia.

Sarja on markkinoilla melko uusi ja voittanut juuri tämän vuoden Nutraingredients start-up-kategorian! Tuomaristo perusteli valintaansa seuraavasti: "Nuorekas ja kuluttajatrendeihin vastaava tuotesarja, jota innokas tiimi vie jatkuvasti eteenpäin. Sarja vastaa luomulaatuisten, kasviperäisten, puhtaiden ja aitojen raaka-aineiden kysynnän kasvuun ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia."

Löydät kaikki NORDIQ Nutrition -ravintolisät täältä.

Artikkelin on kirjoittanut fytonomi Tiina Isoniemelä Nordic Premium Group Oy:ltä.

Edellinen artikkeli

Hyönteisruoka – tulevaisuuden avain ruuantuotannon haasteisiin?

Seuraava artikkeli

Tutkittu ja turvallinen Copper Inside -kuparikasvomaski

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: