Vältä turhia lisäaineita – nauti sporttiravinteesi puhtaana ja luomuna

Vältä turhia lisäaineita – nauti sporttiravinteesi puhtaana ja luomuna

Oletko katsellut tarkemmin sporttijauhepurkkiesi- ja pussiesi ainesosalistoja? Useimmiten ne sisältävät runsaasti erilaisia keinotekoisia lisä- ja säilöntäaineita sekä sokeria tai makeutusaineita. Markkinoilta on puuttunut tähän saakka täysin lisäaineettomat ja luomulaatuiset kokonaisvaltaiset urheiluravinteet treenin tueksi – tästä syystä NORDIQ Nutrition toi vaihtoehdoksi jotain aivan uutta, puhdasta ja luonnollista.

Miltä kuulostaisivat täysin lisäaineettomat, sokerittomat ja 100 % luomulaatuiset sporttijauheet? Entä valmisteet, jotka sisältävät vain kasviperäisiä ainesosia ja sopivat myös ketogeeniseen ruokavalioon? NORDIQ Nutritionin uudet Pre- ja Post-Workout-sporttijauheet ovat kaikkea tätä ja enemmän. Ne sisältävät valtavan määrän antioksidantteja ja adaptogeenejä sisältäviä kasveja liikunnan tueksi. Hyvänmakuiset jauheet syntyvät vegaanisista luonnon raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai makeutusaineita.

NORDIQ Nutrition Pre-Workoutia käytetään ennen treeniä ja Post-Workoutia treenistä palautumiseen. Tuotteet sopivat joka lajiin, niin vasta-alkajille kuin kovaa treenaaville. Kokeile myös ennen tai jälkeen raskaan työpäivän. Valmisteet lisäävät aminohappojen hyväksikäyttöä elimistössä – mikäli siis nautit myös lisäproteiinia, ota valmisteet samanaikaisesti. Jauhemuotoiset ravintolisät liukenevat nopeasti veteen tai muuhun juomaan.

NORDIQ Nutrition Pre- ja Post-Workout -tuotteet tukevat kehon suoritusta ja palautumista

NORDIQ Nutrition Pre-Workout -valmistetta nautitaan noin 30 minuuttia ennen treeniä. Tämä uniikki sekoitus kasvirohdoksia sisältää runsaasti bioaktiivisia fytoravinteita ja antioksidantteja, jotka aktivoivat kehon parempaan suoritukseen ja tehostavat energiantuotantoa. Tuotesisältö on täynnä mitä ravinnerikkaimpia kasveja: ruskeaa täysjyväriisiproteiinia, macaa, raakakaakaota, vihreää teetä, matcha-teetä, mustikkaa, inkivääriä ja ravinteikkaita tuorepakastekuivattuja vihreitä kasviksia.

NORDIQ Nutrition Post-Workout on tarkoitettu nautittavaksi treenin jälkeen. Se sisältää sekoituksen bioaktiviisia fytoravinteita, adaptogeeneja ja antioksidantteja, jotka nopeuttavat palautumista, rauhoittavat aineenvaihduntaa ja suojaavat soluja harjoittelun aiheuttamilta vaurioilta ja hapetusstressiltä. Tämä tuote sisältää muun muassa täysjyväriisiproteiinia, hamppuproteiinia, spirulinaa, kurkumaa, macaa, pakuria, puolukkaa sekä ravinteikkaita tuorepakastekuivattuja vihreitä kasviksia.

NORDIQ Nutrition – modernit ja lisäaineettomat ravintolisät aktiivisen elämän tueksi

Tämän päivän ravintolisiltä vaaditaan yhä enemmän – yhä useampi haluaa ravintolisänsä täysin lisä-, täyte-, säilöntä- ja makeutusaineettomina, gluteenittomina, vehnättöminä ja hiivattomina sekä täysin vegaanisina. Lisäksi ravintolisien tulee olla suunniteltu niin, että ne imeytyvät kehon käyttöön mahdollisimman tehokkaasti, jotta ne toimisivat varmasti odotusten mukaisesti.

NORDIQ Nutrition -ravintolisät edustavat kaikkea tätä. Ne ovat 100 % puhtaita, vegaanisia ja moderneja ravintolisiä. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota raaka-aineiden keskinäiseen synergiaan eli siihen, että raaka-aineet tukevat tuotteen käyttötarkoitusta mahdollistaen maksimaalisen imeytymisen. NORDIQ Nutritionin sisältämät kasvit ovat pakastekylmäkuivattuja, minkä ansiosta kasvien vaikuttavat ainesosat säilyvät lähes tuoretta vastaavina. Ekologisuus on sarjalle myös tärkeä arvo – pakkaukset ovat kierrätettävää BPA-vapaata lasia eivätkä sisällä lainkaan muovia.

Sarja on markkinoilla melko uusi ja voittanut juuri tämän vuoden Nutraingredients start-up-kategorian! Tuomaristo perusteli valintaansa seuraavasti: "Nuorekas ja kuluttajatrendeihin vastaava tuotesarja, jota innokas tiimi vie jatkuvasti eteenpäin. Sarja vastaa luomulaatuisten, kasviperäisten, puhtaiden ja aitojen raaka-aineiden kysynnän kasvuun ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia."

Löydät kaikki NORDIQ Nutrition -ravintolisät täältä.

Artikkelin on kirjoittanut fytonomi Tiina Isoniemelä Nordic Premium Group Oy:ltä.

Edellinen artikkeli

Hyönteisruoka – tulevaisuuden avain ruuantuotannon haasteisiin?

Seuraava artikkeli

Tutkittu ja turvallinen Copper Inside -kuparikasvomaski

Näitä luetaan

Onko verenpaineesi koholla?
Kalaöljyn omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n, suotuisa vaikutus verenpaineeseen on tutkimusten mukaan erityisen...
Fermentoitu puolukkamehu tukee tutkitusti suun terveyttä
Kotimaisilla marjoilla tiedetään olevan paljon hyviä ominaisuuksia, ja niiden terveysvaikutuksia on tutkittu...
Aloittelevan vitamiininkäyttäjän muistilista: tärkeimmät ravintolisät hyvinvointisi tueksi
Ravintolisäviidakossa seikkaillessa voi mennä helposti pää pyörälle. Valikoiman laajuus yllättää joskus jopa...
Maxim – ammattilaisten kehittämä urheiluravinnesarja treenin joka vaiheeseen
Maxim on Euroopan ensimmäinen urheiluravinnesarja, jonka ammattipyöräilijä Steve Jennings perusti jo vuonna...
Ladyvita – suomalaisen naisen päivittäinen ravintolisäsarja hyvinvointiin ja kauneuteen
Ladyvita-ravintolisävalmisteet ovat olleet markkinoilla jo yli 20 vuotta. Ladyvita-tuotteet on kehitetty suomalaisille...
Möller – Suomen suosituin omega-3-brändi
Möllerin omega-3-rasvahappoja sisältäviä tuotteita on myyty Suomen markkinoilla jo vuodesta 1928. Möllerin...
Nutrilett – tehokas ja helppo tapa pudottaa ja hallita painoa
Nutrilett on Suomen johtava painonpudotusbrändi, joka tarjoaa laajan ja herkullisen valikoiman erilaisia...
Sana-sol – laaja valikoima vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintolisiä
Sana-solin tarina alkaa jo vuodesta 1933, josta asti se on tarjonnut tuotteita...
Vatsan ja suoliston hyvinvointi – helppoja vinkkejä joita voit testata jo tänään

Vatsan ja suoliston ongelmat ovat tänä päivänä valitettavan yleisiä. Myös...

Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää kalan kaikki parhaat ominaisuudet
Ravitsemussuositusten mukaan meidän pitäisi syödä 2-3 kertaa viikossa rasvaista kalaa sen...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.