Erityiset joulukalenterit Hyvikseltä

Erityiset joulukalenterit Hyvikseltä

Saara Aarnio

Omassa lapsuudessani joulukalenteri oli merkittävä asia jouluaattoa odotellessa. Kummankin veljeni partioharrastuksen ja oman taitoluisteluharrastuksen myötä kotona oli vähintään yksi partiolaiskalenteri ja yksi luistelijoiden myymä arpajaisjoulukalenteri. Kalenterit olivat äitimme kauhuksi vähintään joulukuun ajan levällään ruokapöydällä, ja luukkuja avattiin aamupalan yhteydessä. Uskon, ettei joulukalenterin suosio ole kovasti hiipunut tänä päivänäkään. Joulukalenterit ovat vain hieman erilaisia – digitaalisia tai sitten ne kätkevät sisälleen jotain muuta kuin suklaata. 

Kokosin tähän artikkeliin Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupan erityiset joulukalenterit. Toivottavasti löydät sopivan itsellesi tai lahjaksi!

JOIK Kosmetiikka Joulukalenteri 2018

JOIK-kosmetiikkajoulukalenteri

JOIKin kosmetiikkajoulukalenteri on joulukalenterin luksusversio. Se sisältää 24 kosmetiikkayllätystä piilotettuina pieniin laatikoihin. Mikäpä olisikaan jännittävämpi tapa saada 24 eri kosmetiikkatuotetta kuin joulukalenterin kautta?

Koska joulu on antamisen aikaa, kalenterin runsaan sisällön voi tietenkin myös jakaa vaikka ystävän, siskon tai kämppäkaverin kanssa.

En voi suositella JOIKin kosmetiikkakalenteria tuoksuyliherkille, mutta naisellisia tuoksuja rakastava ihastuu siihen varmasti! 💚

Montezumas Luomu Maitosuklaa Joulukalenteri

Montezumas Luomu Maitosuklaajoulukalenteri

Montezumasin maitosuklaajoulukalenteri on perinteisen suklaajoulukalenterin luomuversio. Herkullista luomusuklaata on piilotettu Montezumasin joulukalenterin luukkujen taakse peräti 240 g. Montezumasin kalenterin suklaa on sen verran mietoa maitosuklaata, että se kelpaa myös nuoremman herkkusuun makunystyröille.

Muut upeat joulukalenterit

Olemme tänä vuonna panostaneet mahdollisimman monipuoliseen joulukalenterivalikoimaan. Luomusuklaakalentereiden ja kosmetiikkakalenterin lisäksi löydät meiltä ihanan voimalauseita ja unelmaharjoituksia sisältävän Unelmakartta-joulukalenterin sekä suuren suosion saavuttaneet teekalenterit! 

Tästä pääset tutustumaan kaikkiin joulukalentereihimme >>

Erilaiset joulukalenterit Hyvikseltä

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Ubikinoni CoQ10

Seuraava artikkeli

Autoimmuunisairaudet kuriin ruokavaliolla

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: